Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kızlar bide benim saat ayarım yanlış bölgeyi ayarlayamamışım saatin doğru olması için hanki bölgeyi seçmem gerek:uhm:
Aaa benim de iki kalbim olmuş oleeyyy :dance::dance:

ya maşallah topicte giderek hamileler çoğalıyo..darısı diğerlerinin başına...dilaycım çok sevindim...Allah kucağınada almayı nasip etsinnn..:Saruboceq:

serabum kıyamam sana bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

vallahi kızlar ya bu ay çok karıştım diğer eve geçilecek onun stresi bu hafta sonu sınavlar zati kitabın kapağını açmadım film çekildi onun stresi bebişim gelicekmi ayyy iyice manyadım bu ay konuşup duruyom olmayan bebişimle :a015::a015::a015::a015:

serapcım stres yapıp üzme kendini tatlım inşallah sende bize güzel haberler verceksin kuşum :Saruboceq:

iyiym pelın kuzu sen nasılsınnn canım

serap ya takma walla kafana canım demesı kolay ama kafana taksdan kendıne yapcann canım elınde sonun da hersey olacagına warırı bebemm gell gobekk atakk senlee kızzkaydirigubbakcemile

atalım kuzu ne edlim yapçek başkada bişi yok zati sabır edicez

saol nohudum
napiolar öle yapınca acebaaaa
hamişleri stres yapmış deseydin :mymeka:

merak etmee canımm haddını bıldıırırlerr gerılmene gerek yok kuzuuuuuuuu..

kızlarr ben kaçıyorum nolur bugun affedın benııııııııııııııııııııııııı...
annemlere yardım etmem gerek sonra da çaya gidicezz....çokk sebıyomm hepınızııııııııııı gelırımm yınee erken gelırsemmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…