Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hi hiiiii...anam kendini unutma bi yerlerde...
kıs bunlar hamileliğin güzel cilveleri dimi....
bilmem heralde öyledir fatoşum yaaasempatiksalakcinni
nohut asitli bişi içion mu
haftada bir kere kola içme hakkım var 1 brdak ama başkada içmiyom içemiyorum daha dgrusu...pazar günü arkadaşlarla piknige gittik herşeyı hazırladık oturduk büyük bi keyifle yiyoruz ben 1 bardak kolamı içtim kociş mangalla ilgilenıyodu arkadaşıma bi tane daha versene dedım oda unutmuş dalgın doldurdusempatiksalakcinnitam içicektim kocem yakaladı bardaktaki kolayı aldı döktü..bilmiyorumkismileaglıycaktım nerdeyse o kadar zoruma gittiki anlatamam:umursamaz:
lennnnnnnnnnn gerginlik yapmayın bak gene patlatırım kistlerimiiiiiii

aaaaaaaaa şurada kaç saat girmedim ne oluyooo beyaaaaaaaaaaa

kızçemmm sizin dukkanın taşınması heç hoşuma gitmei yaa hasret kaldık sanaaolumunekankayizsmile

serap gebermeyesiceeee bende yazdım görmedin..
acaba kistler soğandanmı gitti..
bizde içsek de benim şu multi kistler minimumkist olsa..
hatta hiç olmasa deyoommm

canımmm sağol sende benim bebişimsin ya sadece bana değil herkese yazık zıng diye gerildik burda anlatamadım kendimi suçlu gibi aaaaa neyse geçti kapandı bu mesele sen nasılsın kuzumm

nohudum kaynana yapcek öle görünüo
fatoşum yurmamaya çaluşcağum bebem
serap huşgeldin
kıs sabah yazdım ama görmedin soğandan mı kistler aceba

kız gördüm de yazamadım kesin soğandan çünküm doğ.kont.hapını 2 yada 3 gün içtim :lepi: yaşasın soğan suyu şincikte incir kürü yapçem bu ayı böyle atlatalım bakalım inş.kist yapmaz aybaşında gene ama çaresi var soğan suyu

canımmm sağol sende benim bebişimsin ya sadece bana değil herkese yazık zıng diye gerildik burda anlatamadım kendimi suçlu gibi aaaaa neyse geçti kapandı bu mesele sen nasılsın kuzumm

valla ben dört beş altı gözle adet olmayı bekliom bitanem yaaa...
adet olumki şu tedavim başlasın artık....

ezgi bana slm vermionuz dio
ben açıklama yapıom
sora sessizce gidio bişi demeden
bak bende kızıorum işte
nan ben dayanamıom :tomato:

kizlar kabak tarifim yukarda okuyun yapin tawsie ederim.süper oluyo :)

benim çikmam lazim artik.

herkese hayirli akşamlar diliorum..

eylemcim günde 2 kiwi ye lütfen çok yararli bebek için.

öpüyorum hepinizi...

ii akşamlar canım
kabak kısmını bilmem de hawuçlu süper oluyo ama kabağım wardı denemeye değer

kızlar hepinizin yazdıklarını okudum emme dönemedim ki size kusura bakmayın gene azcık bakınayım işe dönücem çok iş var çok çalışmam lazım çok

onun icin uzgunum (ismimi kullanma dedi bana kullanmamda) serap soyledi pazar gunu konustugumuzda ama bende hamileyim canim bizimde icimizde neler neler oluyo yarin ne olucak belli degil
kotu gunler geciriyosa bunu bendenmi cikarmasi gerekiyodu
o bisey demedide ben ne dedim canim bu kadar konu uzucak kadar?
tamam onun tarafini tutuyosun anladim ama banada birisi desin ben nerde yanlis yazdim ona
kusura bakmayin cok uzadi ama bende bunca zamandan beri girememisim bugun girdim ozlemisim herkesi boyle biseyle karsilastim gercekten sok oldum
fazlaliksam soyleyin ben geriyosam ortami soyleyin girmem

ezgi bana slm vermionuz dio
ben açıklama yapıom
sora sessizce gidio bişi demeden
bak bende kızıorum işte
nan ben dayanamıom :tomato:

sen bişeye daa kızıon biliom ben..
sabahları selam veren biri var..
sdc selam verio gidio bida gelmio..
oda herzaman selam vermio yani..

vallahi ceyalnım misafir olarak arada baktım ne yapıyosunuz diye ama her defasında da yakalandım hahahaha bişi demedi emme:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…