- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.521
inşallah kızlar çook heycanlıyım
dün d&r dan hamilelikle ilgili bi set aldım akşam kitabını okudum,resimlerine baktım
hamileliğin oluşmasını spermin yumurtayı bulmasını falan 3 boyutlu fotolarla anlatmışlar
ay çok hoşuma gitti resmen mucize
bebeğin 2 ayına kadar okudum bıraktım, zaman ilerledikçe bakarım dedim
bide fırsat bulunca da eşimle dvdlerini izleriz belgesel gibi yapmışlar national geographics ekibi hazırlamış
HEHEHEHEHEHE YASI OLUYOMUŞ KIZ BİZ BECEREMİYOK BAKSANA BAKALIMDA ÖĞRENELİM aklinialirimsmile
hadı bakalım hayırlı haberlerle gel elıfım ıns
Ay ne gÜzel elİfİm yaa ben yarın olamaycam gÜzel haberlerİnİ pazartesİ duyucam kuŞum ya
kız bizim becerimizi diil de spermlerin aşması gereken yolları önlerine çıkan engelleri fln resim olaraktan koymuşlar harbi acıdım garibanlara işleri zormuş cidden :roflol::roflol:HEHEHEHEHEHE YASI OLUYOMUŞ KIZ BİZ BECEREMİYOK BAKSANA BAKALIMDA ÖĞRENELİM aklinialirimsmile
VıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ zormuŞ gıııı
bugÜn İÇİmde acayİp bİ kıroluk varrr
kız bizim becerimizi diil de spermlerin aşması gereken yolları önlerine çıkan engelleri fln resim olaraktan koymuşlar harbi acıdım garibanlara işleri zormuş cidden :roflol::roflol:
biz bi yumurta büyütüp çatlatamıyoz onların dağları tepeleri bataklıkları fln geçmeleri duvarı delmeleri gerekiyomuş
ayy bi türlü yazamadim bugün yaa
3 gün yokum zati kizlar..
çıkar içindekı kıro yu..sempatiksalakcinni:roflol:
ferhat gıbı dagları delıyor yazık...sonrada o kadar yol gıdıp sadece 1 tanesı yumurtaya kavusuyor...dıgerlerı yorulduguyla kalıyor...garıpler..olumunekankayizsmile
HEÇTE GARİP DEĞİLLERRRRRRRRRR:mymeka: ÇALIŞIN PİS KÖLELER
BARABAR BARABAR BARABARRRRRRRRRR
BARABAR BARABAR BARABARRRRRRRRRR
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?