Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ÇıÇeeeeeeeeem kestır bı sakıncası yoktur bence hanı adetten kestırılmez kaŞ alınmaz dıyolar ya onun gıbı bıŞı galıba

arada gırıyorum ama yetısemıyorum ıkı tarafa. eskısı kadar hergun gıremıyorum. ekım annelerınde yazıyorum bıde. ay ınan cok sevındım ya. maşallah. nasıl gıdıyo?

tişekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Şeniz
güsel gidio bulantı filan heç yok diğerlerindede yoktu zaten
keseyi gördük 2 hafta sora kalp atımına gitces
ama korkuom canım, kalbi durmasın dieee bol dua okuorum

çiçekkim afiyet olsn cnmmm kız kestir bişi olmaz bende kestirdimmm testi yaptığım günnn allahım korusunnn yiyecek ekmekleri varsa geliceklerr

tişekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Şeniz
güsel gidio bulantı filan heç yok diğerlerindede yoktu zaten
keseyi gördük 2 hafta sora kalp atımına gitces
ama korkuom canım, kalbi durmasın dieee bol dua okuorum

korkma ya dua et bol bol. kalp atısını beklemenın zorlugunu bılıyorum. ama bı o kadar da guzel oluyo onun kalbını atarken gormek.

kıslar ben kahkülümü kestirmek isteyomda uzadı baya gözüme giriooo
korkuom yaaa.siizinde düşüncelerinizi alim ne dionuz bu konuda

hamilelikte saç kestirme,manikür,pedikürr

Canım bi fikrim yok ama sürekli bu tereddütü yaşamak istemiyosan kahkülünü uzatabilirsin. Fıstık gibi hatunsun o da yakışır

ohh iyi olmşşşş hay allahım ne gezentiiiymiş kız o öleee heralde yani sen çalışan iş kadınısınnnnn :lepi:

balum, patik
siz kestirmişsiniz ne güsel aşmışsınız yani batıl inancı.
bende 2. hamileliğimde kestirmiştim
tabi kestirmekle alakası yok ama yinde durup bi düşündürüo.
şimdi kestirmesem bi kaç ay sora uçlarından aldırmam gerekcek.saçlarım zaten belimde.
yazında hamileyken ascık kestirmek rahatlatır.
bende bi aşsam bu düşünceyi iyi olcak kıslar

tereddutun varsa kestırme ama cok da uzamıs sacların. benımde belımdeydı mecbur kestırdım.

bisde çalışsak uykuya doymasdık eminim evde olunca uyku tutmuo serabuuuuum
benim kocişde yat benim yerimede dio ben de tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…