- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.841
kan testi sonuçlarını bekliyorum canım inşallah weririmtam okuyamadım ama elif kız yoksa güzel bir habermi vereceksin yakın bir zamanda bize ihtimali bile sevindirdi beni
eee saat 12 git gell hadi elifim
sen nasılsın canım , nasıl geçiyor hafta sonun
kan testi sonuçlarını bekliyorum canım inşallah weririm
canım güzel özetlemişsinasnilcim elif 6 tane test yapmıs 6 sıda pozitif ama hala inanamıyor kan testi yapmış yaklasık 25 dk sonra onun sonucu gelecek geri sayım başladı:)
h.g asnill
vallahı iyiyim canım sabah 7 de bir kaltım bebiş yelegı başlamıstım onu ördüm biraz uyku bastırdı yattım geri az önce kalktım akşamada bir misafirim var eşim kalksada işlerime baksam sen nasılsın
asnilcim elif 6 tane test yapmıs 6 sıda pozitif ama hala inanamıyor kan testi yapmış yaklasık 25 dk sonra onun sonucu gelecek geri sayım başladı:)
hoşbulduk canım
bende işte içgüveysiden hallice derlerya öyleyim:)))
işteyim canım iş yok geliyoruz her cumartesi 3 ekadar boş boş duruyoruz canım sıkılıyor buna eve git gün ölüyor zaten yemekti falan derken akşam olur dışarda öyle güzel bir hava varki yaz gibi herkes geziyor sositososito
ne renk örüyorsun yelegi çok tatlı oluyorlar onlar ya , misafirlerin bugunlerde çok gelmesinler sana yormasınlar senilmaz:
canım güzel özetlemişsin
turkuaz la krem rengi yapıyorum turkuaz hem kıza gider hem erkege misafirde 1 tane gelecek eşimin arkadası hayırlı olsuna geliyor burda bekar bir öğretmen hazırda vardı bişeyler difrize pogacayla börek koymuştum birde sarma yaparım tamamzemuszemus
Kız elİf bende kalp var offffffffffffff Çok heycan yaptım sonuÇ kesİnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?