Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benım kayınvaldenede geçmıs olsun...
korkma canım benım..iğnenı olmussun bişey olmas..

sağol canım hemen alttan muayene ediyolar ya karmı zararmı belli değil..bekliyim biraz bakalım ama çok üzgünüm benn

adetın geçtıkten 10 gun sonra gıdınce alttan muayene etmıyorlar..kese adet geçtıkten 10 gun sonra ustten ultrasonla gorunuyor...ama keseyı goremesse mecbur alttan bakıyorlar..
ama zararı yok korkmayın dıyorlar..

ağrın yoksa normaldir kuşum ya canını sıkma ama yat tabiki akşam eşin gelincede bi gözük olmazsa doktorunu aradınmı peki

sağol canım hemen alttan muayene ediyolar ya karmı zararmı belli değil..bekliyim biraz bakalım ama çok üzgünüm benn

üzülme canım kötü şeyler getirme aklına yat dinlen evet bu alttan muayene kötü ama napalım zararı olsa yapmazlar heralde..geçmezse acile gidersin akşama..

h.b bebemm :1hug:

kaydirigubbakcemile5
bisey kalmamis tatlim ya seninde?
isten kalan vaktinde nasil yetistirdin kiss?
bitince sabahi test yapicakmisin peki sende?

yok ya yapmam kuşum ben ümitsiz vaka bu ay karamsarım ben allahımın takdiri ama ne bileyim testte tek çizgiyi görmye dayanamam daha biraz geçsin bakalım ondan sonra gelmezse yaparım

canim alttan muayene etmelerinin hic bir zarari yok
zarari olsa oyle bisey yaparmi sonucta doktorlar?
bebeginin sagligi sonucta soz konusu olan
bu haftalarda yukaridan cok net gorunmedigi icin boyle olmak zorunda
ama senin akintin var koyu nu yuzden doktora gitmekten kacinirsan iyi yapmassin

kızlar bende duamı ediyim,sizde bana edin nolur bırakmasın beni bebeğim...gelirim gene hoşçakalın..

tama kuşum oku dularıanı allahım kabul etsin bırakmıyacak seni üzülme kuşum dualar koruyacak senide bebişinide kayınvaliden içinde geçmiş olsun canım

kaydirigubbakcemile5

yok ya yapmam kuşum ben ümitsiz vaka bu ay karamsarım ben allahımın takdiri ama ne bileyim testte tek çizgiyi görmye dayanamam daha biraz geçsin bakalım ondan sonra gelmezse yaparım

yok oyle karamsarlik falan her ay icin umidimiz var
sende o zaman adetinin gecmesini beklersin
insallahta gelmez
ben sendende umutluyum cnm gelicek guzel haberler sanki

yok oyle karamsarlik falan her ay icin umidimiz var
sende o zaman adetinin gecmesini beklersin
insallahta gelmez
ben sendende umutluyum cnm gelicek guzel haberler sanki

valla canım bu ay tek çalışmam bu bebiş için oldu bu hafta sınavlarım var kitap yüzü açmadım sadece dualarımı okudum allahım inş.nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…