P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.061
hayır serapçım ya ağrı yok..eşim yok annesinin yanına gitti edirneye kayınvalide kanser ağırlaşmış en fazla 3 ay demişler..doktorumda yok daha çorluda cerrahpaşaya gidiyodum ben..biraz bekliyim yatıp eşim akşam gelicek devam ederse inşallah etmez gideriz doktora..
eylem geçmiş olsun canım bencede bi doktora görünn
gulde seker bende ıyıyım..ev işlerı işte nolsun..temüzlük, yimek..
sağol canım hemen alttan muayene ediyolar ya karmı zararmı belli değil..bekliyim biraz bakalım ama çok üzgünüm benn
hayır serapçım ya ağrı yok..eşim yok annesinin yanına gitti edirneye kayınvalide kanser ağırlaşmış en fazla 3 ay demişler..doktorumda yok daha çorluda cerrahpaşaya gidiyodum ben..biraz bekliyim yatıp eşim akşam gelicek devam ederse inşallah etmez gideriz doktora..
sağol canım hemen alttan muayene ediyolar ya karmı zararmı belli değil..bekliyim biraz bakalım ama çok üzgünüm benn
h.b bebemm :1hug:
bisey kalmamis tatlim ya seninde?
isten kalan vaktinde nasil yetistirdin kiss?
bitince sabahi test yapicakmisin peki sende?
ağrın yoksa normaldir kuşum ya canını sıkma ama yat tabiki akşam eşin gelincede bi gözük olmazsa doktorunu aradınmı peki
kızlar bende duamı ediyim,sizde bana edin nolur bırakmasın beni bebeğim...gelirim gene hoşçakalın..
aradım canım yapılabilcek bişey yok diyo oda yaaa ya hep ya hiçmiş!!! bekliycez yat dedi devam ederse açık renk olursa gel dedi..inşallah etmez ..
kaydirigubbakcemile5
yok ya yapmam kuşum ben ümitsiz vaka bu ay karamsarım ben allahımın takdiri ama ne bileyim testte tek çizgiyi görmye dayanamam daha biraz geçsin bakalım ondan sonra gelmezse yaparım
yok oyle karamsarlik falan her ay icin umidimiz var
sende o zaman adetinin gecmesini beklersin
insallahta gelmez
ben sendende umutluyum cnm gelicek guzel haberler sanki
bende cikiyorum kizlar banyo yapicam sonrada duaya otururum
arada ugrarim optum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?