Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geçen hafta rüya da formundayken bende çığlıklarını agularını kaydettim ona dinletiyorum çok eğlenceli yaa bide oyun halısında ayna var onun karşısına koyup dinletiyorum sesini çok şaşırıyo sonra başlıyo o da anlatmaya ana kucağından kalkmaya çalışıyo üç gündür yalnız bırakmaya korkuyorum baya baya uzanıyo çünkü

günaydıııııın. ayyy kızlar siz maşallah büyüttünüz işin eğlence kısmına bile girdiniz maşallah.darısı bize inşallaaaaah.

sultan sende görücen cnmm az kaldı artık günler o kadr çok çabuk geçiyoki biz 6 ayı bitirdikk allhın izniyle 7.ayımıza girdikk sanki dünmüş gibi hamileliğimi hatırlıyoım ben

hehe valla sizde kopartcaksınız yanee
ikRA su'da onunla ilgilenmedigimizde resmen çıglıklarıyla dizi seyrettirmiyo yaa...bugun hürrem var ilgi azalıcak yine çıglıklar havada uçuşucak
ikra baa baa diyo ama bilinçsizce bide ben ona emerken özellikle uzun emsın dıye oyun yapıyorum öcüü falan diyorum yüzüme bakıyo gülüyo bi daha memeye gidiyo..dün oda bana bagırıyo ben susuyorum o üüüüü diyoo benım yaptıgımı o bana yağıyo yani....kocişle şaşıp kalıyoz valla çok çabuk büyüyolar maşallah...ikra da annaaa diye aglıyo..çok ilginç geliyo ama her bebek ilk anne dermiş..

senin kız baya erkenci yaa
aynayla çok güzel oyalanıyolar ve kendi seslerine çok tepkı verıyolar gerçekden..senin kız erken yürüyüp erken konuşucak böle giderse maşallah kuzuyaa

günaydıııııın. ayyy kızlar siz maşallah büyüttünüz işin eğlence kısmına bile girdiniz maşallah.darısı bize inşallaaaaah.
günaydınn merak etme cnm söz konusu canının parçasıysa her anı eglence oluyo..ben bazen ikra nın körpelik kokusunu o masum bakışlarını çok özlüyorum..zaman çok çabuk geçiyoo..inanmıcaksın ama hamıleligimde tekme attıgı günleri bile özlüyorum her anları çok kıymetlii çokkkk
sultan sende görücen cnmm az kaldı artık günler o kadr çok çabuk geçiyoki biz 6 ayı bitirdikk allhın izniyle 7.ayımıza girdikk sanki dünmüş gibi hamileliğimi hatırlıyoım ben

maşallah kuzuma yarn öbür gün emekledigi yürüdügü konuştugu günleri yazıcaz inşallah

ewet ceylan yaa o ilk bebek hallerini bende özlüyorum ki daha 2,5 aylık bile olmadı rüya çabuk büyüdü sanki bide büyük gösteren bi bebek olduğu için doyamadım o ilk anlara zaten ben sezeryanlıydım hep ağrılar sonra rüya hastalandı hastaneler iğneler fln o ilk bebekliğinden pek bişiy anlamadım

ben ikra nın hastanedeki kokusunu çok arıyorum yaaa cennet kokusu diyolarya gerçekden nasıl müthiş eşşiz bi kokuydu rabbim.....
doru körpelıkden çabuk çıkıyolar özlüyo arıyo o günleri zaman zaman insan...

akşamdan beri yazıcam unutuyorum kipada kıyafet reyonunda acayip indirim war 3-5-7-10 liraya çeşit çeşit bebek kıyafetleri var ama öyle tulum fln değil ben bisürü aldım yaz için ve bidahaki kış için bi panço aldım çook şeker 7 liraya morlu kremli aldım pembeli kremlisi de vardı boy boy. 7liraya gömlek aldım pembe, 5 liraya 2li tayt ve 2li şort, 3 liraya çook şeker çeşit çeşit tişörtler, 3 liraya pantolon aldım. evine yakın kipa olanlar baksın bence
birseen sende bi bak erkek kıyafetleri de vardı 6-9 aydan başlıyo 4-5 yaşa kadar vardı bişeyler bi ara bakın isterseniz

