Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hesaplıcan canımmm nettenn bıde akıntının cok oldugu zmanlarr....

yumurlama zamnında bal+tarıcın+polen karısıtırın ben ole yapmıstım hamıle kaldıgım ay..esıme de kendıme ye yedırmıstım

canım hesapladım ama tam anlamadım(29 mart-4 nisan arasını gösteriyor)
bu aradaki tüm günler mi yoksa en yüksek olduğu günler 13.14. gün mü oluyor
geçen hafta pazartesi regl oldum.bugün 10.gün
13-14.günler mi en ideal gün oluyor?

o gunler arası en uygun gunler canım 29+4 arası yanı o zman anlarsın zate o tarıhler de akıntın cokk olurrr ben ole yapıodumm

Canım 29 mart ile 4 nisan arasını gösteriyorsa yani bu hafta çalışmalara başlamış olmanız gerekiyor değerlendirin bugünleri birde vajinandan eline şeffaf 2 parmağının arasında uzayan bir akıntı geliyorsa o günüde kaçırma canım birlikte ol...

selcancım linkini koyduğun topikte düşük olmasın die
ya mübdi okucak eşiniz dio
sende el mübdi demiştin
eşim el mübdi okuo

kafam karıştı aama

ben kıtapcıktanın aynısını yazdımm canımm bılemm allahın ısımlerı okunurlen ya yazmaskı...eş yada el yazarr bende ole yazıo yanıı onemlı olan nıyett zate bebemm

welcome bi tanesi
predictor : günün her saatindeki idrarla yapınca iyi sonuç verio bu test ama 25 tl biras pahalı
pyro clinice
bhcg

3.sünden emin değilim ama öle bişi idi.hepsiylede yapmıştım canım

yok canım cuma gunu 2 de alıcam...

selam cnm nerelerdesın senn nerdeyse dua lıstesınden adını sılıcektım uzunnnn zamandır yoksunn

selam kuzu nasılsınolumunekankayizsmile
canım benim işlerim çok fena arttı,öğle arasında girdim zaten
canım dün bir kaza oldu,bebek istiyoruz ama ilaç alıyorum saç ilacı
onu kestikten sonra başlayalım dedim.dünde kaza olunca panik oldum
ya hamile kalırsam ve ilaç çocuğa zarar verirse diye okadar korkuyorum ki anlatamam
ilacı dün bıraktım ama düşük olur diye korkuyorum,anlatamam içimdeki sıkıntıyı senağlama
ertesi gün hapıda almak istemiyorum,zaten 24 saat geçti
tek dileğim hamile kaldıysam çocuğa zarar vermesin

sağol canım benim

ya kızlarrr sızınde oluomu bole uzanın koltuga kanınız atıomu bole kalp atar gıbı resmen gozumle goruorum pıt pıt oynuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…