Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohudum bi çıksam işlerimi görsem ben biliom
sora nasıl olcağımıı
sürtüm durcam
durmucam evde

ama açılışı yapmam lazım
baygın baygın geziom evde hasta gibi
amannn çık gez kuşum açıl yaa havarda güzel....kızzz senın düt dütün de vardııı ohh daha rahat olur hemde ben valla minübüslerden mikrop kapcam diye binmeye biyere gitmeye korkuyorum..kocişte her an benım peşimde olamaz garibimm..tad,n, çıkar valla
ablamda varya canım anlıyomda bende sıkılıyom koca gün evde anne babada insan arkadaşlarıyla daha çok eğleniyo

orası öyle ama yedek de evın durması güzell

kız ne demek istemişsin bu cümlede
heç anamdım

ablam geldiya geçen hafta salıdan beri haftada 2 gün evdeyim hergün annemlerdeyim sıkıldım bende bu akşam arkadaşlarımla oturmak istiyodum ablamıda çağırdım dıları çıkalım diye oda buya gelin konuşalım dşyo gelmeyeceksen biz cafeye gitçez dedim poff sıkıldım kızlar buraya gelin annemlerle çıkalım diyoo

Evİ toparlayamıyorum bÖyle olunca ya haftada 2-3 gÜn gİdİlİrmİ kızlar ya

ben de haftada iki kere gidiyorum valla serap..burda çok yanlızım çünkü...sıkılıyorum evde sen yine çalışıyosun bende o da yokk..
e görümcemde hiç kafa dengi degil muhabbet ettigim kimse yok burda bende sıkılınca vınnn anneme kaçıyorum napımm

bende biraz kıtlık var galiba zor anlıorum

ama baya açık olmuş bebem

sende söle ablanaaa yavru küsermi sana

canım evde olunca bende kaçar dururum işte olumca eve gitmek istemiyosun bazen yarında haftasonu çıkıp 2 çay içeyim bi oyun oynayayım seviyom ama izin yogg

demek yakın olmakta sorun oluooo

ama benim içim yanıo
annem gitti ya acılarım depreşti beeeee
gönderirken çok ağladımm
beeeeee pooooooooooof

hmm bende aha iyi anladım şimdi ne demek istedigini .....kızz ablan genç degılmı anacımmm anammm ana dışarı çıkalım diye teklıf gelcek ben çıkmıcamm pehhhh ablanında içi ölmüş ayoll
nohudum sen beni istion şu an ben biliom
keşkem görebilsem
ağlasam koynunda

bi an öle istedim

ahhh kıyamam ben çiçegemeeee
kız ne aglaması bak benı dellendırme yine...
çiçekk senınle bizimm çukk detaylı konuşmamızz gerek anlaşılannnboshayallersmile

demek yakın olmakta sorun oluooo

ama benim içim yanıo
annem gitti ya acılarım depreşti beeeee
gönderirken çok ağladımm
beeeeee pooooooooooof

yakın dediğim gene arabayla kuşum ama onşlar pek gelmezler müsait olursunuz olmazsınız diye müsait olmadığım durumda olmuyo zati orada olmaktan

ben biz bize desem bu sefer anam alınacak çok anacıdır ama adanada kaynanasına bir kere oturmaya gitmez konserler gezmeler hergün çıkar burada yasak mazbut ev hanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…