ceylannn o kokuunun yanında dünyanın en pahalı parfümleri halt etsinn bizde eşimle boyna koklardıkkkkkkk eymenimiii yenı doğan kokusuuuu bambaşka bişiiiiiiii miss missssssssss keşke hiç kaybolmasa o kokuu şimdide güzel kokuuyolar ama ilk kokuları bambaşkaa eşi benzeri yuk

elif alışveriş delisiiii baştan çıkarmaa milleti insan uygun fıyata bulunca almak istıyoo bende geçen lcw de buldum eymene 30 liralık pantolon 10 liraydıı kışlık çok güzel
aldım bende 2 yaşa göre

ceylaaan yardım yaa şimdi nezamandır ben süpürge alıcam ya daha alamadım çünkü karar weremiyorum çok araştırdım çok yorumlar okudum arnica boraya karar werdim nihayet derken yine kafam karıştı şikayetvar da bisürü şikayet okudum kullandıktan bisüre sonra çok gürültülü çalışmaya başlıyomuş, plastik aksamı özellikle de turbo fırçanın bağlantı yeri kırılıyomuş. bu iki şikayet çok yoğun ve üstelik teknik servisler de bunların garanti kapsamında olmadığını söylüyomuş. turbo fırça kırılırsa yenisini 25tl ye almak gerekiyomuş ve süpürge turbo fırça olmadan da güzel çekmiyomuş...
off çok kafam karıştı çok içime sinmişti oysaki eşim de beğendi alıcaz bu haftasonu artık karar vermem gerekiyo. bide kimileri biyerinden kirli su püskürtüp eşyaları mahvettiğini söylemiş çok şaşırdım.
akşam evkura baktık arzumun sulu süpürgesini gösterdiler 300 tl ama o kadar vermek istemiyorum bide onun hakkında hiçbi fikrim de yok bi yandan diyorum onun teknik servisi daha yaygındır kıy paraya arzum al bi yandan da arnicayı da beğenmiştim naapsam ne dersin? normal fırççasıyla da düzgün temizliyo mu, hep turboyu mu kullanıyosun?

slm kızlarr herkesler iyidir umarım..
bizde bugün şu meşhur 3 lü aşıyı olduk çok ağladı kuzucuğum ama napalım herşey onun sağlığı için şimdi uyuyo bakalım uyanınca bizi neler bekliyo..

elif canım ne zor karar vermek dimi bazen bu internet olmasa daha mı kolay kararlar alırdım diyorum kendime açıkcası :)) çok bilmekte zarar arada benimde ankaradaki süpürge bu sululardan ama markasını hatırlıyorum mu hayır :) çok ayıp bana rengi kırmızıda marka neydi hatırlamıyorum yaa uzun zaman oldu kullanmayalı ama diğerlerinden çok daha iyi sulular her seferinde temizliyosun ama en azından toz bırakmıyo süpürürken

ay ewet yaa önceden bu kadar zor olmuyodu karar wermek çeyizim için evkura gidip ne gerekiyosa seçip almıştım süpürgemi de ordaki kız tavsiye etmişti çok da memnundum bozmadan önce iki anne arasında toz torbasının dolduğu farkedilmemiş motoru yandı garibimin aynısı da şimdi pahalı geliyo bide çocuk için de sulu almak istiyorum

