Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaaaw kıslar bugün deli gibi turşu yedim şimdide yiyom
yumurtalama döneminde böle şeyler olurmu ki.salaklık bende mi yoksa

bugun yemek yerken mıdem bulandı kızlar ya acaba bulantımı aşlıcakkk ayyy çok kötu olur valla yaaa.....
allahımm nolur bulanmasınnnnn....hayat zından oluyo o zaman yaaa
8 haftadan sonra başlarmıki olsa olurdu bu zamana kadar canımm bence bi kerelik olmuştur bulantı senin gögüslerde sızı şişme varmı bende hiç yok garip geliyoo

bugun yemek yerken mıdem bulandı kızlar ya acaba bulantımı aşlıcakkk ayyy çok kötu olur valla yaaa.....
allahımm nolur bulanmasınnnnn....hayat zından oluyo o zaman yaaa

insallah devam etmez bulanmaz tatlim ama bulansada uzulme bu bebegin saglikli ve sana iyi tutundugunu gosteriyo bir derste yapmistik bu konuyu

bebeeeeeeeeeem mutlaka zor oluodur ama ossun kıs gelen uğurböcüğümüsden gelen

ayy öyle ama ne bılım yaa inşallah normal devam eder hep....çiçk dr ıkılı test ıstedı sızın bu konuda bı fıkrınız varmı yaa..ense kalınlıgını ölçüyolamış bebek de bı problem olup olmadıgını anlıyolarmış ama bu sonçlar bı çok kez yanlış çıkabılıyomuş....

fıstıklarım napıonuz..
valla ben eşimin işyerinde kös kös bekliom..
beklerken kaçamak bi girim dedim..
hatta bitanede resim ekledim..
nese fazla duramıcam zaten..
hepinizi öptüm...

bu hafada mıçın donucak diye dalga geçtim ama vazgeçmedii
sorma aynı valla ama önemlı bırşey olmadıkça vazgeçmez...
bis kocalar vuruos bebeeeeeeeeeeeem :mymeka:
hmm süper o zaman:roflol:
yaaaw kıslar bugün deli gibi turşu yedim şimdide yiyom
yumurtalama döneminde böle şeyler olurmu ki.salaklık bende mi yoksa
estagfurullah bebemm...içi yanıyo demek kı kuşum yaaakaydirigubbakcemile3
8 haftadan sonra başlarmıki olsa olurdu bu zamana kadar canımm bence bi kerelik olmuştur bulantı senin gögüslerde sızı şişme varmı bende hiç yok garip geliyoo
hmm olabılır yaa benım göguslerım yenı yenı hassaslaştı canım uçları çok acıyo elleyınce yaa...
insallah devam etmez bulanmaz tatlim ama bulansada uzulme bu bebegin saglikli ve sana iyi tutundugunu gosteriyo bir derste yapmistik bu konuyu
aa o zaman bulansın yaa madem ıyı bışey....kaydirigubbakcemile3

kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya acaba dış gebelik filanmı diye düşünmeye bile başladım ne bulantı ne aşerme ne gögüste acı hiç bişey yokk

fıstıklarım napıonuz..
valla ben eşimin işyerinde kös kös bekliom..
beklerken kaçamak bi girim dedim..
hatta bitanede resim ekledim..
nese fazla duramıcam zaten..
hepinizi öptüm...

kolay gelsin fıstıklar benim kociş oturdu giremiyommmm ezeli izliyom bendeeee
sizi kaçaklar sızıııııkaydirigubbakcemile3
ceylanım 11 ile 14 hafta arsında oluo o benim bildiğim
iklide o çıkıomu ben 3 lü test die biliom

evet canım 11 haftada yaptıracagız 12 haftada da dr gıdıcez allah nasıp ederse..baktınm netden ıkılı test de öyle yazıyo ama ben bunu bıras daha arastırsam bılgı toplasam ıyı olcek:uhm::uhm:

kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya acaba dış gebelik filanmı diye düşünmeye bile başladım ne bulantı ne aşerme ne gögüste acı hiç bişey yokk

yok be canımm ne alakası var aklından çıkar böyle şeylerı yarın içini rahatlatıcak dr inşallah bebemm... benım de yenı yenı başladı dıyom yaa...ılk gunlerde olan tek belırtı kabızlık ve gaz dı canım...

bide dr bugun 8+1 sın dedı oysa ıkı hafta önce tam 6 haftalık oldugunu sölemişti bı gerı bı ılerı gıdıyom ama hadı hayırlısıı:bbo:

aa duymuyayim birdaha agzindan oyle seyler bebisin gucenir valla
hem bebegin annesini uzmek istemiyodur sadece
benim arkadasimda 20 haftalik hamile gobegi cikmis olmasa hamile oldugunu unutucaz hic bir belirti yasamadi

aa duymuyayim birdaha agzindan oyle seyler bebisin gucenir valla
hem bebegin annesini uzmek istemiyodur sadece
benim arkadasimda 20 haftalik hamile gobegi cikmis olmasa hamile oldugunu unutucaz hic bir belirti yasamadi
daha önceki hamileliğimde belirtim vardı bunda olmayınca ne biliyim düşündüm işte sağolun kızlar valla moralimi düzelttinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…