Senden öncesi önemli değilsen neden bitirdiğini anlamadm?
Net emin olabilirsiniz. Gecenin bir yarısı arayıp, yaşadıklarımız neydi demiş kadın. Sonradan sevgiliniz arayıp bir şekilde ikna etmiş yalan söylemeye. Yakın bir arkadaşım sevgilisini aldatmış ve aynı olay yaşanmıştı. %100 aldatıldığınıza eminim.
Pardon o kısmı atlamışım direk son cümlelere takılmışım afedersinbenleyken gecenin 1in de kadın aradı nasıl emin olayım görüşmediğinden
Asla inanamam, asla affetmem diyip dökümanı istesemiydim düşüncesi zıt şeylerdir ?
Kaldı ki döküman isterse “2 aylık ilişkini aşırı basitleştirirsin”
Ayrıca adamın eski sevgilisi olup araması ama yaşadıklarımız (gezmemiz dolaşmamız anılarımız vb.) demesi bu kadar büyütülecek bir mevzu değil..
Sen ego yapmayı seviyorsun, eğer dediğin gibi senden öncesini takmıyor olsaydın bu kadar saçma noktayada gelmemiş olurdun.
Sende kronik inançsızlık var farkında mısın ?Söylediklerine inanmıyorum ama döküman somut bir deliş olacak içim soğuyacak. Benden öncesini takmıyorum gerçekten gerçi bana gelirkende otunu çöpünü temizleywcekti o ayrı
Bizim olayda yakın arkadaşım erkekti. Yani aldatan... Aldatılan kız inanmadı ayrıldı.Dimi ama yüzde yüz inkar ediyor benden öncesi önemli değil diyoeum senden önce de olmadı diyor. Arkadaşınız ne yaptı?
Sende kronik inançsızlık var farkında mısın ?
Adamın elbet senden öncesi sevgilisi vardı, sevgilisinden ayrılmış,ama kız unutamamış ve aramış unutamadım diye, çocukta sevgilim var benim demiş, kız ama yaşadıklarımız.. demiş yani şuan aldatıldığını bu konuşmanın neresinden çıkardın ?
Bizim olayda yakın arkadaşım erkekti. Yani aldatan... Aldatılan kız inanmadı ayrıldı.
Bu arada sizin durumda devam eden bir ilişki var. Bitmiş olsa gece yarısı niye arasın. Hadi aradı yanımda sevgilim var deyince biz ne yaşadık demez. Pardon der kapar. Mantıklı düşünün.
2 aylık sevgili için bu kadar kendimi üzmezdim meselaArkadaşlar konumu biliyosunuz 2 aylık sevgilimi kadının biri gece arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Sevgilim sonuna kadar inkar edip yeminler ediyor hiçbirşey geçmedi aramızda diye. Benden öncesi önemli değil diyorum yine geçmedi diyor inanmıyorum tabi bitirdim kesin sözlerle ama aklıma da takılıyor konuşma dökümünü istesemiydim diye. Net emin olurdum.
Bu arada olayı annemde biliyor çok sinirlendi tabi. Komşunun biri biriyle görüştürmek istemiş annemde görüş diyor. Ama ben hazırmıyım bilmiyorum. Daha olay çok yeni ne yapayım sizce ?
Yalan ama bu konuda o kadar çok konu açtınız ki inanıp döneceksiniz ve sonra daha büyük kazık2 aylık sevgili için bu kadar kendimi üzmezdim mesela
İlla biri olmak zorunda mı hayatında?Arkadaşlar konumu biliyosunuz 2 aylık sevgilimi kadının biri gece arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Sevgilim sonuna kadar inkar edip yeminler ediyor hiçbirşey geçmedi aramızda diye. Benden öncesi önemli değil diyorum yine geçmedi diyor inanmıyorum tabi bitirdim kesin sözlerle ama aklıma da takılıyor konuşma dökümünü istesemiydim diye. Net emin olurdum.
Bu arada olayı annemde biliyor çok sinirlendi tabi. Komşunun biri biriyle görüştürmek istemiş annemde görüş diyor. Ama ben hazırmıyım bilmiyorum. Daha olay çok yeni ne yapayım sizce ?
İlla biri olmak zorunda mı hayatında?
Bir sal kendini.
Bir rehabilitasyon süreci geçir kendi halinde.
Çivi çiviyi söker diye saldırma bir etrafa.
Ya bi dur dur.
Aldatılmışsın ve kalbin kırık.
Sağlıklı bir ilişkiye başlayacağına inanıyor musun?
Kafana ne takılıyor o zaman yeni bir ilişkiye girmek için çok erken harika biri çıksa bile hemen sevemezsinİnanmam asla dönmeyeceğim çok büyük konuştum söylediklerimi yalamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?