Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inşallah kızlar çook heycanlıyım
dün d&r dan hamilelikle ilgili bi set aldım akşam kitabını okudum,resimlerine baktım
hamileliğin oluşmasını spermin yumurtayı bulmasını falan 3 boyutlu fotolarla anlatmışlar
ay çok hoşuma gitti resmen mucize
bebeğin 2 ayına kadar okudum bıraktım, zaman ilerledikçe bakarım dedim
bide fırsat bulunca da eşimle dvdlerini izleriz belgesel gibi yapmışlar national geographics ekibi hazırlamış

evetttttttttttttt
bende onu natıonal georgaphıc te ızledım...hemıde 4-5 kez yayınlamıslardı...kamera koymuslar rahıme ...bebegı cekmısler...
bende begenmıstım..emıre hamıleyken ızlemıstık..hemde ağzımız iki karış açık ızledıydık...sempatiksalakcinni

HEHEHEHEHEHE YASI OLUYOMUŞ KIZ BİZ BECEREMİYOK BAKSANA BAKALIMDA ÖĞRENELİM aklinialirimsmile
kız bizim becerimizi diil de spermlerin aşması gereken yolları önlerine çıkan engelleri fln resim olaraktan koymuşlar harbi acıdım garibanlara işleri zormuş cidden :roflol::roflol:
biz bi yumurta büyütüp çatlatamıyoz onların dağları tepeleri bataklıkları fln geçmeleri duvarı delmeleri gerekiyomuş

ferhat gıbı dagları delıyor yazık...sonrada o kadar yol gıdıp sadece 1 tanesı yumurtaya kavusuyor...dıgerlerı yorulduguyla kalıyor...garıpler..olumunekankayizsmile

amaaan be nasıl bi hayat yaşıoz...
taaaaaaaa döllenmeden başlıomuz kardeş bizim yarışımız..
sen okadar spermi geç..
güç kuvvet yumurtaya ulaş..
geri kalan milyonlarca spermi geride bırak..
sonra doğ şu yaşadıgın hayata bak..
kadermi bu beeeee
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…