- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.441
hoşbuldummm kuzular bebeğimm kocaman olmuş herşeyin çok normal gittiğini söledi doktorum riskli dönemi atlattık şükürler olsun dedi çookkk hareketli bir bebişim var kızlar nasıl kıpır kıpır doktor bu biraz daha büyüsün yandın sen diyo çok harakaetli olduğundan cinsiyete gelince sölemedi doktor teyze bakmadı bile kadın valla bir dahaki ay dedi başka bişey demedi olsun önemli olan bebeğimin ii olduğunu duydum yaa buydu benim için kızlar nasıl güel bişey anlatamam ayaklarını nasıl güzel oynatıyo kafasını sallıyo kollarını sallıyo maşallah bebeğima allahım sağlık sıhhat versin bebeğima
hoşbuldummm kuzular bebeğimm kocaman olmuş herşeyin çok normal gittiğini söledi doktorum riskli dönemi atlattık şükürler olsun dedi çookkk hareketli bir bebişim var kızlar nasıl kıpır kıpır doktor bu biraz daha büyüsün yandın sen diyo çok harakaetli olduğundan cinsiyete gelince sölemedi doktor teyze bakmadı bile kadın valla bir dahaki ay dedi başka bişey demedi olsun önemli olan bebeğimin ii olduğunu duydum yaa buydu benim için kızlar nasıl güel bişey anlatamam ayaklarını nasıl güzel oynatıyo kafasını sallıyo kollarını sallıyo maşallah bebeğima allahım sağlık sıhhat versin bebeğima
ayy yafyumm benim kıyamam sanaa kız hamiş olunca hep öle kusacan benim gibi olursann çok geçmiş olsunnn nane limon iççç bastırır o cnm
kız nikah tarihim 4 ağustos 2005 düğün 21 ağustos 2005 niye sordunkine canımmmkız sultiş senin düğün tarıhını yaz bakemmmmm
saol bideneeemmmm
canımbenim yaaa çok geçmiş olsun bitanemm
opuyorumnanaktan
ya kızlar ben şimdi size biş dicem..
erkenmi geçmi psikolocikmi deeelmi bilmiorum ama bende bi takım bişiler var..
göğüslerim acaip doldu ki benim ölçüm 75..
bide göğüs uçlarıma hişç dokunamıorum acaip acıolar...
göğsümün tamamı ağrımıo..
sdc göğüs uçlarım üflesem acıo o derce..
ki ben adet olucam zaman gögüslerimin tamamı ağrırdı..
bunda sdc uçlar..
ağrımıo resmen acıo..
belimin ağrısını hiç sölemiorumm bile..başımda keza öleeee...
ve uyuklamalar var...
bigün patrona yakalanıcam die korkuorum..
bide kasıkta ve alt karın kısmında acaip batmalar var...
yani hamileyim die diil..
muhtemelen diilimdir..
ama bunların olmasına şaşırıorum...
zaten aman belirtilerim var die sevinmiorum...
hani hamileyimdir die diil bu belirtiler..
yani aptal gibi sevindirikte diilim sdc şaşkınım...
Ceylan ÇarŞamba 9.30 a aldım randevuyu kuŞum mesaj attım ama gÖrmedİn galİba haberİn olsun
fairlike sen yapma canım bunları zaten bende 3 ay yapmadım ev mahfoldu ama ne yapayım hamıleydim hamilelik bitince anca yapabıldım kuşum streste atıyorum iyi geldi evim temizlendikçe moralım yerıne geliyor cok şükür yarında dr gidicem cıkıştada koçişle gezcez
çarşambada misafir cagırdım bizim kızlarla çiğköfte partisi yapacagız bayılıyoruz hepimiz çiğköfteye bende özledim çiğ et yemiyordum 3 ay yiyecegım artık
sağol canım benim. sen nasılsınn
dilaaaay çok sevindim canım yaaa. oğluşun olacakkk sana diyorummm. fatmacım canım benim inşallah belirtilerin boşa değildir kuşum yaaaaaaaa
dilayım rabbim sonuna kadar böyle güzel sözler duymayı nasip etsin doktorundan inş.
saolun kızçelerim allah olmayan arkadaşlarımada en kısa zmanda nasip etsin inş canlarım
kız sultan fatoşş valla erkek diye diye erkek çıkarttırcanız bana bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?