Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya öle ama zaten kayınbabayla pek sevmioz birbirmizi o adamla yakın bi yerlerde oturmak istemiorumm..
kız onlar yetmio benim herifte az deel...
illaki yakın yer olucakmış.
valla hiç huzurumuz kalmaz dedimm..
istemiorum dedim...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

üzme kendini şekerim.Allah hayirlisini wersin herşein

boşver canım ya..nede olsa anası babası..ama senı üsmesın tabı kocişin...
ama kayınpederle bırbırınızı sevmıyorsanız az gelırler işte fena mı..sempatiksalakcinni

selam kızlar içim sıkılıyoooooooooooo

pabucum sıkıyoooooooooooo

ooooooooooooooooo

offffffffffffffffffff pufffffffffffffffffffffffffff

nerelere gitsem neler etsemmmmmmmmmmmmmm

üff sorma canım şu an onun savaşını veriorum....
valla kendi bilir yakın olursa kavgamız gürültümüz hiç eksik olmaz...

aynen canım yakın otorursanız bikaç sene stresli geçer sonra alışıyosunuz emme bebiş yapıcanız şitreste olmuyoooooo kaç kaç sen

Vardı kuŞum emme ben bugÜn sabah negatıfı gÖrÜnce toparlanmadan Çıktım ıŞ anahtarı telefonlarımın ıkısınıde bıraktım evde

aynen canım yakın otorursanız bikaç sene stresli geçer sonra alışıyosunuz emme bebiş yapıcanız şitreste olmuyoooooo kaç kaç sen

yani iki sene dipdibe otur aynı evde yaşa..
sonra ayır evini yine yakınlarında otur..
olucak iş dii valla..
burda ezanlarda okunuo büyük konuşmayayım ama buna müsade etmicem...

Vardı kuŞum emme ben bugÜn sabah negatİfİ gÖrÜnce toparlanmadan Çıktım İŞ anahtarı telefonlarımın İkİsİnİde bıraktım evde

yaa olsun canım..
sende fazla sıkma kenidni daha net bi sonuç almış diilsin..
kız bu dilay hala gelmedide bgn doktora gidicekti bebişinin kesesini görmeye..
inşallah bi aksilik falan çıkmamıştır..

Restını Çek kuŞum yakın olmayın bende Üst Üste otrudum daraldım aynı ev sonrada yakın senın ıŞınde zor vallahı

Yok kuŞum ya herŞey yolundaydı c.tesı gÜnÜde konuŞtuk msnde 9 a kadar pazarda sız konuŞtunuz zatı bı problem yoktur allahımın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…