Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serapcıım
nese benim adet günü ossun ona göre senden tarifler alırım

ben 5 gün incir kürü yaptım çok hoşuma gitti o kürr.meyve suyu gibiiii olmassa onu yapcem bi dahaaaa kaydirigubbakcemile3

yaaa normalde çıkmıyormuydu canım. bide benim göğüslerde tık yok olduğu gbi duruyor yaaa.

ya hıç bu kadar çıkmamıştı çok acıyo bıde eşim bıle geçen hastanaya gıttıgımızde farettı sivilcelerimii nolmuş sana yaa dıyo:))
herif ne zamanadır yuzume bakmıyosa artık:))

ya hıç bu kadar çıkmamıştı çok acıyo bıde eşim bıle geçen hastanaya gıttıgımızde farettı sivilcelerimii nolmuş sana yaa dıyo:))
herif ne zamanadır yuzume bakmıyosa artık:))

canım çok tuhaf bende hiç sivilce çıkmaz. sadece alnımda çok hafif çıkardı. şimdi yüzümde bi sürü ve kocaman. acıyorda.bide tek yüzümde değil bacaklarımda bile var yaaa

aslinda hic belirtilere takma tatlim
ben birsuru tanidigima sordum cogu hic belirti yasamamis sadece adetleri gecikince test yapmis
ondan bekle bakalim biraz daha

canım çok tuhaf bende hiç sivilce çıkmaz. sadece alnımda çok hafif çıkardı. şimdi yüzümde bi sürü ve kocaman. acıyorda.bide tek yüzümde değil bacaklarımda bile var yaaa

benımde ılk defa dudagımın üstünde falan çıkıtı dedıgın gıbı acıyo bıde ıyyyy:umursamaz:

aslinda hic belirtilere takma tatlim
ben birsuru tanidigima sordum cogu hic belirti yasamamis sadece adetleri gecikince test yapmis
ondan bekle bakalim biraz daha

evet canım bekleyecez görecez. ama İnşallah boş çıkmam canım yaa. sende bende herkessss

Ewet işi bitti kızlar...
Kızlar bende bişey sorabilirmiyim...
Şu sivilceler yumurtlama dönemindede çıkar mı?
bılmıyorum kı tatlım dengesız bu sıvılceler ne zaman cıkacagı bellı olmuykııbilmiyorumkismile
naannnnnnnnnnn kuşum ne teçem belirtsiz olurmu

olmaz ama bu kadar takılma bebemm boşverrrrzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…