Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler tatlim sabaha eksilerle uyanman dilegiyle

ay sonunda ğecen cumaya göre düştüm eksiyee.. yaşasınnnn.. çok mutluyumm..
biraz daha verirsem harika olacakk..25. ğünüm ama istediğim kadar veremedim daha...

25*160=4000 gram vermem veee buğün 56.6 yı göstermem ğerekiyordu.. ama olmadı ama amam pes etmeyeceğim...

ne ğüzel anlatmışın ğüzelimmmm...açıklamamlrın harika
resimlerde harikaa..sıkılaşmaş bu işte.. yağları kasa dönüştürmek..

evet ğüzelim film leri netten izliyorum.. indirmekle uğraşmıyorum..

Son düzenleme:

evet ğelelim öz eleştiriye..

1--listeye uyamadım.başarısızımmm
2-öfke kontrolünü başardım***
3-kişileri eskisi gisi takılmıyorum.. başarı sağladım sayılır.. ***
4-kitap okudum ama herğün 50 sayfayı bulamdığım ğünler oldu bazende 150 sayfa okudum..bu maddede başarısızım..
5-bir film izledim.. diğer hafta düzelteceğim.. başarısızımm..
6-bu madde de başarısız..
7-spor da yapamadım herğün.. düzenli olmadı..başarısızım
8-eşime ğereken özeni ğösterdim.. ****
9-kuran okumadım... başarısızımm
10-bu maddeyi uyguladım..başarılıyım... ****
11-bu maddeyede uydum..moralsizliğimin tavan yaptığı ğünlerde bile iyi idim.. hem duruşumla hem giyinişimle..***
12-aileme ğereken zamanı ayırdım..****

yarı yarıya uygulamıışım.. ama pes etmeyeceğim.. aynı maddelere devam edeceğimmmm.. artık hayatıma dair kaybetmek istemiyorum.. başarısız olmak istemiyorum.. bu benim kendi hayatım ve kendim için elimden ğelen özeni ğöstermeliyimm..mutlu olan kişi mutlu ederrr

fenodom ne kadar eskiye gittin bilmiyorum ama,bir çoğumuz fenodo nerde yazdık,hatta alıngan fenodo diyede takıldık ve ve yine alınmışsın,neyse başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin,

tubis yokluğunu farkettim ama gelmeme sebebini tahmin etmiştim

zehrada pek uğramıyor artık

yeni gelen arkadaşlarımız var kaç gündür yazıcam unutuyorum hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz,

nelsonum zamanla tüm maddeler yerine oturur,kitap okuyuo film izlemek bile çalışan bir kadın için bulunmaz nimet

derindenizlerden ve papatya,konuştuğunuz konuda çok çok haklısınız,ben 60 kilodayken çok inceydim çünkü düzenli spor yapıyordum siz dahil olmak üzere herkes ne kadar zayıf olduğumu söylüyordu,ki 60 benim boyuma göre çok fazla,şu an 62 kiloyum ve spor yapmıyorum pek bu yüzdende mutsuzum

papatyam gayet ince duruyorsun,sporu bırakma yeter

hikom sen nasıl oldun,

şüko,masumm,kevser,eprum,hadeka,hamişlerim,didem,ayşe,rose, valla byenim döndü hepiniz öpüyorum canlar

Son düzenleme:
hikmetcim ben uyku problemi yaşıyorum. kafam çok dolu olduğu için uyuyamıyorum. genel de akşamları melisa çayı içiyorum o zaman rahat uyuyorum. ama gece kafamdan projeler yapılacak işler vs. geçiyor. sanki devleti ben kurtaracağım.
Nelson canım bence iyi durumdasın. bak yarısnı olsa da başarmışsın. ben de bir telefon olayını bir de namaz olayını çözemedim. hafta sonu kılıyorum ama tövbe tövbe hafta içi bişi oluyo bana.
telefon işini de bu akşamdan itibaren azaltıcam
mevcanım sağol canım. benim ki züğürt tesellisi kilo veremiyorum ama spor yapıyorum diyerek avutuyorum işte kendimi...
Nelson ben de izlicem o filmi. youtube dan mı izliyosun.

tatlım moral oldun.. google yazdım,, izle diye oradan ğelen siteyi açıp izledim..istersen akşama linkini göndereyim...

tatlım moral oldun.. google yazdım,, izle diye oradan ğelen siteyi açıp izledim..istersen akşama linkini göndereyim...

