Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inş. canım bende geçen ay korunmadım ama olmadı burda pozitif düşünceyle başaracaz bu ay çok çalışmamız lazım çoookk kaydirigubbakcemile5

senın ılk ay olmaması normal hıc sıkma canını.%25 dıyo doktorlar bak. hemen tutmaz kı. bu ay ıns olur. ben korunmayı bıraktıgım ılk ay hamıle kalmayı hıc beklemıyordum nredeyse ama oldu kısmet.

kıslarrr ben şimdi çıkıyom misafir geldi onları bı alt edım hemen gelcem aklım sizde olcek vallaa....

bu arada kızlarr umutsuzluk yada negatıflık olsun ıstamıyom pozıtıf düşünce ilee hereyin üstesinden gelelımm gelıcez de ınşallahhhhhhh unutmayınnnnnn......

balum sende beklemiomuşsun ya canım.onunda etkisi var işte .dediğimis şeye çıkıo yani,
bekleyince olmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii okdaaar valla

evet kısmet işiymiş canım bu ay sakinim zamanıysa olur..sende sağlıkla kucağına alırsın inş. bizi habersiz bırakma doktordan sonra :ecrin_bebek:

ya kızlar akşam yemeklerini alalım şimdiden fikir açısından
ben haftada bi mercimek çorb. yapıorum.
bugün yapcamda yanına da ne olcek bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…