Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tefriciyeyi bitirdikten sonra bağışlanıyomu bi duası varmı onu bilmiyorum anam hapşurdukça kasıklarım atıyo

heee sen soru soruyosun ne yapayım diye ben gene anladımmm bize diyosunkiii ben duayı bitirincee bilin bakalım ne yapıcammm vardır heraldee cnm bağışlama duasııı yadaa iştee kendine göre bişiler söyleee bebek nasip ett okuduğum duaları kabul et diyee

hoşgeldinn hayatımm yaa ben olmıycanı düşünmüşütm zatennn kuşum neyseee yarın halledersinizzz meraklanma aa

kız bidahakine doktoru cepten direk ara ona göre hareket edersin tatlım
ayy valla sormayın kızlarr dr bılgı vermeden gıttım boşuna neyse yarın halloolur allahın izni ilee
kızlar şincik tefriciye bitince ne yapıcam biliyonuzmu

yok canım duanı tekrarla başka bişi yapmana gerek yokk ayy bitirdinmiii çok şükür darısı bana...bu tembllıkle nasıl olcaksaa:))

teteteteteete işte onu diyom ben ne edicem diye

nuhut yimeeee sona öksüürürsün ben gibi bakk uyarıyomm serapıda görüyonuz bakkk astacık olmş

astayımmmmmmmmmm yastaaaaaayımmmmmmmmmm

300 kaldı canım bu akşam bitmesede yarın biter allahın izniyle

yaa nuhut benim ne zaman 4 kalbimmm olucakk nasıl atıyo onlar söle bakim msj sayısına görede kaç msj daa bideee bgn çiçek dedikii bu geçmişi okuyozya hanii ben 40 lı ayarlıyommu ne dedii o nasıl bişi nasıl ayarlanıyoo bilgi isityorum lüfennn

300 kaldı canım bu akşam bitmesede yarın biter allahın izniyle
oh çok şükür o zaman canım ayın 1 ıne yetiştiiiiiiiisositososito

canım mesaj sayın 3000 olunca kalbın ARTACAK....
sayfayı 4 lık yapmak içinde kullanıcı anelıne gırıp seçeneklerı düzenle yapıyorsun...
aşşagı dogru innn orda mesajlar falan fılan yazıyo tıkla kırkı işaretlee

Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı
Bu özellik aracılığı ile sayfa başında görüntülenecek olan mesaj sayısını belirleyebilirsiniz.
Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı:

böyle bişiler yazıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…