- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.021
Hayr demem canım ya. Üstelik memnun bile olurum
Iyigeceler çıtırlar hemen bi selam verim kendimden haberdar edip çıkıyorum eliz uyuyorken bende dinleneyim , kızım hasta oldu iki gecedir uyumuyoruz aslında o kadar kötü degil ama o burun tıkanıklığı çok zorluyor emzik ememiyor gece biberonla beslenemiyor, bide aşırı mıxmız kucağımdan inmiyor o yüzden yazmıyorum telefonu görünce kapıyor,onun dışında bi yaramazlık yok diyete harfiyen uymasamda öle aşırıda yemiyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem bakalım düzelme varmı tiroitlerde, sizler nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktur herkes iyidir, hepinizi öptüm encokta hiko ve kevoyu)
Iyigeceler çıtırlar hemen bi selam verim kendimden haberdar edip çıkıyorum eliz uyuyorken bende dinleneyim , kızım hasta oldu iki gecedir uyumuyoruz aslında o kadar kötü degil ama o burun tıkanıklığı çok zorluyor emzik ememiyor gece biberonla beslenemiyor, bide aşırı mıxmız kucağımdan inmiyor o yüzden yazmıyorum telefonu görünce kapıyor,onun dışında bi yaramazlık yok diyete harfiyen uymasamda öle aşırıda yemiyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem bakalım düzelme varmı tiroitlerde, sizler nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktur herkes iyidir, hepinizi öptüm encokta hiko ve kevoyu)
ttalım geçmiş olsun..Iyigeceler çıtırlar hemen bi selam verim kendimden haberdar edip çıkıyorum eliz uyuyorken bende dinleneyim , kızım hasta oldu iki gecedir uyumuyoruz aslında o kadar kötü degil ama o burun tıkanıklığı çok zorluyor emzik ememiyor gece biberonla beslenemiyor, bide aşırı mıxmız kucağımdan inmiyor o yüzden yazmıyorum telefonu görünce kapıyor,onun dışında bi yaramazlık yok diyete harfiyen uymasamda öle aşırıda yemiyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem bakalım düzelme varmı tiroitlerde, sizler nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktur herkes iyidir, hepinizi öptüm encokta hiko ve kevoyu)
selam kızlar...
bir süredir gelemedim yanınıza...
malum,eşimin umreden gelmesiyle misafir ağırlamaya devam ediyorum.
oldukça yorucu günler geçirdim ama hamd olsun güzel geçti.
bu süre içersinde diyete devam edemedim. ama hamd olsun almadım 78 in üzerine.
2 gündür diyete ayak uydurmaya çalışıyorum.
sporlarıma devam ediyorum.
yazın memlekete gidebiliriz.. haziran-temmuz gibi sanıyorum.
o zamana kadar 75 altına düşmek ve sporlarımla incelmek istiyorum.
en son Konya ya gittiğimde 93 kiloydum. Aralık ayında yani...
3 ayda tam 15 kilo gitmiş
bunu 20 kiloya tamamlamak istiyorum. yani 73 olsam süper olur.
3 ayda 15 gittiyse
4 ayda 5 kilo haydi haydi gider dimi kızlar
yakın zamanda daha sık gelmek ümidiyle.
sizleri özledim...
gidiyor kız gram gram...seninkiler pekii..nelsoncuuuuuuuuuumm gidiyomu gramlar?
tatlım iddialıyız iyi ki varızz...zayıflayacağız kaçarı yok...Selam kizlar, gelemedim bu saate kadar. Oglan pek uyumadi. Bi uyudu, yemek yaptim.
Menumu yazarim. Kacamak yook allahtan. Sabah 74.8i gormek inanilmaz ck mutlu etti beni.
Kabak yemegi yaptim. Pissin afiyetle yicem.
Papatya ayse sohbetinize bayildimm.
