• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Royem hergün yarım saat yürüsen bile yeter. Bir de hangi bölgen fazlaysa o hareketlerden yap. Cok su yeşil çay acı seviyorsan herşeye acı koy .. hatta sabah kahvaltı da bile turşu ye acı biber .. ben bazen yiyorum ..
Ekmek hayatın bir noktası değil ki bunu yemeyerek anlıcaksın. Yiyosan da lif oranı yüksek ekmekler tüket. Çavdar olabilir .

Kimse için üzülmeye değmiyor. Allah hakkımızda kim ne düşünüyorsa ona bin katını versin iyi ya da kötü

Royem hergün yarım saat yürüsen bile yeter. Bir de hangi bölgen fazlaysa o hareketlerden yap. Cok su yeşil çay acı seviyorsan herşeye acı koy .. hatta sabah kahvaltı da bile turşu ye acı biber .. ben bazen yiyorum ..
Ekmek hayatın bir noktası değil ki bunu yemeyerek anlıcaksın. Yiyosan da lif oranı yüksek ekmekler tüket. Çavdar olabilir .

Kimse için üzülmeye değmiyor. Allah hakkımızda kim ne düşünüyorsa ona bin katını versin iyi ya da kötü
Evet,yarim saat bile olsa yeterli.ama kizimla yurumek cok zor bebek arabasinda,oturmayi hic sevmiyor.Bakalim evde spor yapsam o bile kafii.ekmek sorununu cozucem insallah.
Sagol canim,hic biri hayatimin.merkezinde degil cok sukur ama dislanmak cok kotu birsey...iciim cok dolu ama konusacak,anlatacak takatim yok...

Menümü yazayım kızlar bugünüm misafir kabul günümdu sanki sabah kahvaltıya aksam da câya misafirim vardı
Sabah
Yarım simit, peynir, domates salatalık yarım haşlanmış yumurta

Ara : Türk kahvesi şekersiz

Ikindi de : yarım haşlanmış yumurta, 1 kupa ikisi bir arada nescafe

Ara : 12 tane siyah üzüm

Aksam : 3 tame tavuk kanat but gibi olandan 4-5 tame elma dilim patates, 1 kepçe çorba

Gece : cayın yanında 1 avuç kuruyemiş, 4-5 tane üzüm 1 dilim baklava bu hiç mi hiç olmadı ama 3 tane de yiyebilirdim

Royem seni çok iyi anliyorum.tek çözüm gördüğün değer kadar değer vermek insanlara.kara günde herkesin kişiliği ortaya çıkıyor. Arkamda durur dediklerin seni çok şaşırtıyor. Allah ve kendinden başka kimseye guvenmemeyi,bir şey beklememeyi öğreniyorsun zamanla.gölge etmesinler başka ihsan istemem insancıklardan.

Sabah : 1 simit 1 ayran
Ögle image.webp
Ara: 1 yeşil ekşi elma,5 rane yulaflı bisküvi, yeşilçay
Akşam image.webp Salata ortak tabisi :)
1.5 lt karbonatlı su,1.5 lt normal su içtim.yemegimi yaptım çm astım ogluşla etkinlik Banyo derken uyuturken üçümüz uyumuşuz :)
Şekerpare
Cevizli ekmek
Biskolaa
Mısır hayır dediklerim

Günaydınn bundan sonra buraya girip yazmaya çalışacağım, 61 de takıldım bir yıldır dikkat etsemde etmesemde aynı kilodayim, bugün protein diyeti yapıp bi şok yapacağım olursa tabi:( Kahvaltı da iki haşlanmış yumurta bir kk peynir ve bir bardak yarım yağlı süt içtim, umarım devamını gelir. Hepimize kolay gelsin :)

Ayşem hoşgeldin hiç unututrmuyum:KK50: Güne güzel başlamışsın devamıda gelir inş.:21:
Arzum onca misafirlere ragmen iyisin canım.Çok iradeli davrnaıyorsun ve motive hiç düşmüyor maşallah sana:nazar:
Hikom senin menünde güzel.Motivasyonumuz düşmesin kızlar:KK71::KK31:
ROyem öyle boşboş yürümek sahilde ohh miss.Yapmayalı yıllar oldu bazen kendşnle başbaşa kalmak iyidir:KK39:Yinede Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın.Hoppa
Şuanlık iyi gidiyorum bakalım ne kadar eksilicem.Misafirim var akşama en az zararla kurtulurum inş.:KK17:Akşama resimli menümü eklerim.

