Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya benimki cok uzun degil ama kestirmeyi düşünüyorum sen nasıl başediyosun bebem okadar uzun sacla bu arada maşallah diyelim de nazar degmesin o güzel saclarına

SAOL BEBİİŞİM
ANNEM KÜÇÜKLĞÜMDEDE HEP UZUN ALIŞTIRMIŞ
KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SAÇLARIM UZUN ZORLANMIOM sempatiksalakcinni

evet batıl inanç bunlar sadece boyatılmaz o da içindeki kimyasallar bebeğe kadar gidiyormuş zararlı yani ama kestirmenin hiçbir mantığı yok..

bende kestireceğim hiç ibaşedemiyorum artık

aslında ben saçlarımı şimdi kestirmek istemiomda kahküllerime taktım bu aralar.kısa kullanıodum uzadılar ama bölede kullanabilirim
tabi bi kaç aya sonra saçlarımında uçlarından kestirmem gerek canımm bakalım ozmana kadar biras yol alırsak bebişle.rahatlarım
bide hamileyken tırnak ve saç çok çabuk uzuomuş gerçektende doruu

SAOL BEBİİŞİM
ANNEM KÜÇÜKLĞÜMDEDE HEP UZUN ALIŞTIRMIŞ
KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SAÇLARIM UZUN ZORLANMIOM sempatiksalakcinni

benim annemde hep uzun saclı alıştırmıştı ama ben o kadar bıkmıştımki büyüyünce hemen kısacık kestirdım şimdi de omuzlarımda ama yine kestirmeyi düşünüyorum bebem bi de sarıya boyatsam saclarımı bana yakışırmı canımbilmiyorumkismile

pelinim ben sarıya çokta sıcak bakmıom artık
bakımı zor
saçlar zarar görüo
bide çok var sarışın
böle yaş ilerleyince yapmak daha mantıklı gelio bana
tabe karar sana ait.değişiklik için farklı renkler düşünebilirsin

Kıslaaar benim sayfam açıktı arada takip ettim ama yasamadım pek işlerim wardı bugün
Şimdi de kocacım geldi ondan yasamıyorum çıkarıs zaten birasdan
Ama dilayı merak ettim gelmedi bütüngün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…