- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.601
kimler hamile şu an nohutlupilav hamileymiş tebrikler allah sağlıklı hayırlı bi gebelik geçirmeni nasip etsin kaç aylık keseyi ve bebişi ve kalp atışlarını gördünmü allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
pison naptım tatlım ya ölcem meraktan..
test yaptınmı...
benimde boynumda koca bi sivilce çıktı dokununca büyük olduğunu anlayabiliyorum hep elim orda
benimde boynumda koca bi sivilce çıktı dokununca büyük olduğunu anlayabiliyorum hep elim orda
yaptim tatlim ama 5 dakika icinde cikmadi sinra 10 dakika sonra tekrar baktim silik cizgi cikmisti
ama emin olamiyorum
yeni test ismarladim biriki gune gelir o zaman tekrar yapicam tatlim
yaptim tatlim ama 5 dakika icinde cikmadi sinra 10 dakika sonra tekrar baktim silik cizgi cikmisti
ama emin olamiyorum
yeni test ismarladim biriki gune gelir o zaman tekrar yapicam tatlim
ayy bende çok oynarım sıvılceelerleeeee elim hep oradadırrrboshayallersmile
kız albılcegın bıyer yokmuydu netden sipariş ettınboshayallersmile
kız allah sizi ne yapmaya valla bende arada girdiğime niye herkse birbirine seni seviyorum yazyo diuodum meğersem yeni arkidişmiş
Ewet canım sanki o sivilceler çekiyor beni bende oynarım ama yara yapmam ama eşim hele bende tane veya sivilce görmesin onu sıkana kadar rahat bırakmıyor...boshayallersmile
silikmi çıktııı..
ayy canım yaaaa inşallah hamilesin sen...
kıs nası duruon bi doktora falan gitsene....
insallah tatlim oyledir
rabbim tum isteyenlere versin
doktora gitsemde daha bisey gorunmezki tatlim
daha emin bile olamiyorumya
yaa kızlar çok aferdisiniz ama benim karnım çok şiş gazım var bide nası geçer bildiğiniz bi kür varmı bununla ilgili
kan testi yaptırsan kanda belli olurki..
:roflol:kız allah sizi ne yapmaya valla bende arada girdiğime niye herkse birbirine seni seviyorum yazyo diuodum meğersem yeni arkidişmiş
hmm anladım cnm çabuk gelır ınşallahhhkiz cok pahali burda demistimya bir tane predictor 15 evro
nette 2 tanesi 10 evrodu ondan netten ismarladim
yarin buyuk ihtimal gelir zaten
yaa kızlar çok aferdisiniz ama benim karnım çok şiş gazım var bide nası geçer bildiğiniz bi kür varmı bununla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?