- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.121
aman beyaaaa sen gene napisin demişin ya iyiyim dedim..herkes smiley yapmışya ondan şekil yapıyo dedim aşkollllll kuzuum benüüm sana dimedim bişeycik yanii
Ben bu ara Çok sİgara İÇİyomm ya bİrİ bana dur desİnnnn
senin bir gün önce benden hadi güzel haberlerle inşallahh...sen iyi olursan bende iyi olucakmışım gibi bi düşünce var bendede,herşey aynı gittiya belki ondan..bende yıkanim bari ılık falan kısa bi duş alim..
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
BİLMEM ANLATABİLDİMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
İNŞ.KUŞUM YAAA BU AYDA OLMADI KISMET BEN RÜYAMDAN ETKİLENDİM ZATİİ GEÇ GÜÇ SAĞLIKLI OLSUN KUŞUM YAA OLMAZSA TÜP BEBEK YAPARIK ÇİFTER ÇİFTERR:lepi:
isoldem benim kızan şimdiden babasına çekmiş dimekkü,yoksa ben cin gibiydimkocamda hepppp uyusun hep uyusun istiyii..ben hamişim uyuyorum o da benle uyuyo valla erkencikten..o ağzındaki tat hafif metal tadı gibimi bendede olmuştu kuzum o hadi inşallahhhhhhhhh
fatoşum ümitlendirmeyim de seninde belirti olabilir ama sen takılma yinede taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam mı
serabım isoldeme çooook katılıyorum hamile kalınca tırmalarsın benim gibi yoksunluğa giriyorum resmen..şimdiden azalt ve bırak yoksa çok zorrrr çookk..ve ben azalttığım ay hamile kaldım kocişe bile içirmedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?