Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyigeceler çıtırlar hemen bi selam verim kendimden haberdar edip çıkıyorum eliz uyuyorken bende dinleneyim , kızım hasta oldu iki gecedir uyumuyoruz aslında o kadar kötü degil ama o burun tıkanıklığı çok zorluyor emzik ememiyor gece biberonla beslenemiyor, bide aşırı mıxmız kucağımdan inmiyor o yüzden yazmıyorum telefonu görünce kapıyor,onun dışında bi yaramazlık yok diyete harfiyen uymasamda öle aşırıda yemiyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem bakalım düzelme varmı tiroitlerde, sizler nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktur herkes iyidir, hepinizi öptüm encokta hiko ve kevoyu )

Oyyy canpareem ozledik ama seniiii.. kewomla kulagini cinlatiyoruz heep
Elizim hasta mi oldu kiyamammm, ilac mi weriyorsun. Kizcen iyi olsunda diyete tam anlamiyla dewam edersin.
Sıkma canini,. Tahlil sonuclarini bize yazmayi unutma olurmu.
Beni de feci uyku bastirdi. Erkekimde uyudu snunda. Bende uyuyim. Kewoda yook zaten.
Kurtseyit surayi izledim. Hyran kaldim yaaaaaa.. neyse cok konustum gülüm öptmm bende senii çokçaaa

Gülcüm çok geçmiş olsun kızına inşallah bir an önce iyileşir
Hikmet ben de izledim ama pek sarmadı beni ben zaten öyle oturup da film dizi falan izleyemem
Anca sinemada olucam da öyle.

ttalım geçmiş olsun..

çok güzel kilolar vermişin maşallah güzelim..

nelsoncuuuuuuuuuumm gidiyomu gramlar?
gidiyor kız gram gram...seninkiler pekii..

tatlım iddialıyız iyi ki varızz...zayıflayacağız kaçarı yok...

hayirli aksamlar herkese uzun suredir yoktum yine hikos disinda kimsede farketmemis zaten neyse kayinbabam vefat etti 18 gun once diyete falan 'yok kendimi hala toplayamadim umarim herkes iyidir

başın sağ olsun güzelim.. ani bir ölümmü oldu.yaşı kaçtı... allah mekanını cennet etsinn..allah ttüm günahlarını bağışlasın.. hepmizinkini bağışlasın inşallah...

12 yıllık esaret izledim..güzel film..ağladım..hayatımızın değerini bimediğimizi bir kez daha anladım...

tatlım ne güzel.. maşşallah kv e.. asında benim kv minde iyii davranışları çok..emekleriniide esirmemiyorlar dönem dönemamaişte bazen greksiz sözleri ile kırabiliyorlar.. bilmem gülüp geçmek lazım.. sorun halen devam ederse olmadı görüşme sürelerinini arası uzatılabilir...

Canim gecmis olsun...
Hikmet canim bende izledim ve bayildim dier bolumu dort gozle bekliyorum
TUbilosh canim 15 i vermisin 5 i hayli hayli verirsin bence 65 bile olursun sen o zamana kadar

Gulum ya bizde seni merak ettik hikomla. Cokk hecmis olsunn bidenem insallah bir anonce iyilesir eliz
diyeti falan siz iyi olun tekrar devam edersin habersiz birakma bizi tahlil sonuclarini yaz olur mu opuyorumm seni hikommu butun kizlari

Gulum ya bizde seni merak ettik hikomla. Cokk hecmis olsunn bidenem insallah bir anonce iyilesir eliz
diyeti falan siz iyi olun tekrar devam edersin habersiz birakma bizi tahlil sonuclarini yaz olur mu opuyorumm seni hikommu butun kizlari
Fenodom cnm basiniz sagolsun allahim rahmet eylesinn

Selam, düzenli sporla birlikte gelişen kaslar yağ yakımını hızlandırır, kasları motor gibi düşünürsek yakıtı da (besinlerden aldığımız enerji ve) yağlarımızdır. Doğru beslen, motoru çalıştır ve yağları yak. Aynı ağırlıkta ki yağ ile kasın kapladığı yer farklıdır. Kas daha ağır ama hacmi küçüktür yağ ise tam tersi. Demir ile pamuk gibi düşünün.Kaslar geliştikçe ağırlaşacaktır bu olurken de yağlar yakılıp yağ hücreleri küçülecek ve vücut sıkılaşacaktır. O yüzden belli bir raddeden sonra kiloya takılmamak lazım.

Son düzenleme:
başlıorum o zamannnn
papatyam bi kere sen o 2 kiloyu verirsin azcık daha uğras bu halinle çok fitsin ama o 2 kiloyuda ver düz 60 ol daha fit olursun :)
İnşallah güzelim uğraşıyorum ama bakalım sağol desteğin için

Canım ne güzel anlatmışsın ben de artık takılmıyorum şu anda görüntümden memnunun
Gerektiği şekilde besleniyorum ama gitmiyor spora devam ediyorm
Umarım daha iyi bir görüntüye kavuşacağım

Bu arada günaydın herkese
Nelson filmleri netten mi izliyoraun

Yoksa indiriyor musun
Ben de izlemek istiyorum
Bu gece uyuyamadım yine
Yapılacak işleri düşündükçe afaganlar basıyor beni
Herkese az kalorili çok güzel bir gün dilerim

gunaydin kizlar nasilsiniz kac gundur yoktum kimse farketmemis :)) bu hafta diyet moduna cok giremedim onun disinda pazartesi cok yogundum dunde arkadasim bendeydi bugunde kizi kontrole goturcem oradan saglik ocagina gidip adim sayar alicam bugunde cok bos sayilmam yani :))
sizler nasilsiniz umarim herkes iyidir gecmisi okudum ama aklimda cok bisey kalmadi fenado basiniz sagolsun canim
roseliz gecmis olsun canim kizina

Gunaydin küboş, msj attim sana .. gitmedi saanirim.
Aylik kontrolumü war kizinin.
Adimsayar ne kiss

günsydin kizlarrr.
Hawa ne kapali ne acikk,, masallah 2gundur ygmir yagiyor.
Kuraklik olmasinda yagsin.
Ben odare ederim hala bogaazimda agri var.
Dunku yedigim kabsk yemegi aklimdaa, bayadir yapmiorrdum ozlemisim.
Simdi canim cektii

papatyaa, nden uyuyamadin kii..
İsler bitrrmi tatlim yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…