Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende iş yerinde boş boş oturuyorum resmen , canım sıkıldı vakitte geçmiyor birşeylerle ugraşmayınca neyseki yarım saat sonra yemege çıkarız biraz onla oyalanırım offffffff

sen nasılsın canım , nasıl geçiyor hafta sonun

vallahı iyiyim canım sabah 7 de bir kaltım bebiş yelegı başlamıstım onu ördüm biraz uyku bastırdı yattım geri az önce kalktım akşamada bir misafirim var eşim kalksada işlerime baksam sen nasılsın

kan testi sonuçlarını bekliyorum canım inşallah weririm

ay şimdi heyecan yaptım canım , ne zaman alacaksın test sonuçlarını ben 2,5da çıkcam işten daha sonra alırsan ben pazartesiye anca alırım :) umarım güzel güzel haberler verirsin canım pazartesi okurum bende güzel bir hafta başlangıcı yaparım bende

asnilcim elif 6 tane test yapmıs 6 sıda pozitif ama hala inanamıyor kan testi yapmış yaklasık 25 dk sonra onun sonucu gelecek geri sayım başladı:)

hoşbulduk canım

bende işte içgüveysiden hallice derlerya öyleyim:)))

işteyim canım iş yok geliyoruz her cumartesi 3 ekadar boş boş duruyoruz canım sıkılıyor buna eve git gün ölüyor zaten yemekti falan derken akşam olur dışarda öyle güzel bir hava varki yaz gibi herkes geziyor sositososito

ne renk örüyorsun yelegi çok tatlı oluyorlar onlar ya , misafirlerin bugunlerde çok gelmesinler sana yormasınlar senilmaz:

asnilcim elif 6 tane test yapmıs 6 sıda pozitif ama hala inanamıyor kan testi yapmış yaklasık 25 dk sonra onun sonucu gelecek geri sayım başladı:)

:lepi::lepi::lepi: ayyyyyy kızlarrrr valla içim kıpır kıpır oldu 6sıda pozitiv hata payı yok diyebiliriz aslında o zaman ben cevabımı aldım gibi kaydirigubbakcemile3 çok sevindim senin için canım Allah kucagınada almayı nasip etsin ama sen yinede haklısın emin olmak istiyorsun daha 2 saate burdayım yetişirim güzel habere

turkuaz la krem rengi yapıyorum turkuaz hem kıza gider hem erkege misafirde 1 tane gelecek eşimin arkadası hayırlı olsuna geliyor burda bekar bir öğretmen hazırda vardı bişeyler difrize pogacayla börek koymuştum birde sarma yaparım tamamzemuszemus

turkuazda çok güzel oluyor ama çok yakışıyor bebişlere gerçi onalra herşey yakışıyor yalan olmasın:)

çok yorma sen kendini yinede basit birşeyler yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…