- 25 Nisan 2009
- 34.375
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.241
avcılarda bebemmm
hoşbuldum kızlarr nohutçuğumm ikili test için ilk önce doktorun ense kalınlığına bakıyo ondan sonraa kan verıyosun benim bildiğim sen nasıl yaptıracaksınki
hmm sen istanbulda da oturdun demekk:)) bahçelıevlerdemıı cnm
walla ben tel de sordum onlarda 24 saat yapıldıgını söledi..
yanı kendı dr. mu yapacak bılmıyorum heralde hem ultrasonda bakıp hem kanı alırlar bugun bebemm
her zmaan gıttıgım 93 e yapıyo cnm...
Şenizbenim doktorum ultrosonda bakmıştı ense kalınlığını ölçtüü sonra hemen bişiler yazdıı labarotuvara gönderdi bizi hadi bakalım hayırlısı olsn cnmm
inşsllsh canımmm ınşallahhyok canım..ben maltepede oturdum..oglumuda kartal umutta dogurdum..çok rahat olmustu dogumum..doktoruma guvenıyordum...inşallah sızınde rahat gecer dogumlarınız..kaydirigubbakcemile2
hmm benım ole olmucak sanırım....amın cnm hayırlısı olsunnbenim doktorum ultrosonda bakmıştı ense kalınlığını ölçtüü sonra hemen bişiler yazdıı labarotuvara gönderdi bizi hadi bakalım hayırlısı olsn cnmm
herzama gıttıgınde yaptırabılırsın...yada uygun olanda yaptır..sonucta ıkısıde aynı seye bakmıyormu..çok ılgınöç ya...ıkısındede fıyat farklı..bırı öötekının 2 katı..ohaoldumsmile
dilekimmmmmmmmmmm benimmmm hadi kız gözün aymışş azcıkınn gelmiş adetinnn ay geçmişi tam okuyamadım vallaazemuszemus
kısslar burdayım ama yasamıyom kocacım da tükkanda. İşimiz var bitirip kayınvaldemi almaya gitçes bu gece de bisde kalcak uff işleri bitircesde almaya gitçesde daha yemek yapcamakannehir
kısslar burdayım ama yasamıyom kocacım da tükkanda. İşimiz var bitirip kayınvaldemi almaya gitçes bu gece de bisde kalcak uff işleri bitircesde almaya gitçesde daha yemek yapcamakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?