• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlaar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.. İki yıl geçti sanırım bir gün geleceğim dedim ve işte geldim. Pazartesi itibariyle diyete tekrar başlayacağım. Bilenler bilir 68 dim sanırım 56 lara kadar inmiştim burdaki güzelliklerin tatlı arkadaşlarımın desteği ile.. Hep yanımdaydılar sağolsunlar.. Şimdi iae tartılmaya korkmakla beraber 63 civarıyımdır sanırım tarılıp başlayacağım inşallah desteklerinizi bekliyorum

Papatyaaam
Epruum
Sevgii
Ösgee
Jojopum yara zaten
Burda kim var şimdik

SEHRAAA delüsü gelmiş vay başımaaaaaaaa:KK71::KK53:EE dönüp dolaşacagın yer kürkçü dükkanı:confused:Türkiyede döndü durdu tuladı gezdi yedi içti ve son duraga geldin demek:-):-)

KBRA KBRA hoşgeldin aramıza.Kendi azminle çok güzel kilo vermişsin zaten :KK9:Eminim bizimlede daha çok verirsin:KK39:

Arzummmm :KK19: Hedefine ulaştın tebrik ediyorum:rolleyes::KK9::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

HİKOMMMM harika menülerin:KK9:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

Hosgeldiniz kizlar
Hemen menumu yaziyim oglani parka goturecem yatmadan

SABAH
IMG_20150826_121016.webp

OGLEN

IMG_20150826_160430.webp

+1.5 bardak meyve suyu

AKSAM

IMG_20150826_191954.webp

Esim minik cikolardan, cekirdek ve dondurma almis
Sadece 1 top dondurma yerim parktan donuste

Hikos oglenki biskuviler olmayaymis iyiymis aslinda
Bende bi top dondurma dedim ama iki top yedim 15-20 tanede cekirdek cittim. Parkta 20 dk aletlerde bisiklet surdum ic bacak hareketi yaptim, 40 dk kadar da oglan bisiklet surdu ben pesinde dolandim

Bugün
Sabah
image.webp
Öğle
image.webp
Ara: 2 top dondurma .1 dl baklava( olmadı ama 3 tepsi baklava önümde durdu)
Akşam
image.webp
Ara:1 bardak zero içtim

Halıları balkonda fırçaladım , Dio köşe sil süpür, balkon yıka çm as topla,
100 tam mekik
50 yarım mekik
200 oklava hareketi yaptım .Şimdi düdüklüye yemegimi koydum oğlanı uyutucam.

Hikom bisküvi olmasaymış benimde aradaki cısslar ve la lajobam senin cısslar :) Sonuçta tadımlık yemişim spor yapmışız erimiştir yahu :)
Yarın salata götürücem sabah iş yerine oh mis detoks suyunuda hazırladım.

kızlar çokkkk mutluyum o kadar iradeliyimki diyet süper gidiyor maşallah..inşallah gidecek bu kilolar..
sürekli kalorisi az yiyecekler tüketiyorum..günlük sporumuda yapıyorum..

Kizlar menulerin cogunda krem peynir mi var
Bana mi oyle geldi
Afiyet olsun size

Ben evime geldim temizlige basladim cok yorgunum yarin devam insallah.
Biraz kilo almisim. Yarin net kac kilo almisim yazarim ve yeniden yine yine baslarim diyetime saglikli yasantima.

Sizler nasilsiniz
Ufak tefek kacamaklariniz oluyor ama bence cok iyi gidiyorsunuz.

Yemek ye pazara çık, kışlık domatesleri aldım anneme gittim.gelince çm as evi topla bm yerleştir, spor yap Ogluş Şiödi uyudu namazı kıldım yatıcam .Komşu diyor kızıma örnek gösteriyorum seni helal olsun her gece hiç durmuyon dedim napim mecbur :) saglık hoşluk olsun yeterki az uyku çok iş :)
Bugün
Sabah :
image.webp
Ögle: 1 lahmacun ,2 bardak ayran
Ara:1 kaşık nescafe ,6 bisküvi :(
Akşam
image.webp
Ara:yogurt kürüm image.webp
image.webp Gün içinde iki sürahi detoks suyum
Spor
50 tam mekik
150 oklava

Hikom banum tebrik ederim kızlar:KK9::KK9:Bu haftalara baya motivasyon yüksek arada cıssta yesek akşam ekmekten yada yemegimizden kesip en azından dengeleyebiliyoruz:KK39:Hoppa:nazar:
Hdekam araser ve hikom bu diyeti uyguladı 3 ögün 2 dl kepekli labneli ekmek:KK73:
royem sende durumlar nasıl?

Back
X