Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızz dur daha çok erkenn ne mobılyasııı biz eşimle dün bebiş kıyafetlerıne baktık ama bana da bı kaç hamışken gıyebılecegım bişiler aldık..
önce kendıne bak sonra bebişe bakarsın kuzuu

gunde 3 tane cevız yeyn bebemmm beyın gelışımı içinnn
süt içmeyın ben hoşlanmıyom:icecream:

sen sevmiosan bende sevmiomm kaydirigubbakcemile3
ben şimcik yidim ceviz bi avuç guclubacismile
kıs bis zaten öle bi beslenioduk ki enerji ossun die boşuna mı bebiş geldii.fındık fıstık herakşam

ınşallah mıde bulntınız olma kızlar rahat bı hamılelık geçirirsiniz....
en etden nefret ettım agzıma bıle sokmuyoum yaa hele tavuk ıyyyy

kuzum benim cevaplarim uzun oluyo genelde ondan gecikiyorum heralde
hem gozumun ucuyla benim annem bir melegide seyrediyorum
cok seviyorum bu diziyi
bende sebıyom o dızıyı ama kızlar ezelı seyredıyoo:))kardeşlerim yanii
sen sevmiosan bende sevmiomm kaydirigubbakcemile3
ben şimcik yidim ceviz bi avuç guclubacismile
kıs bis zaten öle bi beslenioduk ki enerji ossun die boşuna mı bebiş geldii.fındık fıstık herakşam

efferın evam et yemeye kuzu ama eşine yedırme o enerji almasa daha ıyı bu dönemde hatta eve gelmeden enerjısını boşaltıp gelmelıı..zemuszemus

nohut bende hiç bulantı olmuo bebem
hamile olduğumu unutuom o derece yani allah esirgesin tabi
et ni eyemion ben çok severim ikisinide

nohut sen anat şimdi bise bebem

özel olarak yaptığın yediğin içtiğin var mı
bisde yapalım

ilk kk ya girmeye basladidimda heryerde gezerdim
cok guzel topikler bulmustum hamilelerin yapmasi yemesi iyi olan seyler bebek icin falan ama kaybetmedim o zaman simdi bulamiyorum

nohut bende hiç bulantı olmuo bebem
hamile olduğumu unutuom o derece yani allah esirgesin tabi
et ni eyemion ben çok severim ikisinide
ayy ben hamılelıkden önce delı gıbı yerdım hepsını ama nedense şimdi mıdem bulanıyo bakınca yemıyorum bende bır buçuk ay oldu nerdeyse hala da bakınca böggg:sinifsinif:
ilk kk ya girmeye basladidimda heryerde gezerdim
cok guzel topikler bulmustum hamilelerin yapmasi yemesi iyi olan seyler bebek icin falan ama kaybetmedim o zaman simdi bulamiyorum

bir sürü topıc var öyle tatlımm..bulursun yınee

aynen bebem

pison bulursan hbr ver kuzu ne gerekiosa yapalım

salam sosis sucuk kola yok kızlar biliosunuz

ben onları söleme geregı bıle duymuyom normal bı ınsan ıçın bıle ıyı degıl onlar..çiğköfte az pişmiş rafadan yumurta ada çayı veya bıtısel çaylar kahve koyu kıvamlı çay bunları çıkarın hayatınızdan ben çıkaralı çooook olduuuboshayallersmile

biliyorum erken ama en azindan bakmak arastirmak istiyorum
ama ona bile erken daha ya
Allahtan bu sene bol ve uzun buluzlar moda bendede birsuru var ama pantolon gerekicek elbet
insallah fit hamisler oluruz kizlar cok hosuma gidiyodu boyle incecik ama sadece gobisi olan hamileler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…