Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok kız burdayım bende tepsımı aldım onume kahvaltı edıp bı yandanda sıze yazıyom ıste

saolun kıslar iyiyim
isolde bence doru yapıo kıs bende bu ay öle yapcam geçmesini beklicem bi kaç gün.
hoş ben adet olcem o yarı ama

gunayydınn kıslar..bende geldım...
temüzluk yaaptım bugun
akannehir

napam çiçek kopamıyorum burdan evın işi utu hepsı benı beklıyo bıraz keyıf yapım kalkcam temızlıge

dilaycım bende öle diorum hep.sorada amann yarın yaparım diooom kaydirigubbakcemile3
aama bugün gesme var sadeece evi topladım

saol bebemm nasıl moralın ıyımısın canım
çoook iii diilim bitanem ama umudumu yitrmedim allaha şükür onun için bi rahatlık var içimde...

saolun kıslar iyiyim
isolde bence doru yapıo kıs bende bu ay öle yapcam geçmesini beklicem bi kaç gün.
hoş ben adet olcem o yarı ama
bende hep öle yapım derdim yine gider alırdım testi...

isolde sen ne yapmaya karar verdiin kendine gelmişken anlat bakalım

valla bu ay beklicem canım..
yani bebiş çalışmalarına devam sdc bu ay doktora falan gitmicem...
gelecek ay adet tarihim eyakın giderim..
burda yeni açılan acıbadem hastanesi var oraya gidicem bakalım..
umarım güzel bişiler duyarım...

dilaycım bende öle diorum hep.sorada amann yarın yaparım diooom kaydirigubbakcemile3
aama bugün gesme var sadeece evi topladım

kız yapmam lazım benım kocam gececı yaa evde yatıyo gunduzlerı bu hafta evı toplayıp toz almaktan baska bısey yapamadım kayınvalıdem karsı daırede oturuyo bu sabah onu oraya yatırdım temızlık yapım dedım azcık kac gun oldu yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…