- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.621
ay cok hossun tatlim ya
valla gaz icin bildigim bir kur yok ama bilen vardir insallah
yaa kızlar çok aferdisiniz ama benim karnım çok şiş gazım var bide nası geçer bildiğiniz bi kür varmı bununla ilgili
bu arada kizlar test araken gordum clearblue nun yeni testleri cikmis monitorlu
cizgi falan yok
hamilesen hamile degilsen hamile degilsin yaziyomus ekraninda
birde kac hafta hamile oldugunu bile gosteriyo
cok ilginc degilmi?
ama ben normallerinden ismarladim sonra pisman oldum
bu arada kizlar test araken gordum clearblue nun yeni testleri cikmis monitorlu
cizgi falan yok
cok ilginc degilmi?
:roflol:
hmm anladım cnm çabuk gelır ınşallahhh
kız kür mannagı yaptın bünyeyi yaaakaydirigubbakcemile3
ay valla şekercim midem rahatsız zati bu şişlikte hepten tuz biber oldu bilmiyorumkismile
napıyım kızçem :roflol: koçiş ilacı yasakladı kendimi çele çöpe ota verdim
Canım o gaz çıkaramamayı birtek ben bilirim...
Koladan başka bişeyle çıkaramıyordum gazımı ama oda zararlı tabiki hiçbir faydası olmadı sanki 10 kilo almışım gibi şişmiştim ama kilo almadım hiç...
Sonra doktora gittim doktor ilaç verdi kola+nescafe+turşu+acıdan uzak duracaksın dedi ama nerde tamda bayıldığım şeyler birkaçgün yemedim içmedim ama yine devam yalnız doktorun verdiği o gaz söktürücü hapını kullandım 1 hafta sonra hapların bende yan etkisi olduğundan bıraktım ama afedersin gazım bir söküldükü sormayın şimdi rahatlıkla çıkarıyorum gazımı...kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
yo ya kuşum bende gastrit var zati herşey yasak ama üşüttüm artık ne karnım şiş kasıklarım ağrıyo bu ara faaliyetlerden de üşüdüm galiba ben :kedi:
bizim şu bahçedekı otları toplıyamda kurutam senın içinn belkım bı derdıne derman olurrkaydirigubbakcemile3
rennie kullan ama bı zararı yok onun hamışlerde bıle kullanılıyo
yo ya kuşum bende gastrit var zati herşey yasak ama üşüttüm artık ne karnım şiş kasıklarım ağrıyo bu ara faaliyetlerden de üşüdüm galiba ben :kedi:
Aane güsel bişeymiş o yaa bende merak ettim tek kullanımlık mı? Canım sen oralarda ne kadar pahalıya alıyomuşsun testleri. Ben 1,5 tl ye alıyorum normal testi. Netten toplu sipariş verince çok ucuza geliyo.bu arada kizlar test araken gordum clearblue nun yeni testleri cikmis monitorlu
cizgi falan yok
cok ilginc degilmi?
pison sen hemşire diilmisn canım..
hastanenizde yohmu kadın doğum bölümü??
bööööööööööö onu yiyince kusuyom ben çok kullandım artık midemi bulandırıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi doktora gidince onun gibi gaviscon tablet var 3 aylık verdi toplam 5 kutu herbirinin içinde 3 tane vardı 15 kutu gaviscon çiğnedim :1no2:fisfisfis
Aane güsel bişeymiş o yaa bende merak ettim tek kullanımlık mı? Canım sen oralarda ne kadar pahalıya alıyomuşsun testleri. Ben 1,5 tl ye alıyorum normal testi. Netten toplu sipariş verince çok ucuza geliyo.
o yeni testin resmini profilime koydum kizlar resimlerimin arasina
merak edenler bakabilir
oyy maşşallah sana da bişey tavsıye edılmez kı yaaa herşeyın tadına şifasına bakmışsın sen...sempatiksalakcinni
ecza deposu gıbı mıden var maşşallahkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?