- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.321
burdada çokk sıcakk elif yaa pişiyoruz resmen
fatoş kuşum naptın senn ateş ölçmeye devam mıı
ewet canım son bi sipariş aldık onu yetiştirme çabası başladı yarın taşiicaktı eşim dükkanıelif hoşgeldinn kuzu erken dönmüşsünnn yaaa ama iş çıktı dıyosunnn
şükret güzelim nasılsa ısıncak bikaç güne farıdım ayol kaydirigubbakcemile3kızlar yaaa bura hiç sıcak deeel valla..
hele işyerim bi soğuki kısa kolluyla dolaşamıom düşünün...
fatoşum nasılsın bidenem adet olmamışsın maşallah diyelim tekrar kan tahlili vercenmi canım..bu arada bende taze fasulye,erişte salata var yiter yaz günü yanıyo burası
kızlaaaaaar akşam oldu gidiyorummm. sabah erkenden doktora gidecem bakalım ne karar verecek. inşallah güzel haberlerle gelirim yaaa. ben çıkıyorum bu arada. öpüyorum hepinizi
canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine kolay gelsin Allah işini ras getirsin Şenizkızlaaaaaar akşam oldu gidiyorummm. sabah erkenden doktora gidecem bakalım ne karar verecek. inşallah güzel haberlerle gelirim yaaa. ben çıkıyorum bu arada. öpüyorum hepinizi
ewet canım son bi sipariş aldık onu yetiştirme çabası başladı yarın taşiicaktı eşim dükkanı
pazara erteledik yapabildiğimiz kadar yapalım siparişleri diye kalanını da köyde fln bitiririz dedik
kapatırken ilaç gibi geldi vallaa bu iş
günaydın iso ne yaptın kuzu tahlil yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?