Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

HEHHHHHHHHHHH Bİ O KALMIŞTI BENDE BU AY BAŞKA NE ÇIKARABİLİRSİN DİYODUM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YE YE BAK GÖRCENNNNNNNN FARKIII yerimseniben
:lepi::lepi::lepi:
kıs onu bende duyduydummm..
ama bende hiç denemedim..

ya dimi yaaa ondandır..
ya daha 2 sene bilem olmadı evleneli ama ben miyadım dolmuş kimin hissedim kendimi...

gısss vajınısmus sonradan olunurmu..guldurdun benı...:roflol:

hi hiiiii olunmaz kııııı..
espürünk yaptımmm

Sabah akŞam pekmez yeee canım yada balll dırencınıde artırıyo gÜnlÜk hayatınıda etkılıyo (kuduzluk manasında deĞıl tıkat edelım)

Sabah akŞam pekmez yeee canım yada balll dİrencİnİde artırıyo gÜnlÜk hayatınıda etkİlİyo (kuduzluk manasında deĞİl tİkat edelİm)

hadi beeeeee..
kıs pekmezi herife yediriodum..
tevekkeli ben bu adamın hızına ondan yetişemiom...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok abii bebekten dolayı stres niim yapmacam bidaa..
Eşek sıpası yüzünden hayatımı kararttım ben yaaaaa...
O gelmek için uğraşsın artıkın...

hehhhhhhhhh sebep belli kızlar teşhis tamam tedaviye başlıycezzzzzz artıkın doçent doktorlar toplanın bakemm

ammaaann kaşlarım çıkmış..bıyıklarım çıkmış....
kuaföre gidicem gidemiomm..
çok bezmiş gördüm kendimi...

KIZLAR YAAA BEN ŞıNCıK 22 DE ADET OLARSAM TEMMUZUN ıLK HAFTASI ıZNE AYRILAYIM DıYODUM ADETE DENK GELıYOO SANIRSAM boshayallersmile

KIZLAR YAAA BEN ŞİNCİK 22 DE ADET OLARSAM TEMMUZUN İLK HAFTASI İZNE AYRILAYIM DİYODUM ADETE DENK GELİYOO SANIRSAM boshayallersmile

yaaa oda bi kötü olurki..
tatil falan yapamazsın vallaa..
benimde adet tarihim tam balayıma denk gelioduki engelledik..
üff dahada tatile niim çıkamadım..
görüp görecem tek tatil omu yosaaaa
delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…