Nel bende iddialiyimmm sekerim.
hayirli aksamlar herkese uzun suredir yoktum yine hikos disinda kimsede farketmemis zaten neyse kayinbabam vefat etti 18 gun once diyete falan 'yok kendimi hala toplayamadim umarim herkes iyidir
canım benim kv çok iyidir yaa ciddi söylüyorum bitanedir doğum yaptım o baktı bana sağolsun görümcemle,büyük oğlumad baktı bi yandan.Şimdi diyor zor oluyorsa ikisi gönder bi kaç günlügüne diyo ama büyük oğlumda ana kuzusu daha özlerim diye göndermiyorum...
Basiniz sağolasın canım...hayirli aksamlar herkese uzun suredir yoktum yine hikos disinda kimsede farketmemis zaten neyse kayinbabam vefat etti 18 gun once diyete falan 'yok kendimi hala toplayamadim umarim herkes iyidir
filmimi izledim evimde mis gibi..hadi uyku vaktii.. iyi geceler herkese.....
Gulum ya bizde seni merak ettik hikomla. Cokk hecmis olsunn bidenem insallah bir anonce iyilesir elizIyigeceler çıtırlar hemen bi selam verim kendimden haberdar edip çıkıyorum eliz uyuyorken bende dinleneyim , kızım hasta oldu iki gecedir uyumuyoruz aslında o kadar kötü degil ama o burun tıkanıklığı çok zorluyor emzik ememiyor gece biberonla beslenemiyor, bide aşırı mıxmız kucağımdan inmiyor o yüzden yazmıyorum telefonu görünce kapıyor,onun dışında bi yaramazlık yok diyete harfiyen uymasamda öle aşırıda yemiyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem bakalım düzelme varmı tiroitlerde, sizler nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktur herkes iyidir, hepinizi öptüm encokta hiko ve kevoyu)
Fenodom cnm basiniz sagolsun allahim rahmet eylesinnGulum ya bizde seni merak ettik hikomla. Cokk hecmis olsunn bidenem insallah bir anonce iyilesir eliz
diyeti falan siz iyi olun tekrar devam edersin habersiz birakma bizi tahlil sonuclarini yaz olur mu opuyorumm seni hikommu butun kizlari
5 kilo verdim gerçi ama spor yapmasaydım nasıl olurdu bilemiyorum. ama ilk foto ve son foto arasında fark görebiliyorum ben. göbeğim midem küçüldü bel boşluğum oluştu. popom küçüldü. artık pek takılmıyorum tartıdaki rakama. inmiyor anacım 62 den aşağıya...
İnşallah güzelim uğraşıyorum ama bakalım sağol desteğin içinbaşlıorum o zamannnn
papatyam bi kere sen o 2 kiloyu verirsin azcık daha uğras bu halinle çok fitsin ama o 2 kiloyuda ver düz 60 ol daha fit olursun :)
Selam, düzenli sporla birlikte gelişen kaslar yağ yakımını hızlandırır, kasları motor gibi düşünürsek yakıtı da (besinlerden aldığımız enerji ve) yağlarımızdır. Doğru beslen, motoru çalıştır ve yağları yak. Aynı ağırlıkta ki yağ ile kasın kapladığı yer farklıdır. Kas daha ağır ama hacmi küçüktür yağ ise tam tersi. Demir ile pamuk gibi düşünün.Kaslar geliştikçe ağırlaşacaktır bu olurken de yağlar yakılıp yağ hücreleri küçülecek ve vücut sıkılaşacaktır. O yüzden belli bir raddeden sonra kiloya takılmamak lazım.
gunaydin kizlar nasilsiniz kac gundur yoktum kimse farketmemis :)) bu hafta diyet moduna cok giremedim onun disinda pazartesi cok yogundum dunde arkadasim bendeydi bugunde kizi kontrole goturcem oradan saglik ocagina gidip adim sayar alicam bugunde cok bos sayilmam yani :))
sizler nasilsiniz umarim herkes iyidir gecmisi okudum ama aklimda cok bisey kalmadi fenado basiniz sagolsun canim
roseliz gecmis olsun canim kizina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?