- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya
kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
buradan bakabilirsnz http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/668796-canim-yaniyor.htmlGeçmişi biraz dinleseydik iyiydi ama
Kullandığınız civi elinize batar.
çivi çiviyi söker de sen yine çakarsın be kızım
ben dşnyrm çivi çiviyi söker mi bni seven brni hayatıma alsam dyeçivi kim? eski eş mi? sizin hayatınıza almak ıstedıgınız bırı mı?
blmyrm
pardon anlayamadım
Sesli harfleri neden yutuyorsunuz, parayla değil ki bol bol kullanın.
Hicbir işe yaramaz boşuna zaman kaybı. Ayrıca karsı tarafı kullanmak anlamına gelir bu.
yok canım yok, her ne kadar sarkısı bıle olsa, acıyanı acıtmaktan baska hıc bır ıse yaramaz....ben dşnyrm çivi çiviyi söker mi bni seven brni hayatıma alsam dye
pardon anlayamadım
emin misin?
yok canım yok, her ne kadar sarkısı bıle olsa, acıyanı acıtmaktan baska hıc bır ıse yaramaz....
demem o ki; artık adamın peşini bırak..
eminim galiba :)
hızlı yazınca alışkanlık olmuş direk es geçiyorum. bir yandan da öyle ama karşı tarafta gerçekten seviyor bunun farkındayım. gözümün içine bakıyor tamam diyeyim diye
unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya
kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?