Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:çok üzgünüm:
dilay senin kociş kaçta gelio
benimki bugün ascık geç kalcak
yoksam bu satte burda olamasdım

canım benım koçişi şimdi geçirdim ben vardiyalı calısıyo bıde 12 saate donduler ısten cıkanlar olmus aksam8 sabah 8 bu hafta gecelerı yalnızım anlıycagın:çok üzgünüm:

ahhh canım benim.ne iş yapıo kocişin canım.
bide senin çalışma ne zman o iş nasıl oluo yani :gitme:

kıslar bu nazar boncuğunu ara sıra koycam topiğimisi nazarlardan korusun hemde bizi bayanssulusmile
evet koy canım nazar degmesin topigimize
hııııııııııııııııı onları mı dion
aynen devam bbebem
belim ağrıo hastalancam diom kimse inanmıo bana kızdılar soraaakannehir

canım kızarlar tabi ne demiştik pozitif olcaz bebem hem hic belli olmaz bakarsın sürpriz olur kuzu ben de daha hic bişey yok biraz belim agrıyo o kadar hayırlısı olsun canım

bebem önceden o işi yaptık mı :kedi: hemen bebekk oluodu
şimdik bende bişiler var ama bende anamadım duktur larda.hayırlısı olsun ne diim.

geçen ayda belim çuk ağrıdı böle ondan hasta olcam sanıorum kafamçokkarıştı

ayyyyyyyyy kız çok uzun kocişi okadar yalnız bırakmaaaaaa
bide daha sık girmeye çalış ösleris seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiboshayallersmile
ya canım biraz geziyim dedim kısa kalınca hic bişey anlamıyorum vallabayanssulusmile
kız ben de sık girmeye calışıyorum inan hep aklımdasınız öslüyorum sizleriŞeniz

canımcım niye öyle düşünüyosun yoktur bişeyler benimde olmuyo ozaman bendedemi bişeyler var yoksa bebem yabilmiyorumkismile ama bencede hayırlısı olsun saglıkla gelsinler yeter:ecrin_bebek:

yok kıs allah korusun .doru diosun ama diğerleri oldu da ne oldu kucağıma gelmediler ki
sağlıklı olsun tabii.
eee ges bakalım hayatım bisde öslüos vala hemen birinin yokluluğu belli oluo
bu aralar yarende giirmiooo

evet canım saglıklı ve hayırlısıyla gelsinler inşallah ama ben inanıyorumen kısa zaman da bizler de hamiş kalcaz bebem
o kadar alışmışızki birbirimize girmeyince hemen anlaşılıyo ya ben bugun obür kızları göremedim onlarada selam söylersin cicegim ben yine bi ara girmeye calışırımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…