Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaa kızlar çok aferdisiniz ama benim karnım çok şiş gazım var bide nası geçer bildiğiniz bi kür varmı bununla ilgili

Canım o gaz çıkaramamayı birtek ben bilirim...
Koladan başka bişeyle çıkaramıyordum gazımı ama oda zararlı tabiki hiçbir faydası olmadı sanki 10 kilo almışım gibi şişmiştim ama kilo almadım hiç...
Sonra doktora gittim doktor ilaç verdi kola+nescafe+turşu+acıdan uzak duracaksın dedi ama nerde tamda bayıldığım şeyler birkaçgün yemedim içmedim ama yine devam yalnız doktorun verdiği o gaz söktürücü hapını kullandım 1 hafta sonra hapların bende yan etkisi olduğundan bıraktım ama afedersin gazım bir söküldükü sormayın şimdi rahatlıkla çıkarıyorum gazımı...kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ayy daha neler çıkıcak du bakalım....

aa ne guzel bişeymiş yaaa ılk defa duyuyorumm

yo ya kuşum bende gastrit var zati herşey yasak ama üşüttüm artık ne karnım şiş kasıklarım ağrıyo bu ara faaliyetlerden de üşüdüm galiba ben :kedi:

bizim şu bahçedekı otları toplıyamda kurutam senın içinn belkım bı derdıne derman olurrkaydirigubbakcemile3
rennie kullan ama bı zararı yok onun hamışlerde bıle kullanılıyo

bööööööööööö onu yiyince kusuyom ben çok kullandım artık midemi bulandırıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi doktora gidince onun gibi gaviscon tablet var 3 aylık verdi toplam 5 kutu herbirinin içinde 3 tane vardı 15 kutu gaviscon çiğnedim :1no2:fisfisfis

yo ya kuşum bende gastrit var zati herşey yasak ama üşüttüm artık ne karnım şiş kasıklarım ağrıyo bu ara faaliyetlerden de üşüdüm galiba ben :kedi:

Hıım olabilir canım bende şükür bir sorun yoktu ama ben kendimi bildim bileli geğirenleri ve arkadan salanlara sinir olurdum iğrenirdim o nedenle bende kendimi sıkardım yapmamak için sonra işte istesemde yapamadım şimdi ise kardeşim aynı durumda sofrada yanlışlıklada olsa bir geğirsin sofradan kalkar kaldırmaz midesi ama oda diğer rahatsız ediyor diye ama istesede çıkaramıyor ki...

Aane güsel bişeymiş o yaa bende merak ettim tek kullanımlık mı? Canım sen oralarda ne kadar pahalıya alıyomuşsun testleri. Ben 1,5 tl ye alıyorum normal testi. Netten toplu sipariş verince çok ucuza geliyo.

oyy maşşallah sana da bişey tavsıye edılmez kı yaaa herşeyın tadına şifasına bakmışsın sen...sempatiksalakcinni
ecza deposu gıbı mıden var maşşallahkafamçokkarıştı

Aane güsel bişeymiş o yaa bende merak ettim tek kullanımlık mı? Canım sen oralarda ne kadar pahalıya alıyomuşsun testleri. Ben 1,5 tl ye alıyorum normal testi. Netten toplu sipariş verince çok ucuza geliyo.

evet cok pahali tatlim
ucuz test yok sadece clearblue ve predictor var onlarda cok pahali iste sizdede pahali degilmi onlar?

oyy maşşallah sana da bişey tavsıye edılmez kı yaaa herşeyın tadına şifasına bakmışsın sen...sempatiksalakcinni
ecza deposu gıbı mıden var maşşallahkafamçokkarıştı

öyle kuşum ya allahım beterinden korusun ama çoğu ilaçan içtim babam bile benim kullandığım kan sulandırıcıdan daha düşük dozunu içiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…