Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bebemmmm hoş geldın kuzuuuuu nan bende ösledım senı valla zaten çok az grıyon artıkkk.....yumurtlama gunlarnmı yok sa kuşummmkaydirigubbakcemile3

yok canım daha degil ama calışmalara devam tabiki aslında giriyorum ama sizi bulamıyodum haber vermeseydiniz görüşemiycektik sagolsun cicekcim msj yazmış nasılsın görüşmeyeli tatlım

yok canım daha degil ama calışmalara devam tabiki aslında giriyorum ama sizi bulamıyodum haber vermeseydiniz görüşemiycektik sagolsun cicekcim msj yazmış nasılsın görüşmeyeli tatlım

vermez olurmuyuz haber kuzuuuu....iyiyim çok şükür cnm mart ayına grdık ınşallah guzel saglıklı bır ay hepımızı beklıyor tatlımm....sen nasılsınnsositososito

gülde bide çok kafaya takma canım daha çok erkenmiş.topiğin kuralı vallaa uyacaksın stres yok kafadan atacaz önce sıkıntılarııı.olmuosa beraber artıkımm

amin canım sagol. darısı en kısa zamanda senın basına

nohutlu pılav benımde rısklerım hep oldu da su kalp atısını bı duysam.

cnmm merak etme pozıtıf düşüelım kı bebişimiz de pozıtıf olsun olurmu annışiii....bende haftaya pazartesı duycam ınşallahh.... cuma gunu önce senden sonradan benden guze haberı alıcaz ınşallah....:lepi:

pelincim sen başladın mı çalışmalaraaa
nohudum ben 4-5 gün yaptım soağnı bıraktım çocuk soğan kokmasın diidiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile2

vermez olurmuyuz haber kuzuuuu....iyiyim çok şükür cnm mart ayına grdık ınşallah guzel saglıklı bır ay hepımızı beklıyor tatlımm....sen nasılsınnsositososito

ben de cok iyiyim canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucana alcaksın canım bizde mart ayında hamişler oarak sıralanırız ilk cicegimin olur inşallah arkasından da biz geliriz zemuszemus

inş canım inş. benımde aslında haftaya salıya cagırdı ama bu cuma gıdıcem:)

gülde bide çok kafaya takma canım daha çok erkenmiş.topiğin kuralı vallaa uyacaksın stres yok kafadan atacaz önce sıkıntılarııı.olmuosa beraber artıkımm

evet geçen ay adet günüme 1 hafta kala çok stres yaptım acaba var mı yokmu diye,ama akıllandım boşa çıktı hepsi herşeyin zamanı varmış demek diyorum şimdi hayırlısı olsun hepimiz için.. strese sonnn :lepi:

pelincim sen başladın mı çalışmalaraaa
nohudum ben 4-5 gün yaptım soağnı bıraktım çocuk soğan kokmasın diidiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile2

başladım canım başladım bakalım bu ay tutturabilcezmikaydirigubbakcemile3sen napıyosun başladınmı calışmalara sen de biz bu ay aynıyız dimi bakalım ne olcak zemuszemus

evet ben bı doktordan dınlemıstım. sureklı bı kadın hamıle kalamıycam dıye dusunurse zaten kalamaz psıkolojı cook onemlı demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…