- Konu Sahibi yazarhanim35
-
.... hatta şöle bir hikaye biliyorum .. kadının biri kocasıyla oturuyormuş bir kafede .. bir kadın geçmiş önlerinden .. kadın demiş şu falancanın metresiymiş kocacım bizimkisi daha güzel dimiii .... aynı bu kikayeye benzedi o durum ...traji komik ... insan eşini nasıl paylaşabilir ki .. birde matah birşeymiş gibi bu kapanması gereken konuyu açıp gülüşmeler vs... ağlanılcak hale gülmek bu demek sanırım ..evet geçen bir konu vardı karısını aldattığı kıza karısıyla birlik o.... deyip bir de karşılıklı gülüyorlardı
Geçmişi biraz dinleseydik iyiydi ama
emin misin?
unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya
kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
sanirim eski esiyle barismis unutmaya calis kendine biraz zamn ver acını yasa aglamak istiosan agla kasma kendini biraz daha iyi hissettiginde kendini toparladiginda unutmayada baslarsin sonra birini al hayatina bu durum daha saglikli olabilir senin icin ve hayatina giricek kisi icin cunku pat diye birini alirsan ondan tek beklentin digerini unutturmasi olucak bunu kisi basaramaya bilir ki bu busefer kendini daha kotu hisedeblirsn kendini daha cok eski sevgiliye takintili olma soz konusu olabilir.. İlerde ins seni hak eden biri cikar sever ve sevilirsinunutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya
sanirim eski esiyle barismis unutmaya calis kendine biraz zamn ver acını yasa aglamak istiosan agla kasma kendini biraz daha iyi hissettiginde kendini toparladiginda unutmayada baslarsin sonra birini al hayatina bu durum daha saglikli olabilir senin icin ve hayatina giricek kisi icin cunku pat diye birini alirsan ondan tek beklentin digerini unutturmasi olucak bunu kisi basaramaya bilir ki bu busefer kendini daha kotu hisedeblirsn kendini daha cok eski sevgiliye takintili olma soz konusu olabilir.. İlerde ins seni hak eden biri cikar sever ve sevilirsin
unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya
eski eşi ilede barışmamş yeni birini bulmuş kendine gayette iri gögüsleri sarkık gözlüklü kendi gibi gep geniş bir hatun hemde brde üstüne nispet yaapr gibi resmlerni koyuyor face proflne. bende ekli olmamasına rağmen ortak arkadaşlar kısmında çıkıyor
ÖNÜMÜZDE Kİ 2 SENE HAYATIMA KİMSEYİ ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. UMURUMDA DEĞİL ARTK KİMSE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?