Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızçeler bana niye haber vermediniz yavvvvvvvvv açmışsınız hayırlı uğurlu olsun

ya kızlar akşam yemeklerini alalım şimdiden fikir açısından
ben haftada bi mercimek çorb. yapıorum.
bugün yapcamda yanına da ne olcek bilmiom

bende haftada bir yaparım mercimek ama benimki yeni bitti,bu akşam tarhana yapmayı düşünüyorum canım,bide sarma saracam birazdan
dünden kalan ıspanağım var
azcıkda kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum gülüm

serapcuuuuuuuuuuum anam hergelen aynı şeyi dioo yasdım sanadaaa
bebem huşgeldin bisde artıkım burdayısss

serapcuuuuuuuuuuum anam hergelen aynı şeyi dioo yasdım sanadaaa
bebem huşgeldin bisde artıkım burdayısss

yazdında topicin adı sanı yok açınca yazarum demiştumm neysem ya benim yumoşlar çokmu çalışıyo ne 18.günü lekelenme şeklinde başladı bugünde normal adet oldum

hayırlı olsun canım
yanlız nicine uyuz oluyom haa :umursamaz::umursamaz:
en sevdiğim ikili baktıkça canım istiyo ama nohut bikere yedim çektiğim sancıyı ben biliyorum daha yermiyim onu bilmiyorum fakat genede çok seviyorum olsa şimdi en az 2tabak yerim dolu dolu =)))

iyiyim tatlım adet oldum ben 20.ci günümde bide doğ.kontrol hapı kullanıyodum o bile daha bitmedi anlamadım:uhm: sen napıyosun canım

bende ilk kullanmaya başladığım ayın sonunda öyle olmuştu ilaç bitmeden adet olmuştum sonraki aylar düzeldi,bi doktoruna danış istersen,benimkide bi bitemedi 10 gün oldu bugün kahve lekelerim devam ediyo hala bitmezse bende bi gidecem dr a anlamadım ilk defa böyle oluyo

bilmiyomki tatlım yarın gidicem doktora randevu aldım zaten

kızlar bende geldim,hayırlı olsun baştan başlıyıp okuyum dedim yetişemedim valla size.kısacıkta anlatim kendimi 25 yaşındayım 1 düşük ve 1 kalp durmasıyla 2 kürtaj yaşadım,iki aydır tekrar deniyoruz ama yok bu ayy ovülasyon testide aldım bakalım nolcak,ben okumaya devam ediyorum...kediler bile çalışıyo bizmi çalışmıycaz mart süper geçecek hehehe hepinizi seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…