- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.521
boşver canım..kapınız ayrı olcak..oda yetmezmı..
her dakka gelmezler ya..
evını ayırdınmı az rahat edersın işte...
kıraya mı çıkcaklar...
neden sana yakın oturmak ıstıyorlar kıss.çok sevıyorlar senı ayrı kalamaıyorlar..bilmiyorumkismile
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."
senın kayınvaldenlerde fıkrada kı gıbıler kuşumm..
bakalım senın tatlıl uzun sürer belkım..hemen taşınmazlar kayınvalden giller...jetgiller der gibi oldu :roflol::roflol:
ya öle ama zaten kayınbabayla pek sevmioz birbirmizi o adamla yakın bi yerlerde oturmak istemiorumm..
kız onlar yetmio benim herifte az deel...
illaki yakın yer olucakmış.
valla hiç huzurumuz kalmaz dedimm..
istemiorum dedim...
ya öle ama zaten kayınbabayla pek sevmioz birbirmizi o adamla yakın bi yerlerde oturmak istemiorumm..
kız onlar yetmio benim herifte az deel...
illaki yakın yer olucakmış.
valla hiç huzurumuz kalmaz dedimm..
istemiorum dedim...
kızzzzzzzzzzzz isolde yakın yer olmasın bakkkkkkkkkk deyimmm sana
üff sorma canım şu an onun savaşını veriorum....
valla kendi bilir yakın olursa kavgamız gürültümüz hiç eksik olmaz...
aynen canım yakın otorursanız bikaç sene stresli geçer sonra alışıyosunuz emme bebiş yapıcanız şitreste olmuyoooooo kaç kaç sen
Vardı kuŞum emme ben bugÜn sabah negatİfİ gÖrÜnce toparlanmadan Çıktım İŞ anahtarı telefonlarımın İkİsİnİde bıraktım evde
Restİnİ Çek kuŞum yakın olmayın bende Üst Üste otrudum daraldım aynı ev sonrada yakın senİn İŞİnde zor vallahİ
Yok kuŞum ya herŞey yolundaydı c.tesİ gÜnÜde konuŞtuk msnde 9 a kadar pazarda sİz konuŞtunuz zatİ bİ problem yoktur allahımın İznİyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?