- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Of baktım ötekindede başka bir link var kısacası bır adam var
adam eski karısına dönmüş numarası yapmış sanırsam
çünkü o eş hiç eski eş olmamış sanırım aldatılmış
ne diyeyim şimdi
Of baktım ötekindede başka bir link var kısacası bır adam var
adam eski karısına dönmüş numarası yapmış sanırsam
çünkü o eş hiç eski eş olmamış sanırım aldatılmış
ne diyeyim şimdi
Civi civiyi soket de olan yine duvara olur.
haklısın karşımdakini sevmeyerek sevgili olmaktansa hayır deyip reddetmek daha iyiSakın öyle bir yanlışa düşme. Zor zamanlardan geçiyorsun belli. Ama çivi çiviyi sökmez. Hem sana yazık, hem yara bandı niyetine kullanacağın adama yazık olur. Aşk bu. Acısını da yaşa dibine kadar. Kendine de yazık edersin karşındakine de. Dinlen biraz, kafanı topla bence. Sakın öyle bir hataya düşme. Aynı şey sana yapılsa hoşuna gider mi? Kullanılmak çok kötü bir durum. Aşk ya vardır, ya yoktur. Kalpten gelir o. Bence kafanı topla. Kimseden ah alma. Bırak hayatı akışına.
ALLAH aşkına bunlarada inanmayın. ya adam kız tavlamış.. herhalde ilgilenecek.. ilgilenmezse kız yanında dururmu. bunu sevgiye yormamalıyız..o halde bana zaman ayırıp mesaj atıyor. özlediğini sevdiğini söylüyor.
adamın bu kadar basit bir şekilde anlatacağını sanmıyorum. affedilmek için 2. kadınlara ne tür yaftalar yapıştırdıklarını okuyoruz buradan..daldan dala daldan dala konular
öncelikle amacım eleştirmek değil fikir beyan etmek..
30 yasında evlenip boşanmış birinin 20 yaşındaki bir kıza bakmasını bence normal birşey değil.. ben bunda aşk ve sevgi göremiyorum.sen 30 olsan oda 40 yaşlarında olsaydın bu kadar sorun olmazdı herhalde..
sen daha 20 yaşındasın.. gençsin toysun..
koca bir adamla beraber olmak yanlış.. heleki bu adam evlenip boşanmışsa..
ALLAH aşkına bunlarada inanmayın. ya adam kız tavlamış.. herhalde ilgilenecek.. ilgilenmezse kız yanında dururmu. bunu sevgiye yormamalıyız..
karısıda birgün seni öğrenirse,
canım önemli bişi değildi. şurda tanıştık bir iki kelime ettik. kızın yaşı küçüktü herhalde etkilendi benden. bak ben senin yanındayım onun yanında değilim gibi gayet basit kelimelerle seni anlatacakyapmayın ALLAH aşkına.. yazık deilmi size.. bunumu kendinize laik görüyorsunuz.. siz bunu laik görürseniz elin adamı size neden değer versin
adamın bu kadar basit bir şekilde anlatacağını sanmıyorum. affedilmek için 2. kadınlara ne tür yaftalar yapıştırdıklarını okuyoruz buradan..
elif erkeklerle arana biraz set çek.biliyorsun ki hep yanlış kişilerin peşindesin.tedavi görmeye ne dersin
Ay nolmuş anlamadım ben kim kimin karısı kim kimi aldatmış
evet geçen bir konu vardı karısını aldattığı kıza karısıyla birlik o.... deyip bir de karşılıklı gülüyorlardı
bu arkadaş eylül gibi hocasıyla ilgili konu açmış.Ay nolmuş anlamadım ben kim kimin karısı kim kimi aldatmış
olay anında bunlar yaşanmışbir ara yanımdan geçyrdu kolumu tuttu saçımı okşadı omuzumdan aşağı dökülen kısmı
adamın bu kadar basit bir şekilde anlatacağını sanmıyorum. affedilmek için 2. kadınlara ne tür yaftalar yapıştırdıklarını okuyoruz buradan..
unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya
kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
ben dşnyrm çivi çiviyi söker mi bni seven brni hayatıma alsam dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?