Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aman beyaaaa sen gene napisin demişin ya iyiyim dedim..herkes smiley yapmışya ondan şekil yapıyo dedim aşkollllll kuzuum benüüm sana dimedim bişeycik yanii

HAAAAAAAAAAAA KIZ ÜLEEEEEEEE Mİİİ BEN YANLIŞ ANLADIM DUALARDAN KONUŞUYONUZ YA BEN DE ONUNLA İLGİLİ YAZDIM SONRADAN GÖRDÜM SORU SORMUŞTUN ONUN İÇİN DEDÜM SANDIMŞenizŞeniz

Ben bu ara Çok sİgara İÇİyomm ya bİrİ bana dur desİnnnn

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

BİLMEM ANLATABİLDİMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

ahhhhhhhhhhh canım benim inşallah hep iyi olur
duş al rahatlarsın canım
allah bilir ama bence düşükle pek bi ilgisi yok bu durumun ikna oldum gibi ama yinede yatcas.
hamilelelrden sorular bölümüne bi topik açtım
gebelikte kahverengi akıntı die
oraya bak istersen tecrübelilerin yorumları var
allah yardımcımız olsun

AY ÇOK GÜZEL ANLADIMMM BENDE KENDİNE YAPAYIM BARİM alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

isoldem benim kızan şimdiden babasına çekmiş dimekkü,yoksa ben cin gibiydim kocamda hepppp uyusun hep uyusun istiyii..ben hamişim uyuyorum o da benle uyuyo valla erkencikten..o ağzındaki tat hafif metal tadı gibimi bendede olmuştu kuzum o hadi inşallahhhhhhhhh

İNŞ.KUŞUM YAAA BU AYDA OLMADI KISMET BEN RÜYAMDAN ETKİLENDİM ZATİİ GEÇ GÜÇ SAĞLIKLI OLSUN KUŞUM YAA OLMAZSA TÜP BEBEK YAPARIK ÇİFTER ÇİFTERR:lepi:

ay kuzum ya normal yoldan olur inşallah bende cok rüya görüyorum rüyamda cok tatlı bir kız bebegi bana gülümsüyodu ondan sonra gelinlikle görüyorum kendimi gelinlik görmek yeni bir cocuga işaretmiş hayırlısı bakalım bu ay tutturabilcemmi boshayallersmile

çift çizgiyi görene kadar bende içiodum fosur fosur
günde 4-5 tane kesin içiodum
hele kahveyle varya burnumda tütüoooooooooooooooooooooooo

Ayyyyyyyy ya ben de bı baŞladımmı ıÇıyom ama normalde ıÇmem bu ara sıkıntı yaptım ondan medet umuyom ne salaĞım

serabım isoldeme çooook katılıyorum hamile kalınca tırmalarsın benim gibi yoksunluğa giriyorum resmen..şimdiden azalt ve bırak yoksa çok zorrrr çookk..ve ben azalttığım ay hamile kaldım kocişe bile içirmedimm

şeyy evet öle bi tat..
çok kötü amaaaaa...
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ayy yok kız içmesem aramıyom ama gende içmemem lazım manyaglığıma yapıyomm ceza veriyom kendime

ok çiçeğim bakıcam topiğe..
kızlar ben yarın edirneye gidiyorum kaynanamın 7 si var..pazara kadar ordayyım annem bakçak bana pazar gece kociş alcak..merak etmeyin beni..telefondan girerim arada ama oda pek sıkıntılı oluya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…