Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

KIZ BENİM KOCAM DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇMİŞ BİLEEENZİK ALMIŞ KIZ OLURSA DİYE ERKEK OLURSA DİYEDE KÜÇÜK ALTIN ALMIŞ kafamçokkarıştı

anammmm pek hoşum gıttı serap yaaa..ayy rabbım aldıgı hedıyelerı tez zaman da vermeyı nasıp eder ınşallahhhhhhhhhhhhhhh:) bak ikiz olursa ıkısınınde hedıyesı hazır kısssss...
ayyyy bı hoş oldum vallaaaakaydirigubbakcemile2

kızlar bugun benım dogum gunum ve ben yalnızım esımde ıste ne kadar kotu bısey analatamam sıze

kızlar bugun benım dogum gunum ve ben yalnızım esımde ıste ne kadar kotu bısey analatamam sıze

ahhhhhhh bebegimmmm kıyamamm ben sanaaaaaaaaaaaaaaaa
İYİKİ DOGDUN DILAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İYİKİ SENİ TANIDIMMMMMMMMM...
ŞenizRABBİM UZUN UZUN ÖMURLER VERSIN INŞALLAH....
SANA HEDİYEM : İŞTE BU BEBİŞŞŞ
RABBİM TEZ ZAMAN DA GÖBÜŞÜNÜ ŞİŞİRSİN İNŞALLAHHHHHHH:CüvCüv:
:Saruboceq:

saol canım amınn amınn inş. hepımıze uzun omurler versın rabbım

:gitme:cok kutuymus yaa ılk defa dogum gunumu evde yalnız gecırıyorum ayy aglıcam sankımafoldumben

aa üzülme datlumm eşin gelır bırasdannnnn..
seneyede bebişinle kutlarsın ınşallah ne guzel olur...
annenler farklı şehırdemı datlumm..
hem ben burdayım nıye yanlızım dıyosun..
teyzoşu bebişin resmini koydum baktınmı:))

bakmaya calıstım ama acılmıyo ya sınır oldum annemler ayrı sehırde degıl ama uzak esımde vardıyalı calıstıgı ıcın saat 7 de gıttı ıse taa sabah 8 de gelcek

bakmaya calıstım ama acılmıyo ya sınır oldum annemler ayrı sehırde degıl ama uzak esımde vardıyalı calıstıgı ıcın saat 7 de gıttı ıse taa sabah 8 de gelcek

hmm olsun bebem sızde yarın kutlarsınızzzzz sabah sabah da kutlama ayrı bı guzel olur valla ne yalan sölımmmbayanssulusmile

yemek yeedik,pastasını üfledik dilek tuttuk

şimdi pastasını yiyo.pasta onu biras oyalar kaydirigubbakcemile3 benimkini bilion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…