- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Kaç yaşındasın Ceylin.inanmıyorum evet ama annemde ya iyi biriyse al kendi bulduğun ortada diyor![]()
Bu güne kadar her konuda anneni dinlediysen şimdi de dinle.
Ama sanmıyorum annenin aklı ile hareket ettiğini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın Ceylin.inanmıyorum evet ama annemde ya iyi biriyse al kendi bulduğun ortada diyor![]()
Kafana ne takılıyor o zaman yeni bir ilişkiye girmek için çok erken harika biri çıksa bile hemen sevemezsin
Kaç yaşındasın Ceylin.
Bu güne kadar her konuda anneni dinlediysen şimdi de dinle.
Ama sanmıyorum annenin aklı ile hareket ettiğini
2 aylık ilişkiye bu kadar anlam yüklemek,
Konu hakkında bu kadar konu açmak bana abartı geliyor
Dinlemekten kastım annenin senin yerine karar vermediği.Annemi dinlerim tabiki en büyük sırdaşım sadece ona anlatırım 31 yaşındayım
Dinlemekten kastım annenin senin yerine karar vermediği.
31 yaşındasın.
Senin için ne doğru ne yanlış ayırt edebilecek ütüye sahipsin bence.
Yangından mal kaçırmıyorsun ya.
Bekle biraz annenin dediği çocuk nasibinse zaten yıllar geçse bile bulur seni
Herkes 2 ay 3 ay diyor..muhim olan bize ne hissettirdigi degil mi? Bazen 3 yillik sevgilinin hissettirmedigini belki 5 aylik sevgili hissettirir. Deeee hanim kizimiz bence bu durumda gorusmek karsidakini yara bandi yapmaya esdegerdir.. birde yagmurdan kacarken doluya tutulmak var isin ucunda..
Tanis o zaman yani en fazla nolabilirki? Cay icio kalkarsnizKesinlikle. Annem de bi otur çay iç bakarsıb sadece diyor. Normalde istemem bu şekilde ama cidden kendi bulduklarımda ortada belki eş dost tanıdığı daha güvenilirdir ne bileyim. Ya iyi biriyse kaçırcaksın diyip duruyor. Öneren kişilere çok güveniyor
konu sahibi ben değilim ki beni alıntılamışsınızYalan ama bu konuda o kadar çok konu açtınız ki inanıp döneceksiniz ve sonra daha büyük kazık
Yiyeceksiniz
Çok hızlı gidiyosun nefes al bekle bi dinlen derim.
Balık baştan kokarmış. Sonradan pisman olacagin iliskilere girme derim bir iliski net bittiyse degil gece gun icinde bile beni arayamaz bende aramazdim bitirdigim birini.
40 yaşında kadınla ne işim olur mu diyor.? :))))))) İrkekleri de bilmesek yeriz.Haklısını ki şöyle duygusal anlamda ilişki yaşadıklarını da düşünmüyorum pek gerçi kadın bozuldu sevgilimin yanındayım diyince. Kadın iş yerinden 10 yaş büyük boşanmış çocuklu bi kadın benim ne işim olur onla o beni seviyordu diyor. Ama inanmam asla bitirdim o ilişkiyi sadece sonuna kadar inkar edip yeminler edince keşke hesap dökümünü isteseydim dedim.
Senin aklinda hep soru isareti kalacak ki 2 aylik bir iliski daha bu kadar onemseme bosver bi de kendinden10 yas buyuk cocuklu bir bayanla ne yasandi bilmiyorum ama saglikli bir iliski de degilmis zaten bana gore benim kafama yatmaz boyle seylerHaklısını ki şöyle duygusal anlamda ilişki yaşadıklarını da düşünmüyorum pek gerçi kadın bozuldu sevgilimin yanındayım diyince. Kadın iş yerinden 10 yaş büyük boşanmış çocuklu bi kadın benim ne işim olur onla o beni seviyordu diyor. Ama inanmam asla bitirdim o ilişkiyi sadece sonuna kadar inkar edip yeminler edince keşke hesap dökümünü isteseydim dedim.