yok tatlım uğraşma bulurum ben. az önce radyoda bir haber vardı. 12 yıllık esaret filminde gazetede çıkan yazı yanlışmış. Amerika 161 yıl sonra özür diledi diye. tabi filmi bilmediğimden anlamadım.

tatlım çalışan olarak işleri yetiştirmek zaten zor..birde üstüne başka aktiviteler yapmak isteynce zaman sıkıntısı yaşıyoruz.. ya ğeç yatacığız yada monoton bir hayat süreceğiz.. sen hanği ara izliyorsun filmleri ğüzelim..

mevcan birde sana şey soracaktım.. ilk dönem kızını bir süre kv bırakıp akşam orada zaman ğeçiriyordun.. halen öyle mi devam ediyor tempon.. kv kb ları herğün ğörmek çok sabır isterde ondan soruyorum...

Son düzenleme:

tamam ğüzelim.. haberi bende okumadım merak ettim şimdi bak haberii..

bana gelirsek dün sadece 20 dak yürüdüm,çünkü evi süpürüp sildim,akşam 5.50 da yemeği kestim evde sadece 1 yeşil elma yedim,2 akşamdır eski düzene dönüyorum nisana kadar 60 altına inmem lazım

sabah itibari ile +1 kilomu gönderdim,bu 2 günde - kiloyu görmek istiyorum,babam gelene kadar evde 20-30 dak yürümeye devam edicem,babamın gelmesi ile birlikte 15 gün boyunca her akşam 1 saat tempolu yürüyüş yapıcam,

menü paylaşmıyorum çünkü iradesiz bir bünyem olduğu içi diet yapmıyorum,aslında 1 ay adam gibi diet yapsam kolay kilo veririm ama nerdee

bisküvi,çiko,makarna yiyorum ama az ve erken saatlerde

72 kilodan bu kiloya inerkende hergün abur cubur yedim abartmadan erken saatlerde

ama nisan hedefim olduğu için 2 gündür bu konuda biraz daha dikkatliyim

örnek bi menü yazayım size daha rahat anlaşılmak için

sabah evde: yarım elma

işe geliş: 1 bardak limonlu sıcak su

10 dak sonra: 3-4 bisküvi,çay yada bi gofret çay,yada ekemk peynir çay

öğlen: klasik yemek ne çıkarsa çorba,bezelye pilav gibi

ara: mutlak yoğurt

ara:1 kase çorba daha içerim

çıkışa yakın: lıgt bisküvi yada kuruyemiş,yada meyve

evde:salata yada elma

yok tatlım kızım okumaya aralık ayında başladı,ödevleride artık kolay geldiği için kendi yapmayı öğrendi,o yüzden gitmiyorum aylardır oraya,kendi yapıyor eksik kalanları evde tamamlıyoruz,eşim ayda yılda bir geç gelirse gidiyorum,her akşam evimdeyim şükür

cuma akşamları(yiğenim geliyor genelde üniv için burda) sinemaya gidiyorum genelde

filmleride cmt yada pazar günleri izliyorum,

arada hafta içi işim olmazsa akşam 9 dan sonra izliyorum

Son düzenleme:

tamam ğüzelim.. teşekkür ederim açıkladığın için...

hikosummm yeni gordum mesajini saol canimm bende akliniza gelmiyorum diye alinmistim ama hikosum hemen farketmis yoklugumu :))
yaa aylik kontroluydu canim ama goturmekten vazgectim saglik ocagina goturcem kizzz adim sayar i beline takiyosun gunluk kac adim atiyosan sayiyo saglik ocaklari bedava veriyo kilolulara yani bana

mevcanın bu temposuna hayranım ben.
ben de değiştireceğim kendimi. çocuğumun artık bana hiç yükü yok. anca isterse bisküvi meyve süt falan.
akşamları atıcam elimden şu telefonu.
durun ben bi plan yapayım bu akşam için
bu akşam 17 gibi evde olurum
yedik içtik saat olur 18.
18:30 a kadar nete gireceğim.
8 e kadar yarın giyeceklerimi ayarlama haber izleme kitap okuma
8 den 9 a kadar spor muhteşemin özetini izlerken
9:20 ye kadar duş falan
9:45 e kadar oğlanın sütü pijaması ıvır zıvır işler
telefonu elime bi alayım artık dimi.
sonra da dizi izlerim.
23:30 da uykuya...

ayyy oldu mu kızlar ya...

