Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kahve rengi akıntıdan korkma canım kırmızı olunca kork

iyiyim hayatım sagol hergünümüz böyle güzel saglıklı olsun inş. cumamız mübarek dualarımız kabul olsun allahım sana cici bir bebek nasip etsin:1hug::1hug:

aminnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr vallahi sizin dualraınız güç veriyo bana :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar canım

allahım sağlık sıhhat huzur nasip etsin cemil cümleyle birlikte bizede

eftelya
sen kaç haftalıksın
bendede var canım kahverengi akıntı.benim doktorun biri bişi olmas dio
bitanesinede bugün gitcem sana haber veririm canım
topikten okursun tamammı

bende korkuorum ama napalım

kahve rengi akıntıdan korkma canım kırmızı olunca kork

normal değil mi eyvahedigeldismile yarın doktora gidince kesin rahatlayacağım ama saatler geçmiyor işte bide bana düşük tehlikesi falan var dedi kesenin etrafında karartı var dedi. ama folik asit verdi başkla bi ilaç vermedi .şimdi başka doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

serabum ağrı falan yok
zaten doktor ağrı yok die bide kırmızı değil die önemsemedi
ama akıntıyı görünce bişiler oluooo korkom

pisona nie yat demiş
hepimiz yatıos yaaaa

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesee ayy bi türlü yazamadım akşamdan beri çıkartıyorum bendee kötüyümm bu sabahta lavabodan ayrılamadımmm ay çok zor bu çiçek sakın midem bulanmıyo die üzlme cnmm

kesenin etrefının karartılı olması kanama olabilir demekmiş senin hiç kalkmadan yatman lazım canım.
banada bişi vermedi
ama etrafı parlak dedi.hatta ben sordum gözümlede gördüm
ama yinede gelioo işte uzan canım tamam mı

çiçek kahvaltıda ne yıyonnn kız senn ayyy cnm hiç bişi istemıyooo yumurta koydum pişsin die peynır falanda çıkarıcam die korkuyorumm

serabum ağrı falan yok
zaten doktor ağrı yok die bide kırmızı değil die önemsemedi
ama akıntıyı görünce bişiler oluooo korkom

pisona nie yat demiş
hepimiz yatıos yaaaa

BENİM ANNEM ABLAMDADA BENDEDE 3 AY BOYUNCA HEP GELMİŞ KUŞUM AĞRIN FALAN YOKSA ALLAHIMIN İZNİYLE BİŞİ YOKTUIR

PİSONDA AĞRIM C-VAR FALAN DİYODU YA DOKTOR ONADA İŞİ GÜCÜ BIRAK YAT DEMİŞ BENCE TEDBİR AMAÇLI DEMİŞTİR PİSONCUĞUMUZA:Saruboceq:

fairylike son adet tarihin kaç

hatirlamiorum ki :)
hiç tutmam eskiden beri tarih filan.
o yüzden çok geç kaldim öörenmekte hamiş olduumu
hatta arkadaşlar filan dalga geçti hep
biraz daha farketmesen dourcakmişsin die kaydirigubbakcemile3

doktorumun hesabina göre konuşabiliorum ancak.

kızlar aslında ilk 3 ay eskısı gibi beslenmek yetıyormuş ilk 3 ay alınan kılolar tamamen annede depolanıyormuş ben daha kılo almadım 65 im hala

inşallaaah serabum yaa
iştahım açıktı ne yiyeceğimi şaşırıodum da
bu lekelenmeden moral sıfır ağlıom bişi canım istemio
mafoldumben

nası bi işhanında çalışıorum allahım yaaaa.
lokanta gibi her dakika değişik değişik yemekler kokuo....
al şimdide patates kızartıolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…