Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende temizlik yaptım biraz bugün
buzdolabını sildim
ütü yaptım
banyoyu tualeti domestosa buladım yıkadım
perdeleri yıkadım
cam silidm 3 tane
silme süpürme kaldı oda yarına
yarın bırde doktora gitcem nasipse kontrole

maşallah ne işler yapmişin kiiizzzz..
ayyy ben bişe yapamiom walla elim ayaam kesilio yorgunluktan

hoşbuldummm kuzular bebeğimm kocaman olmuş herşeyin çok normal gittiğini söledi doktorum riskli dönemi atlattık şükürler olsun dedi çookkk hareketli bir bebişim var kızlar nasıl kıpır kıpır doktor bu biraz daha büyüsün yandın sen diyo çok harakaetli olduğundan cinsiyete gelince sölemedi doktor teyze bakmadı bile kadın valla bir dahaki ay dedi başka bişey demedi olsun önemli olan bebeğimin ii olduğunu duydum yaa buydu benim için kızlar nasıl güel bişey anlatamam ayaklarını nasıl güzel oynatıyo kafasını sallıyo kollarını sallıyo maşallah bebeğima allahım sağlık sıhhat versin bebeğima

fairlike sen yapma canım bunları zaten bende 3 ay yapmadım ev mahfoldu ama ne yapayım hamıleydim hamilelik bitince anca yapabıldım kuşum streste atıyorum iyi geldi evim temizlendikçe moralım yerıne geliyor cok şükür yarında dr gidicem cıkıştada koçişle gezcez
çarşambada misafir cagırdım bizim kızlarla çiğköfte partisi yapacagız bayılıyoruz hepimiz çiğköfteye bende özledim çiğ et yemiyordum 3 ay yiyecegım artık

ayyy maşallaaaah yaaaa..
ne güzel haberler bunlar böööleeee

maşallah canım dilaycım benden sana tafsiye cok da dile getirme kuzum ben cok pişmanım şimdi rabbime emanet bebegım ama yınede cok dile getirme çekemeyen olur allah korusun göze gelirsin bebem

ayy yafyumm benim kıyamam sanaa kız hamiş olunca hep öle kusacan benim gibi olursann çok geçmiş olsunnn nane limon iççç bastırır o cnm

canım hamile oldum ben hiiiç midem bulanmadıydı yaaa. ikisindede. sağol cnaım benim içtim talcid içtim nane limon içtimmm

kız sultiş senin düğün tarıhını yaz bakemmmmm
kız nikah tarihim 4 ağustos 2005 düğün 21 ağustos 2005 niye sordunkine canımmm

saol bideneeemmmm

canımbenim yaaa çok geçmiş olsun bitanemm

opuyorumnanaktan

sağol canım benim. sen nasılsınnn..

Ceylan ÇarŞamba 9.30 a aldım randevuyu kuŞum mesaj attım ama gÖrmedİn galİba haberİn olsun

kız hadi geç kalma doktora haaa

maşallah maşallah

ay yok ben normaldede yapamiom zati.çok geç gidiom ewe
kadin çaariom o yapio saolsun.
waktim yok hiç..bi yemek yapabiliom o kadarcik walla
çiğköfte sewmem ama mercimekliye bayilirim.olsada yesek yaaa

dilaaaay çok sevindim canım yaaa. oğluşun olacakkk sana diyorummm. fatmacım canım benim inşallah belirtilerin boşa değildir kuşum yaaaaaaaa

saolun kızçelerim allah olmayan arkadaşlarımada en kısa zmanda nasip etsin inş canlarım
kız sultan fatoşş valla erkek diye diye erkek çıkarttırcanız bana bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…