- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.041
Iyi geceler tatlim sabaha eksilerle uyanman dilegiyle
Selam, düzenli sporla birlikte gelişen kaslar yağ yakımını hızlandırır, kasları motor gibi düşünürsek yakıtı da (besinlerden aldığımız enerji ve) yağlarımızdır. Doğru beslen, motoru çalıştır ve yağları yak. Aynı ağırlıkta ki yağ ile kasın kapladığı yer farklıdır. Kas daha ağır ama hacmi küçüktür yağ ise tam tersi. Demir ile pamuk gibi düşünün.Kaslar geliştikçe ağırlaşacaktır bu olurken de yağlar yakılıp yağ hücreleri küçülecek ve vücut sıkılaşacaktır. O yüzden belli bir raddeden sonra kiloya takılmamak lazım.
İnşallah güzelim uğraşıyorum ama bakalım sağol desteğin için
Canım ne güzel anlatmışsın ben de artık takılmıyorum şu anda görüntümden memnunun
Gerektiği şekilde besleniyorum ama gitmiyor spora devam ediyorm
Umarım daha iyi bir görüntüye kavuşacağım
Bu arada günaydın herkese
Nelson filmleri netten mi izliyoraun
Yoksa indiriyor musun
Ben de izlemek istiyorum
Bu gece uyuyamadım yine
Yapılacak işleri düşündükçe afaganlar basıyor beni
Herkese az kalorili çok güzel bir gün dilerim
papaptyam ve kızlar umarım bu kararlarımı başarırım..aslıda zor kakrlar değil ama alışkanlık haline dönüşen davranışlarımı değiştirmek benim icin zor olmaz umarım..
1-yarından itibaren diyetisyenimin diyet listesine uyacağım.. kaçamaksız..tabi büğünde bu saatten sonra dikkat edeceğim..
2-öfkemi kontrol edeceğim. ğereksiz patlamalar yaşamayacağım..
3-beni üzen olay ve kişilere takılmayacağım. olsada hoş olmasada diye düşüneceğim.
4-ğünlük en az 50 sayfa kitap okuyacağım.
5-haftada en az 2 film izleyeceğim.netten.
6-ğünlük haber sitelerini takip edeceğim.. güncel konulardan haberim olsun istiyorum.
7-ğünlük bir saat spor yapacağım.
8-eşime layıkıyla bir eş olmaya çalışıcağım.
9-kuran okumaya tekrar başlayacağım.. haftada en az 10 sayfa okumaya çalışıcağım.
10-çoçuk ğelişimi ve davranışları üzerine siteleri ve yazıları takip edeceğim.
11-her ne olursa olsun hergün iyi ğiyinmeden evden çıkmayacağım.
12-ailemle ortak aktivitelere ağırlık vereceğim.
hikmetcim ben uyku problemi yaşıyorum. kafam çok dolu olduğu için uyuyamıyorum. genel de akşamları melisa çayı içiyorum o zaman rahat uyuyorum. ama gece kafamdan projeler yapılacak işler vs. geçiyor. sanki devleti ben kurtaracağım.
Nelson canım bence iyi durumdasın. bak yarısnı olsa da başarmışsın. ben de bir telefon olayını bir de namaz olayını çözemedim. hafta sonu kılıyorum ama tövbe tövbe hafta içi bişi oluyo bana.
telefon işini de bu akşamdan itibaren azaltıcam
mevcanım sağol canım. benim ki züğürt tesellisi kilo veremiyorum ama spor yapıyorum diyerek avutuyorum işte kendimi...
