Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnm çok sagol...9+5 im cnm bebişin resımlerını bıle paylaştım burda tatlım:)
sen anlatsana kendını bıze cnmmzemuszemus

Ya benim adetim bittikten sonra ortalara doğru 2-3 sivilcem çıkardı anlam veremezdimde şimdide çıktı yine tabi ama bu sefer tahmini yumurtlama günlerimdeyim ondanmı diye sordum birde hastalanacağım güne 1-2 gün kala çıkar sivilce 1-2 tane...

pison naptım tatlım ya ölcem meraktan..
test yaptınmı...

yaptim tatlim ama 5 dakika icinde cikmadi sinra 10 dakika sonra tekrar baktim silik cizgi cikmisti
ama emin olamiyorum
yeni test ismarladim biriki gune gelir o zaman tekrar yapicam tatlim

yaptim tatlim ama 5 dakika icinde cikmadi sinra 10 dakika sonra tekrar baktim silik cizgi cikmisti
ama emin olamiyorum
yeni test ismarladim biriki gune gelir o zaman tekrar yapicam tatlim

silikmi çıktııı..
ayy canım yaaaa inşallah hamilesin sen...
kıs nası duruon bi doktora falan gitsene....

kız allah sizi ne yapmaya valla bende arada girdiğime niye herkse birbirine seni seviyorum yazyo diuodum meğersem yeni arkidişmiş

yaa kızlar çok aferdisiniz ama benim karnım çok şiş gazım var bide nası geçer bildiğiniz bi kür varmı bununla ilgili

bu arada kizlar test araken gordum clearblue nun yeni testleri cikmis monitorlu
cizgi falan yok
hamilesen hamile degilsen hamile degilsin yaziyomus ekraninda
birde kac hafta hamile oldugunu bile gosteriyo
cok ilginc degilmi?
ama ben normallerinden ismarladim sonra pisman oldum

kız allah sizi ne yapmaya valla bende arada girdiğime niye herkse birbirine seni seviyorum yazyo diuodum meğersem yeni arkidişmiş
:roflol:
kiz cok pahali burda demistimya bir tane predictor 15 evro
nette 2 tanesi 10 evrodu ondan netten ismarladim
yarin buyuk ihtimal gelir zaten
hmm anladım cnm çabuk gelır ınşallahhh
yaa kızlar çok aferdisiniz ama benim karnım çok şiş gazım var bide nası geçer bildiğiniz bi kür varmı bununla ilgili

kız kür mannagı yaptın bünyeyi yaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…