- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.581
guclubacismile
benım de hamış kaldıkdan sonra çok sıvılcem cıktı yaaa...ateşin yuksek olamsı da yumurtlama sınyalı degılmıydı yaabilmiyorumkismile
yaaa normalde çıkmıyormuydu canım. bide benim göğüslerde tık yok olduğu gbi duruyor yaaa.
kıslar ben kaçar uyucam yorgunum
öpüorum siiziii hepinisi tek tek
ya hıç bu kadar çıkmamıştı çok acıyo bıde eşim bıle geçen hastanaya gıttıgımızde farettı sivilcelerimii nolmuş sana yaa dıyo:))
herif ne zamanadır yuzume bakmıyosa artık:))
bana var gibi geliyor canım ama sen testte tam gör öyle sende bizim gibi inanırsın. bunlarda belirti. bende hiiiiç bişey yokkk. bi anlamadığım bende sivilce çıkmazdı normalde. 1 haftadır yüzümü sivilce bastı. dünden beri geçti. bide ısım yüksek. ama sanırım yarın düşer. neyse canım sen bu ay çıkta. bana oda yeter
sen ikiz dogurursun böle giderse zaten bebemm
hmm mertere gıdıyosunn..yakına gelmış olsan görüşürdük belkım:))
ayyy şu belırtılere takılıyosunuz ya şaşıyorum size yaaaşakkıdı
canım çok tuhaf bende hiç sivilce çıkmaz. sadece alnımda çok hafif çıkardı. şimdi yüzümde bi sürü ve kocaman. acıyorda.bide tek yüzümde değil bacaklarımda bile var yaaa
welcqme sagol tatlim ama daha emin olamiyorum malesef
aslinda hic belirtilere takma tatlim
ben birsuru tanidigima sordum cogu hic belirti yasamamis sadece adetleri gecikince test yapmis
ondan bekle bakalim biraz daha
bılmıyorum kı tatlım dengesız bu sıvılceler ne zaman cıkacagı bellı olmuykııbilmiyorumkismileEwet işi bitti kızlar...
Kızlar bende bişey sorabilirmiyim...
Şu sivilceler yumurtlama dönemindede çıkar mı?
naannnnnnnnnnn kuşum ne teçem belirtsiz olurmu
benımde ılk defa dudagımın üstünde falan çıkıtı dedıgın gıbı acıyo bıde ıyyyy:umursamaz:
nohutlipilavim bilamadim ben kamerayi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?