Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçeem sana bişey soram şu incir sende gaz yaptımı ya benim bu hafta çok gazım var bide kabızlık var incir tam tersi yapmazmı yaa benim midedeki problem tekrardanmı başlıyo

çiçeem sana bişey soram şu incir sende gaz yaptımı ya benim bu hafta çok gazım var bide kabızlık var incir tam tersi yapmazmı yaa benim midedeki problem tekrardanmı başlıyo

incir kabız yapmamıştı beni datlum
ama yeni başladı kabızlık
gaz yapmışştı ama
bırakma sakın daha kötüsünü hamileyken yaşıcan alışmış olursun kaydirigubbakcemile3

incir kabız yapmamıştı beni datlum
ama yeni başladı kabızlık
gaz yapmışştı ama
bırakma sakın daha kötüsünü hamileyken yaşıcan alışmış olursun kaydirigubbakcemile3

KIZ KABIZLIK VE GAZ SORUNU 4 YILDIR VAR BENDE NE ETÇEM BEBİŞ VARDA İÇİMDEMİ SAKLIYOM BEN ACABA :roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kuzum ya tlfnunu niye almadıkki ozman onun biz bende merak ediyorum çok

evet masraf olmasın kız hatta ben öğretçem okumayı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

oda kafayı dinlio gibi me gelio ama bilmiorum yinede gelir elbet
hamiş haberiyle çıkar gelir belkimm

sositososito

Günaydın kıslarr geçmişe göz attım biras serap yaa bende de iki haftadır biras gaz problemi vardı 3gündür incir suyu içiyorum iyice arttı. Ama kabızlığıma ii geldi sanırım. ıçimi fln çok rahat ama inşallah fayda eder

yok be elifçim bende gaz var kabızlıkta var belkide kasığım ağrıyo ondan diyorum zorlanmaya gelmiyo ondan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…