Nelson ben de izlicem o filmi. youtube dan mı izliyosun.
tatlım moral oldun.. google yazdım,, izle diye oradan ğelen siteyi açıp izledim..istersen akşama linkini göndereyim...
yok tatlım uğraşma bulurum ben. az önce radyoda bir haber vardı. 12 yıllık esaret filminde gazetede çıkan yazı yanlışmış. Amerika 161 yıl sonra özür diledi diye. tabi filmi bilmediğimden anlamadım.
tatlım çalışan olarak işleri yetiştirmek zaten zor..birde üstüne başka aktiviteler yapmak isteynce zaman sıkıntısı yaşıyoruz.. ya ğeç yatacığız yada monoton bir hayat süreceğiz.. sen hanği ara izliyorsun filmleri ğüzelim..
mevcan birde sana şey soracaktım.. ilk dönem kızını bir süre kv bırakıp akşam orada zaman ğeçiriyordun.. halen öyle mi devam ediyor tempon.. kv kb ları herğün ğörmek çok sabır isterde ondan soruyorum...
yok tatlım kızım okumaya aralık ayında başladı,ödevleride artık kolay geldiği için kendi yapmayı öğrendi,o yüzden gitmiyorum aylardır oraya,kendi yapıyor eksik kalanları evde tamamlıyoruz,eşim ayda yılda bir geç gelirse gidiyorum,her akşam evimdeyim şükür
cuma akşamları(yiğenim geliyor genelde üniv için burda) sinemaya gidiyorum genelde
filmleride cmt yada pazar günleri izliyorum,
arada hafta içi işim olmazsa akşam 9 dan sonra izliyorum
mevcanın bu temposuna hayranım ben.
ben de değiştireceğim kendimi. çocuğumun artık bana hiç yükü yok. anca isterse bisküvi meyve süt falan.
akşamları atıcam elimden şu telefonu.
durun ben bi plan yapayım bu akşam için
bu akşam 17 gibi evde olurum
yedik içtik saat olur 18.
18:30 a kadar nete gireceğim.
8 e kadar yarın giyeceklerimi ayarlama haber izleme kitap okuma
8 den 9 a kadar spor muhteşemin özetini izlerken
9:20 ye kadar duş falan
9:45 e kadar oğlanın sütü pijaması ıvır zıvır işler
telefonu elime bi alayım artık dimi.
sonra da dizi izlerim.
23:30 da uykuya...
ayyy oldu mu kızlar ya...
kubram kilon kaçki kiloluyum diye adımsayar verdiler diyorsun,haksızlık etme kendine
papatyam totom pek yer görmez benim birazda kurtluyum canım ben
planların gayet iyi zamanla daha sistemli olursun,
neler yapıyorum
6.30 evdeyim üzerimi değiştirip hemen ev süprüyorum,sağı solu toplayıp toz alıyorum,tuvaleti yıkıyorum,saat oluyor 7.20 o arada hemen yürüyorum 20-30 dakika geçmeden eşim geliyor,aldıklarını dolaba yerleştiriyorum eşimde o arada yemekleri ısıtıyor,eşimle kızım yiyor ben o arada yine bi şeyler yapıyor,bm dizmek yada çm yıkatmak gibi, 8.10 gibi kızımla odasına giidyoruz zaten ödevleri bitmiş gibi bir şey oluyor,eksiklerini tamamlayıp,1 kitap okutup 3-4 tanede matematik yaptırıyorum.
9 gibi hazırlayıp yatırıyorum.
9 dan sonra
mutka yemek yapıyorum ( ertesi gün yemek derdim asla olmuyor 2-3 gün yiyoruz)
2 -3 akşamda bir pasta,kek salatada yapıyorum,
saat oluyor 10
vileda ile açık yerleri siliyorum yine onu buraya koy şunu yerleştir derken geç oluyor duşa girip bakım yapıp yatıyorum
ama her akşam bu şekilde deilim,
her akşam evi süpürürüm ama toz ve silmek bide yemek işi 2-3 günde bir olur
boş günlerimde,9 dan sonra eşimle tv keyfi yaparım
büyük temziliğimi ve ütümü haftasonu yapıyorum
canım başın sağ olsunhayirli aksamlar herkese uzun suredir yoktum yine hikos disinda kimsede farketmemis zaten neyse kayinbabam vefat etti 18 gun once diyete falan 'yok kendimi hala toplayamadim umarim herkes iyidir
canım başın sağ olsun
bu ara ben de çok takip edemiyorum kkyı.
mev çok hareketlisin yaaa
neden hergün ev süpürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?