Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben devlet te acilde çalışıyorum,sen çalışıyomusun?canım valla bi bulsam o dr...bende istanbula cerrahpaşaya gittim ama zor oluyo tahlil tetkiklerde bitti..orhan ateşer var askeriyeden emekli ondan geneli çok memnun..sakın asrın tıp yada şifaya gitmede,birde vatanda sedat tomruktan bahsediyolar..

Şifaya ben de gitmek istemiyorum hiç ama böyle de çok zor. Bütün gün dükkandayım, genelde haftasonu da çalışıyoruz. İstanbula gitmeye hiç fırsat olmuyo. Şifada bi bayan doktor var ya onu duydum gitsemmi diye düşündüm en azından yumurta takibi yaptırmak için. Ama kararsızım hala.Sen hiç gittin mi o bayana? Ya da iyi kötü bişey duydun mu? Sedat tomruğu bir araştırayım bakayım

sol yumurtalıgımı elleyınce kalp atışı gıbı atıyo böle pıt pıt pıtkaydirigubbakcemile3

maşşşaaallllaahhhh cnm ooo uğur böcümüzün kalbi olsa gerek cnmmmm eeee bendede atıyooo iki tarfta yoksam ikizmi olcek kı benimkiiikaydirigubbakcemile3delikafadulden:sm_cool::teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…