Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elif hoşgeldinn kuzu erken dönmüşsünnn yaaa ama iş çıktı dıyosunnn
ewet canım son bi sipariş aldık onu yetiştirme çabası başladı yarın taşiicaktı eşim dükkanı
pazara erteledik yapabildiğimiz kadar yapalım siparişleri diye kalanını da köyde fln bitiririz dedik
kapatırken ilaç gibi geldi vallaa bu iş

fatoşum nasılsın bidenem adet olmamışsın maşallah diyelim tekrar kan tahlili vercenmi canım..bu arada bende taze fasulye,erişte salata var yiter yaz günü yanıyo burası

kızlaaaaaar akşam oldu gidiyorummm. sabah erkenden doktora gidecem bakalım ne karar verecek. inşallah güzel haberlerle gelirim yaaa. ben çıkıyorum bu arada. öpüyorum hepinizi

fatoşum nasılsın bidenem adet olmamışsın maşallah diyelim tekrar kan tahlili vercenmi canım..bu arada bende taze fasulye,erişte salata var yiter yaz günü yanıyo burası

canım yaaa kandan önce gebelik testi yapcam..valla azda tırsıom zati..
ama dur bakalım gebelik testinde ne çıkarsa ona göre yaparım belkim bişiler....

kııı bakale erişteyi nası yapcen??
çorbasınımı yapcen??

oh yarasınn cnmm bebişş şans getiriyoo vallaaa kısmetiyle gelıyo diyolaryaa çok doğruu bizimde yenı hamile olduğumu öğrendiğimdeişlerimiz çok iiiyi gitmiştii doğum parasını kışın denklemiştikkk

eylemm vallahi sorma hemidee nasıl yanıyoo çörlüüüü bgn hastanedeydımm bütünn ambulanslarr acil önündeydıı kızzz sıcaktan bayılan bayılana galiba

günaydın iso ne yaptın kuzu tahlil yaptın mı

yok canım yapmadım..
tahlil diil zaten önce gebelik testi yapıcaktım..
ama adet tarihimi beklicem 2.olanı yani..
oda 4 hazirana gelio..
acelem yok nasılsa...
bekleyelim bakalım..
ha belirtiler avaz avaz hamilesin dio..
ömrümde bu denli göğüs ağrısı çekmedim mesela..
bıçak gibi saplanan kasık ve bel ağrılarım var..
ama bilmiorum bitanem beklicem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…