Fenedo : Allah rahmet eylesin canım
Bende ugrayamıyırum ki canım kimseden haberim olmuyor

Roseliz: gülüm geçmiş olsun kızçene

plan güzel bende planlayımm..senden özendim papatyam..

16,30-17,30 arası komşuile kahve keyfi
17,30-18,30 aarası yemek ve mutfağı toplama
18,30-20 arası kızımın ödevi--- müzik dinleme-yarına yemek hazırlama
20-21 arası spor ve kızlyarımı uyutma -nete takılma-haber takıbi yapayım buğün
21-21,30 kitap okuma
ve 22 den ve ğeceye kadar film izleme

inşallah uyarımmm

Son düzenleme:
kubram kilon kaçki kiloluyum diye adımsayar verdiler diyorsun,haksızlık etme kendine

papatyam totom pek yer görmez benim birazda kurtluyum canım ben

planların gayet iyi zamanla daha sistemli olursun,

neler yapıyorum

6.30 evdeyim üzerimi değiştirip hemen ev süprüyorum,sağı solu toplayıp toz alıyorum,tuvaleti yıkıyorum,saat oluyor 7.20 o arada hemen yürüyorum 20-30 dakika geçmeden eşim geliyor,aldıklarını dolaba yerleştiriyorum eşimde o arada yemekleri ısıtıyor,eşimle kızım yiyor ben o arada yine bi şeyler yapıyor,bm dizmek yada çm yıkatmak gibi, 8.10 gibi kızımla odasına giidyoruz zaten ödevleri bitmiş gibi bir şey oluyor,eksiklerini tamamlayıp,1 kitap okutup 3-4 tanede matematik yaptırıyorum.

9 gibi hazırlayıp yatırıyorum.

9 dan sonra

mutka yemek yapıyorum ( ertesi gün yemek derdim asla olmuyor 2-3 gün yiyoruz)

2 -3 akşamda bir pasta,kek salatada yapıyorum,

saat oluyor 10

vileda ile açık yerleri siliyorum yine onu buraya koy şunu yerleştir derken geç oluyor duşa girip bakım yapıp yatıyorum

ama her akşam bu şekilde deilim,

her akşam evi süpürürüm ama toz ve silmek bide yemek işi 2-3 günde bir olur

boş günlerimde,9 dan sonra eşimle tv keyfi yaparım

büyük temziliğimi ve ütümü haftasonu yapıyorum

harikasın güzelim..

hayirli aksamlar herkese uzun suredir yoktum yine hikos disinda kimsede farketmemis zaten neyse kayinbabam vefat etti 18 gun once diyete falan 'yok kendimi hala toplayamadim umarim herkes iyidir
canım başın sağ olsun
bu ara ben de çok takip edemiyorum kkyı.
mev çok hareketlisin yaaa
neden hergün ev süpürüyorsun

canım başın sağ olsun
bu ara ben de çok takip edemiyorum kkyı.
mev çok hareketlisin yaaa
neden hergün ev süpürüyorsun

aslında eşimde kızıyor ev süpürmeme ama ben biraz takıntılıyım,

şöyle halılarım küçük benim her yer parke olduğu için kırıntı acaip gözüküyor

kızımın odası malum hep döküntülü,heleki o siyah siyah silgi döküntüleri

mutfak desen zaten hep döküyorlar bide eşim yatana kadar atıştırır her yer çekirdek fıstık olur,

oturma odamda yaramaz bi kuşum var her tarafa tüyünü bırakır ve yiyeceklerini örtüden aşağı atar.

yatak odası malum hep kıl olur,bide her sabah saçımı yaparım ister istemez saç dökülür

salonumu kullanmıyorum pek,orayı hafta sonları silip süpürürüm

o yüzden 3 oda,1 antre ve bir mutfağı süpürmem 10 dakikamı alır

günaydınnnn
geçnişi hiçç okudmadımm boynum hala çok fena
aslında sıcak havlu yada sıcak su torbaıs koyupta azcık yatsam ama nerde mümkünmü
eşimde bi ton kzıdı azcık otur sıcak su torbası ile ama işte alışmış mıçım bi kere evde dolanmaya
o işi yap bunu yap nevesimleir degiştir..ütü derken yine dinlenemedim malesef(

biraz umursamaz olcam diyorum kendime ama anında unutuyorum dediklerimi..
sabah 6:30 da kalktımm kahvemi içtim pattes kızarttım çocuklara çm astım
ortalıgı topla kahvaltı hazırla makinaya at derken saay oldu 8:30
yetmiyor 24 saat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…