Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

afiyet ossun bebem
saol bebemmm
ben bugun en sevdigim yemegi yaptim:)
bilmiyorum turkiyede varmi kanellonia, bir tur makarna parmak kadar ici bos varmi cnm?
onlari haslayip icine kiyma kavurup koyuyosun ustunede besamel sonrada kasar peyniri sonrada firina
super oluyo

kanellonıa mıııakannehir kız ben bunun adını derken yorulurum yaparken nolurum bılmemm))
turkıyede mıdye makarna var onların içine kıyma doldurulup da yapılabılınıyo canım aynı şekildecokacimcoook

yaa evetttttttttttttttttt
bende bugun gördum kızlar toplaşmışlar evde nasıl özendım varyaaaaa bende istiyomm bananee yaa:umursamaz:

sen yine sanslisim nohutum istanbuldan birsuru arkadas var biz cicekle ne diyelim?
daha dogrusu ben ne diyeyim ben kiminle bulusabilirim???

ben bugun en sevdigim yemegi yaptim:)
bilmiyorum turkiyede varmi kanellonia, bir tur makarna parmak kadar ici bos varmi cnm?
onlari haslayip icine kiyma kavurup koyuyosun ustunede besamel sonrada kasar peyniri sonrada firina
super oluyo

öle bi makarna var ama adı kanel.... mi onu bilmiom kaydirigubbakcemile3
kıs zor okudum
eee ben ondan yapmiiim çok kalorilidir benimki ascık gübeklide :roflol:
afiyt ossun sizedeeee canım

olumunekankayizsmile

bakıo bakalım ne kadar bakacak
anam kociş beni böle bilmesdi.sizin için ne hallere giriom sırnaşık şey

:roflol:bende kocışın halı saha maçına hiç bişi demiyom önceden naz yapıodum ynlız kalıyom falan dıye şimdi bişi demiyom adam da şaşırıyoo ama memnun halınden sanırım:lepi:

ay guldurdun kiz beni
midyeler kucuk ama ugrastirir bunlar kocaman kocaman dolduruyosun kiymayi cabucak oyalamiyo yani birde firina atiliyo sonra besamelle kasarla iste
tadi benzer tabi
ay cicek aciktirdin simdi beni bidaha yemek yicemklava:

sen yine sanslisim nohutum istanbuldan birsuru arkadas var biz cicekle ne diyelim?
daha dogrusu ben ne diyeyim ben kiminle bulusabilirim???

serapla buluşma planım var canım bakalım hayırlısı aa sana sölemedım dımı çiçek bu topıc de bızım oorda oturan ıkı kişi var onlarlada buluşabılırız...
pıson sende buluşma topıclerıne konu açıp senın cıvarında oturanları bulabılırsın bebemm:))

öle bi makarna var ama adı kanel.... mi onu bilmiom kaydirigubbakcemile3
kıs zor okudum
eee ben ondan yapmiiim çok kalorilidir benimki ascık gübeklide :roflol:
afiyt ossun sizedeeee canım

vardir tabi ama hic dikkat etmedim zaten kalorili seyler lezzetli olmuyomu sonucta seker?
bende arada yapiyorum zati ondan
son gunlerde gezmekten kocisle ilgilenemedim bende dedim adami biraz sevindireyim

bak hic soylemiyo belki kalkip gelicem bulusmaya bellimi olurkaydirigubbakcemile3
hii eminim bulurum tatlim hemen acayim konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…