Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçeğim sana mm söyledimi benimki 7mm falanmış dr 10 olması lazımdı falan geveledi öle kalp atışını görünce güzel falan diye kıvırdı

ya kızlar noldu birden nereye kaçtınızzz,aşağısı dolu yukarda kimse yazmii...çiçeğim sanada teessüfler kuzum
serap elif güle güle kuzular

eylem canım doktor mm si ile ilgili bişi demedi
ama bebişin fotoğrarında 8,8 mm yazıo yanlış bakmadıysam
çünkü bi kaç tane boyut yazıo anamadım

iyi akşamlar kızlarr ben geldımmm...
dün halamlara gıtmıştık babamın bı akrabası vefat etmış babam da memlekete gıtti.annemler tek oldugu için eşimde annelerde kalalım dedı dırek halamlardan buraya geçtık pc de evdeydı..eşim şimdi getirdi kusura bakmayın serap msaj çekmeyene kadar bişi demedım sıze...ayrıca baş saglı veren arkadaşlar çk teşekkürler.

başınız sağolsun ceylancım allah ailesine sabır versinn

günaydınnn kızlarr ayy kimsecikler gelmemişş ben açmışım topigi bu sabahhhh öff istifra ederek uyanınca böle oluyoo işteee uyku yukkk

doğ.kont.hapı içmedim dün içmeycem karar verdim ohhhh kafam rahatladı

günaydın canımmm. canım ilacı içmiyorum dedin ya sorun olmaz değilmi canım. aslında onların adet düzenlemekten başka faydası olmadığını düşünüyorum bende. ayşegül sana bişey demişti ya onu bi denesen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…