Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eylem canımcım hoşgeldin gördüm seniiii
bitti mi adetin

hoşbulduk canım benim,ayın 26 sında bitti senin?doktora gidicektin ne oldu?ya bide bişiy sorcam benim adet döngüm 26 gündü,son ay 31 gün oldu bu ovülasyon testlerini kaçıncı gün başlıyayım elimde bolca var erken başlıyım dimi?

oku kuzu oku
tekrar huşgeldin.bu ay sen be pelin beraberis aynı zmanda adet olduk hade bakalım canım
test işe yara umarım

benimde 27 gibi bitti galibaa.31 geç değil canım ya 35 günü aşarsa düzensizlik oluo.
ama sen erkenden yap benceddeeeee

bu arada adanada naptın okadar yakınıma geldin ama görüşemedik.
keşke mersinde otursaymış ablannboshayallersmile

bu arada adanada naptın okadar yakınıma geldin ama görüşemedik.
Keşke mersinde otursaymış ablannboshayallersmile

valla tatlım 4-5 günlüğüne gelseydim gelicektim mersinede ablam biraz rahatsızlanmıştı senden doktor nosu bile almıştım ya aynı şeyler ama bişeyi yok şükür bi gece öyle fenalaşmış okaa gözümle gördüm rahatladım

inş.tatlım umutsuz değilim ama hep değişik hastalıklar buluyo beni inş.bebiş yapmada da sorun olucak bi hastalık yoktur

ben sanmıomkujuuuuuuuuuuuu
ama sende güsel güsel düşün öle ossun emiiiii
doğurak artıkım yaaaaa.ben bu topikte hamiş kalcem gör bak :lepi::lepi::lepi:
:CüvCüv:

ama yalnıs olmak istemioom hepberaber :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

VALLA TATLIM İKİMİZDE GEZMEYİ HİÇ SEVMİYOZ ZATİİİ:lepi:

kaydirigubbakcemile5yaaaaaaa surma kıs benim şimdiden bu hafta salı-perşembe-cts dolu vallaa hihoyyythihoyyyt
ama günlerde değişiklik olabilir
gesserkende aklım burda oluo o ayrı tabiisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…