Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylan ve isolde çı,ok dikkat edin 2 haftadır sürekli tekrarlıyo benimki bugün gene başladı çok öksürüyorum aman dikkat edin kendinize

ayy en cok saglıklı olmasına sevınndımm kız dıe pek sevınemedımm tam kesın dıll cunkummm hayırlı ewlatr olsun daaa farketmezz:)

evdeysen dınlen bari cnm..sıcak bişiler iç yumuşatır..meselaa SICAK SOGAN SUYU nasıl olur:))

bu sabah cesaret edemedim düzgün kahvaltı yapayım dedim ya zati haftada 2 gün normal kahvaltı ediyom ondada içmiyi dedim akşam yemeğinden önce içiçem mis missssssdelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı :lepi:

ayy en cok saglıklı olmasına sevınndımm kız dıe pek sevınemedımm tam kesın dıll cunkummm hayırlı ewlatr olsun daaa farketmezz:)

haklısın canım sağlıkla gelsinde kızmı erkekmi okdarda önemli değil , sağlıklı olmasınada çok sevindim canım

91ytlcık canımm:)

hadi beee okadar varmı cidden..
yarınki düğün için herif altın al dedide..
benimde zulamda bi tane vardı..
ama onu hep aaaakkabı alcam die saklıodum...
kurdelasını falanda atmıştım..
tabi vakti zamanında 50yemi 60amı ne aldıydım..
dur onu verimde herifede 91 liracık diimm..
oda bana okadar versin...
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…