Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kısss oluomu oralarda......

fantaaaaaaazi yapcem kıııı
:jeyyar::jeyyar:

yap canım yaaap. yeğenim çabık gelsin kıııı

kız sultan kac oldu oglusun dıyosun daha cınsıyetı ogrenmedık hala içinemı doguyo nee

kız içime öyle doğuyor inanki. yazarkende dedim kendi kendime daha belli değil diye sonra yok yok dedim oğlu olacak

yap canım yaaap. yeğenim çabık gelsin kıııı

kız içime öyle doğuyor inanki. yazarkende dedim kendi kendime daha belli değil diye sonra yok yok dedim oğlu olacak
saol sultısım hadde bakalım kız hayırlısı agzın bal yesın

kızlar küveti ii köpürtüomu bana o lasımmmm

kız kopurtuyo allah kudurdu kopuk dıye ne fantasızı kız bu kadar aaaaaaaaaaaaaa rezıııllllllllsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kıs allah canını almasın...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kırk yılın başı bi küvet keyyfüü yapcek didik anamm

anamm bizde su çok pahalıı valla bende ilk zmanlar çok dolduruyodumdaaa çok su gidiyo zaten su manyağıyımmm kuvvet işini kapattımm artıkkk benimm köşe jakuzi gibi neyse hade sen yenı merakkk yenı evı kutla bakalım

kız kopurtuyo allah kudurdu kopuk dıye ne fantasızı kız bu kadar aaaaaaaaaaaaaa rezıııllllllllsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

la oğlumm sizin içiniz fesattt..
ilk defa evimde küvet oluo..
daha önceler yohtudaaaaa..
işten gidiom yorgun argın onun için şeettimm....
delüüüüüü

ben köydeyken çok dolduruyodum köydee sular ucuz yazın hergün dolduruyodum kuvvetii ama o zaman parea vbenden çıkmıyodu şimdi benden çıkıyoyaa kıymatlı oldu

delüüüüüü

kızz ne guldurdun benı allah ne muradın varsa versın emıııııısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

delüüüüüü

he he yorgunlukta o doğruda hangi yorgunluk orası meçhullll. bide bunun başka kısımları var. eee tabi yeni gelin yeni ev demi kıııız. sengözlerimebaksanab delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…