hmm bize yakın kipa yok cnm biri silivri biri pendikde hayırlı olsun rüyanın cicileriii
aynen tatlım yaa:97:
şuan heryerde büyük küçük her kesim için indirim var alışverişin tam zamanıı...
ben çok memnununm cnm..önce evi süpürmeye üşenirdim imdi zevkle süpürüyorum valla...suyun içinden çıkan pislikleri görmek içimi rahatlatıyo..bunun dışında git yakından gör plastıklerının o kadar dandık bişi olmadıgını anlarsın hele turbo fırçanın kırılması söz konusu bile degil tabı bence bi canavar ancak kırabılır dıye düşünüyorum
kirli su püskürtme nasıl oluyo biliyomusun annem yapmıtı ordan bılıyorum suyun içine katmak için bi prfüm veriyolar annemın o bitmişti annem de güzel koksun diye yumuşatıcı koymuş biraz e tabi su süpürge çalıştıkça fokurduyo fokurdadıkçada köpük almış basını gitmiş ve filitreden o köpükler etrafa dagılmaya başlamış e suda pis oldugu için köpükde çamur gibi oluyo...yorum yapanlar detaya girmemiş sanırım..sakın suya köpürebilecek bişeyler koyma yani alırsan..hmm ben hep turbo fırçayı kullanmıyorum cnm fırçalı küçük başlıgı var oda çok temiz çekiyo genelde detaylı temızlıkde turbo kullanıyoum veya halıların çok pis oldugunu düşündügümde...ses kon usuda benım ekı süpürgeme göre gayet az...bildigin elektirik süpürgesi işte....ben memnunum yanı cnm

geçmiş olsun kuzuyaa inşallah sorunsuz atlatırsınız aşı maceranızı cnm..
ah cnm yaa evınden o kadar ayrı kalmışsınkı süpürgenın markasını bile unutmuşun..hayırşısıyla kavuş kurulu düznine inş. cnm

Kızlar merhaba çok sık giremiyorum. çalışıyorum öğlen kızımı görmeye gidip geliyorum. sizlerden ne haber bi yaramazlık yok inşallah.

Ekim face de varım ama ancak akşamları girebiliyorum face'e kızımın resmini henüz koymadım. Bi ara akşam ekim face e eklerim. Işlerim geçtiğimiz haftalarda çok yoğundu. Ancak okuyup çıkıyordum.

Evet süt iznine gidiyorum. Ilk zamanlar çok zorlandık. Eve gittiğim zaman çığlıklar atarak bana birşeyler demeye çalışıyor, kavga ediyordu. şimdi biraz daha alıştıK.

Son düzenleme:
nohudum sağol içimi rahatlattın eşimde çok beğenmiş zaten geçen hafta kaynanamları koçtaşa götürmüştü orda kampanyadaymış 156 ya indirmişler millet kapış kapış alıyodu inceledim çok hoşuma gitti seni arayıp alayım dedim ama sonra ucuza mı kaçmaya çalışıyosun diye bana kızarsın dedim diye aramadım diyo akıllı kocam adamın gözünü korkutmuşum heralde dedim bende zaten çok pahalı bişiy istemiyorum orta halli olsun yeter sırf adı var diye bisürü para veremiycem şimdi büyük markalara. bu hafta gitmeyecektik istanbula ama burda bulamadık arnica o nedenle koçtaşa bakıcaz hala kampanyadamı diye keşke bende gitseymişim geçen hafta onlarla şimdiye almış evimi de temizlemiş olurdum bi haftayı geçti ew süpürülmüyo sildim ama öyle de olmuyo halılardan hemen yine çıkıyo bişeyler sabah sil akşam aynı süpürmeden
kaynanamlar şimdi istte oturdukları evi boşaltıcaklar kiracıları çıkardılar yan binadaki kiralık ewe geçicekler oranında mutfağı banyosu çok kötüydü koçtaştan fayans, dolap, mutfak,portmanto fln bakılacak büyük etken de o gitmemizdeki.
inşallah işleri bu hafta hallederiz de haftaya başbaşa ve temiz olan evimizde otururuz çekirdek ailemizle. sıkıldım artık her tatil gününde yollara düşmekten. sürekli çamaşır yıka ütü yap çanta hazırla çanta boşalt şeklinde oluyo böyle.
hsonu kaynanamlarda kalıcaz çarşambaya kadar da annemlerde kalırım annemle beraber geliriz yine

Ekim face de varım ama ancak akşamları girebiliyorum face'e kızımın resmini henüz koymadım. Bi ara akşam ekim face e eklerim. Işlerim geçtiğimiz haftalarda çok yoğundu. Ancak okuyup çıkıyordum.

aaa adın ne yaaa bende eklımısın kuzum...resım beklıyorum bakalım behıye kuzusunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…