- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.001
yaniii sporsuz zayıflama olmazzzz spor olmayınca zayıflasakta hoş olmuyor sen kilo verememişsin ama incelmişsin bu daha iyi kiloda verirsin merak etme:)
5 kilo verdim gerçi ama spor yapmasaydım nasıl olurdu bilemiyorum. ama ilk foto ve son foto arasında fark görebiliyorum ben. göbeğim midem küçüldü bel boşluğum oluştu. popom küçüldü. artık pek takılmıyorum tartıdaki rakama. inmiyor anacım 62 den aşağıya...
evet canım fark var , 62 den aşağı inmesende olur ama inersin bence...yanlış hatırlamıyorsam sen 1.61din ama inceciksin maşallah,yanlış hatırlamıyorum di mi_?
canım ben 1,66 yım. dediğim gibi pek takılmıyorum artık tartıdaki rakama. spora devam ediyorum. hem spor yapınca mutlu oluyorum. enerjik oluyorum.
kızlar sohbetiniz harikaa...katılamadım ama okudummm
ve menummm..
6,30:2 dilim tam buğday arasına 1yk tulum+2zeytin+1ceviz
8,30 :1 avuç kuruyemiş
11,00:1 avuç kuruyemiş
12,: 1 kase çorba+salata+3yk pirinç+1dilim ekmek+5-6 yk yoğurt
14,30:2 bardak ayran+1avuç kuruyemiş
17,00: biraz haşlanmış sebze
21,00:yoğurt yerim..
su 1,5 litre+2 bardak yeşil çay
spor:500 ip atlama..başka yaparsam yazarım...
nelsoncuuuuuuuuuumm gidiyomu gramlar?
ah tatlım gitmek ne kelime üzerine alıyorum bile.. ama cumaya daha var göreceğizzz.. halen iddialıyımmm
Dusewinrkezine gittik cok guzel gecti bizimke beraber kizkardesimde geldi iskender yedim bide 1 bardak kola ictimm patetes kizarmasi yedim 5 6 tane 3 saat gezdik kizim hep yurudu esim saolsun hep ilgilendi kizima bakti bizde kizkardesimle gezdik rahat rahat yemek yedik kizimi gormenizi isterdim bi yuruyor paytak paytakk kucucuk boyuyla :) kaydirak vardi babasi bindirdi nasil seviniyor inmek istemedi babasi birakiyo o poposunu attira attira kaydi:))
Sabah tartildim şok okadar yemeye 100 gr bile gitmis:) 3 saat yuruyunce gitti heralde hepsi
Diyet yapmiyorum dikkat etmiyorum sporda yapmiyorum ama birazdan bi plates yapicam ozledim
Hikommm cnm cok gecmis olsun tarti ne guzel uzmemis senii tam gaa devm edersin insallah
Banu sanada gecmis olsu
Gulumm yokk sukran abla yok nerelerdesinizz
hayirli aksamlar herkese uzun suredir yoktum yine hikos disinda kimsede farketmemis zaten neyse kayinbabam vefat etti 18 gun once diyete falan 'yok kendimi hala toplayamadim umarim herkes iyidir
Hoşgeldin sercişimm. Umarim kisa zamanda toparlarsiniz. Esin nasil.
Papsabah02915 .!.:Fenodo başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Bugün spor yapmıyorum kızlar
Dersim vardı çok yoruldum hem de bugün es verdim kendime
Ayşe'nin yorumlarından sonra acayip gaza geldim
Kilo veremiyorum bari sporla sıkı okayım di mi ama
Fenodo başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Bugün spor yapmıyorum kızlar
Dersim vardı çok yoruldum hem de bugün es verdim kendime
Ayşe'nin yorumlarından sonra acayip gaza geldim
Kilo veremiyorum bari sporla sıkı okayım di mi ama
canım sen gaza geleceksen ben sana bol bol gaz verrim daha merak etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?