- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.761
kızlarrr sorunlarım bir tülü bitmiyor ama ne yapayım iştee:kedi: dünden beri kavrerengi akınıtım başladı 2 hafta önce vardı durdu şimd yine başaldı ama öyle ağrım sızım yok. yarın doktora gideceğim ama yarına kadar içimi rahat tutmalımıyım sizce.. offff herşey yolunda mıdır acaba :uhm:
iyiyim hayatım sagol hergünümüz böyle güzel saglıklı olsun inş. cumamız mübarek dualarımız kabul olsun allahım sana cici bir bebek nasip etsin:1hug::1hug:
kahve rengi akıntıdan korkma canım kırmızı olunca kork
normal değil mi eyvahedigeldismile yarın doktora gidince kesin rahatlayacağım ama saatler geçmiyor işte bide bana düşük tehlikesi falan var dedi kesenin etrafında karartı var dedi. ama folik asit verdi başkla bi ilaç vermedi .şimdi başka doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesee ayy bi türlü yazamadım akşamdan beri çıkartıyorum bendee kötüyümm bu sabahta lavabodan ayrılamadımmm ay çok zor bu çiçek sakın midem bulanmıyo die üzlme cnmm
serabum ağrı falan yok
zaten doktor ağrı yok die bide kırmızı değil die önemsemedi
ama akıntıyı görünce bişiler oluooo korkom
pisona nie yat demiş
hepimiz yatıos yaaaa
fairylike son adet tarihin kaç
çiçek kahvaltıda ne yıyonnn kız senn ayyy cnm hiç bişi istemıyooo yumurta koydum pişsin die peynır falanda çıkarıcam die korkuyorumm
mide bulantisi olayi çok kötü bişe
sabah 7.30 da çorba içtim.
şu an açim kaydirigubbakcemile3
BENİM ANNEM ABLAMDADA BENDEDE 3 AY BOYUNCA HEP GELMİŞ KUŞUM AĞRIN FALAN YOKSA ALLAHIMIN İZNİYLE BİŞİ YOKTUIR
PİSONDA AĞRIM C-VAR FALAN DİYODU YA DOKTOR ONADA İŞİ GÜCÜ BIRAK YAT DEMİŞ BENCE TEDBİR AMAÇLI DEMİŞTİR PİSONCUĞUMUZA:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?