Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbuldum kızlarr nohutçuğumm ikili test için ilk önce doktorun ense kalınlığına bakıyo ondan sonraa kan verıyosun benim bildiğim sen nasıl yaptıracaksınki

hoşbuldum kızlarr nohutçuğumm ikili test için ilk önce doktorun ense kalınlığına bakıyo ondan sonraa kan verıyosun benim bildiğim sen nasıl yaptıracaksınki

walla ben tel de sordum onlarda 24 saat yapıldıgını söledi..
yanı kendı dr. mu yapacak bılmıyorum heralde hem ultrasonda bakıp hem kanı alırlar bugun bebemm

hmm sen istanbulda da oturdun demekk:)) bahçelıevlerdemıı cnm

yok canım..ben maltepede oturdum..oglumuda kartal umutta dogurdum..çok rahat olmustu dogumum..doktoruma guvenıyordum...inşallah sızınde rahat gecer dogumlarınız..kaydirigubbakcemile2

walla ben tel de sordum onlarda 24 saat yapıldıgını söledi..
yanı kendı dr. mu yapacak bılmıyorum heralde hem ultrasonda bakıp hem kanı alırlar bugun bebemm

benim doktorum ultrosonda bakmıştı ense kalınlığını ölçtüü sonra hemen bişiler yazdıı labarotuvara gönderdi bizi hadi bakalım hayırlısı olsn cnmm

her zmaan gıttıgım 93 e yapıyo cnm...

herzama gıttıgınde yaptırabılırsın...yada uygun olanda yaptır..sonucta ıkısıde aynı seye bakmıyormu..çok ılgınöç ya...ıkısındede fıyat farklı..bırı öötekının 2 katı..ohaoldumsmile

yok canım..ben maltepede oturdum..oglumuda kartal umutta dogurdum..çok rahat olmustu dogumum..doktoruma guvenıyordum...inşallah sızınde rahat gecer dogumlarınız..kaydirigubbakcemile2
inşsllsh canımmm ınşallahh
benim doktorum ultrosonda bakmıştı ense kalınlığını ölçtüü sonra hemen bişiler yazdıı labarotuvara gönderdi bizi hadi bakalım hayırlısı olsn cnmm
hmm benım ole olmucak sanırım....amın cnm hayırlısı olsunn

ayy nebılım tatlım benım de kafam karıştı valla:))

dilekimmmmmmmmmmm benimmmm hadi kız gözün aymışş azcıkınn gelmiş adetinnn ay geçmişi tam okuyamadım vallaazemuszemus

evet bırsenım evet..en sonunda benı ugrastırmadan geldı..vallahı persembe gunu muayene olcam dıye ödüm kopuyordu..genelde de alttan muayene yapıyorlar ya..çok fena :kedi:
geldı gelmeyede yarın artmassa gene fena..çohhh azcuk..ınşallah yarın çağlar da gelır..sel olur inşallah...

kısslar burdayım ama yasamıyom kocacım da tükkanda. İşimiz var bitirip kayınvaldemi almaya gitçes bu gece de bisde kalcak uff işleri bitircesde almaya gitçesde daha yemek yapcamakannehir

cokacimcoook
kısslar burdayım ama yasamıyom kocacım da tükkanda. İşimiz var bitirip kayınvaldemi almaya gitçes bu gece de bisde kalcak uff işleri bitircesde almaya gitçesde daha yemek yapcamakannehir

of canım ya..sende kır 2 yomurta olssun bıtsın...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…