- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.941
Anlatayım canım benim pko warya ileri sewiyedeymiş. 2 ay yumurtalıklara süre vercekmişiz. Şimdi 8 nisana kadar süre verdi hastalanmam için. Hastalanınca 2.günü testler yaptırıcam fsh,lh,tsh bide proktit sanırım. Eşimden de tedbir için test istedi. Adetin 1.günü de doğum kontrol hapına başliicam. 1 ay korunucaz sonra muayneye gitçem tekrar yumurtalıkların durumuna göre bakıcaz. Glucophage verdi sabah akşam içicekmişim sürekli.elif sen naptın canım doktor işini..
dün gitmiştin dimi..
banada anlat yaff
elif sadece ikimiz kaldık..
sende cevap vermion haaaa..
Anlatayım canım benim pko warya ileri sewiyedeymiş. 2 ay yumurtalıklara süre vercekmişiz. Şimdi 8 nisana kadar süre verdi hastalanmam için. Hastalanınca 2.günü testler yaptırıcam fsh,lh,tsh bide proktit sanırım. Eşimden de tedbir için test istedi. Adetin 1.günü de doğum kontrol hapına başliicam. 1 ay korunucaz sonra muayneye gitçem tekrar yumurtalıkların durumuna göre bakıcaz. Glucophage verdi sabah akşam içicekmişim sürekli.
kızlar annem mama hazırladı yimek yiyip banyo bapicam
öpüom sizi canlarım
fatoş isimler çok güzel
en kısa zmanda kkoyarsın inşalaaaah
Yok canım hiç üzülmedim bekliicez artık napalım sağlık için sonuçta. Hatta çok sevindim çünkü doktoru çok sevdik, doktorumu buldum sonunda. Pempe patikim sağolsunanladım canımm..
hayırlısı olsun bitanem..
hiç sıkma canını..
rabbim neylerse güzel eyler....
Başbaş canımcım aaah ah anacım yanımda olsa da bana da mamalar hazırlasa :1hug:kızlar annem mama hazırladı yimek yiyip banyo bapicam
öpüom sizi canlarım
fatoş isimler çok güzel
en kısa zmanda kkoyarsın inşalaaaah
Kız sen maaşallah ne hamaratmışsın mobilyalar geldi heralde güle güle kullannnEFTELLA canım çok geçmiş olsun...
Kızlar benim 2 saatlik bir işim var yatak odamıda yerleştireyim bitti işlerim oley oley...
Hoşgeldin canım nası oldun bu arada ii misinya kızlar mısafır geldıde onun yanıdaydımm geldım sımdıkk
welcome adını unuttum kıs
keseyi görünce tabiki rahatladım ama korkularımda bitmedi.
önüne geçebilirsem mutlu olcem ama geçemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?