çivi çiviyi söker mi sizce :(

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya

kırıcı yorumlar yapmayın lütfen

eski eşi ilede barışmamş yeni birini bulmuş kendine gayette iri gögüsleri sarkık gözlüklü kendi gibi gep geniş bir hatun hemde brde üstüne nispet yaapr gibi resmlerni koyuyor face proflne. bende ekli olmamasına rağmen ortak arkadaşlar kısmında çıkıyor

ÖNÜMÜZDE Kİ 2 SENE HAYATIMA KİMSEYİ ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. UMURUMDA DEĞİL ARTK KİMSE

Son düzenleme:

Kullandığınız civi elinize batar.

Sesli harfleri neden yutuyorsunuz, parayla değil ki bol bol kullanın.

Hicbir işe yaramaz boşuna zaman kaybı. Ayrıca karsı tarafı kullanmak anlamına gelir bu.

hızlı yazınca alışkanlık olmuş direk es geçiyorum. bir yandan da öyle ama karşı tarafta gerçekten seviyor bunun farkındayım. gözümün içine bakıyor tamam diyeyim diye

hızlı yazınca alışkanlık olmuş direk es geçiyorum. bir yandan da öyle ama karşı tarafta gerçekten seviyor bunun farkındayım. gözümün içine bakıyor tamam diyeyim diye

Tamam karşı tarafta sorun yok zaten sorun sizde. Adamı kullanmayın.

Of baktım ötekindede başka bir link var kısacası bır adam var
adam eski karısına dönmüş numarası yapmış sanırsam
çünkü o eş hiç eski eş olmamış sanırım aldatılmış
ne diyeyim şimdi

Sakın öyle bir yanlışa düşme. Zor zamanlardan geçiyorsun belli. Ama çivi çiviyi sökmez. Hem sana yazık, hem yara bandı niyetine kullanacağın adama yazık olur. Aşk bu. Acısını da yaşa dibine kadar. Kendine de yazık edersin karşındakine de. Dinlen biraz, kafanı topla bence. Sakın öyle bir hataya düşme. Aynı şey sana yapılsa hoşuna gider mi? Kullanılmak çok kötü bir durum. Aşk ya vardır, ya yoktur. Kalpten gelir o. Bence kafanı topla. Kimseden ah alma. Bırak hayatı akışına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…