selam canlar, bu Sabah tartildim bir kilocuk verisim.Aksam Saat besten sonra yememmek ise yariyor demek ki.ama bugun bu kurala uyamadim.evde olmam gereken saatte ,son anda kuaforde aldim solugu,ohh iyi geldi vallahi.
Banusultan,hic biri hayatimda olmasinlar zaten,olduklarinda bana zarardan ,uzuntuden baska birsey vermiyorlar.kiskancliklar hat safhada zaten.Benden uzak olsunlar,onlarla gecirecegim Zaman yerine bir kitap Okur,kizimla ilgilenirim.Bugun birazdaha iyiyim,yarin daha iyi olacak insallah.
ebruli,gercekten .kizim ve esim herseyim ama insan soluklanacak,desarj olacak ,bir zamana ihtiyac duyuyor.Bugun yurudum ama spor yapamadim.gec yemek yedigim icinde biraz mutsuszum insallah yarina telafi ederim.
bugun az ama duzensiz yedim ama genede siskin ve rahatsiz hiisediyorum kendimi.Bugunde Boyle geldi gecti iste.

iyi geceler kızlar benim de hayalim çıtır bir anne olmak.Ramazan ayında 98 kilo ile düzenli yemeğe ve yürüyüş yapmaya başladım bu aralar sürekli 83.84 gidip geliyorum.aranıza katıla bilirmiyim.

Hoşgeldin.
Güzel kilo vermişsin eminim ki devamı gelecektir. Bende 93 lerden düştüm şuan 73 falan ım.

Slm kizlar
Izmiri evimi ve citir topigimi cok ozledim. Persembe itibari ile hem izmire hem size donus yapiyorum. Coook korkuyorum tartida gorecegim rakamdan ama korkunun ecele faydasi yok. Tez zamanda gorusmek dilegiyle. Hepinizi opuyorum citirlarim.

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Kızlar bugun ki menüm
Sabah : 2 dlim kepekli ekmege lapne peynir ve salata 2 si 1 arada nescafe

Öğlen : 1 dilim kepekli ekmege labne salatalık sekersiz cay

Ara : 2 si 1 arada nescafe

Aksam :2 dilim kepek ekmege labne, salatalık cok az soğan

Ara : 1 kupa yeşil çay, 2 kupa nırmal cay

Yarın ki kilomu cok merak ediyorummm

Ayşem hoşgeldin hiç unututrmuyum:KK50: Güne güzel başlamışsın devamıda gelir inş.:21:
Arzum onca misafirlere ragmen iyisin canım.Çok iradeli davrnaıyorsun ve motive hiç düşmüyor maşallah sana:nazar:
Hikom senin menünde güzel.Motivasyonumuz düşmesin kızlar:KK71::KK31:
ROyem öyle boşboş yürümek sahilde ohh miss.Yapmayalı yıllar oldu bazen kendşnle başbaşa kalmak iyidir:KK39:Yinede Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın.Hoppa
Şuanlık iyi gidiyorum bakalım ne kadar eksilicem.Misafirim var akşama en az zararla kurtulurum inş.:KK17:Akşama resimli menümü eklerim.

Sagol ebruli1820 ebruli1820 sizler olmasanız benim motivem de olmaz iyi ki buradayım...

Gunaydin kizlar
Diyet yapmiyorum fiye yazmiyorum ama baya ozlemisim burayi.. diyet yaomiyorum diyorum da aksamlari pek bisey yemiyorum yada sebze yemegi hafif seylerle geciriyorum gunfuz de canim pek bisey istemiyor, gerci evdede aburcubur yok almiyorum aldirmiyorum. Oglus da benimle beraber saglikli besleniyo boylece. Hos gorenler pek zayif, gelismemis vs diyip dellendirse de kulagimi tikiyorum :-) benden boyle iste canlarim
Daha sık yazmaya calisacagim ya olmuyo boyle, hatta bide menu paylasmaya baslasam super olacak
Optum hepinizi kizlar iyi bakin kendinize

Back
X