Çivi çiviyi söker mi?

Kafana ne takılıyor o zaman yeni bir ilişkiye girmek için çok erken harika biri çıksa bile hemen sevemezsin

Kafama takılan benleykende görüştümü konuştumu niye takılıyor bilmiyorum yaptığını hazmedemeğimden belkide. Sonuna kadar inkar ettiğinden belkide

Herkes 2 ay 3 ay diyor..muhim olan bize ne hissettirdigi degil mi? Bazen 3 yillik sevgilinin hissettirmedigini belki 5 aylik sevgili hissettirir. Deeee hanim kizimiz bence bu durumda gorusmek karsidakini yara bandi yapmaya esdegerdir.. birde yagmurdan kacarken doluya tutulmak var isin ucunda..

Annemi dinlerim tabiki en büyük sırdaşım sadece ona anlatırım 31 yaşındayım
Dinlemekten kastım annenin senin yerine karar vermediği.
31 yaşındasın.
Senin için ne doğru ne yanlış ayırt edebilecek ütüye sahipsin bence.
Yangından mal kaçırmıyorsun ya.
Bekle biraz annenin dediği çocuk nasibinse zaten yıllar geçse bile bulur seni

Dinlemekten kastım annenin senin yerine karar vermediği.
31 yaşındasın.
Senin için ne doğru ne yanlış ayırt edebilecek ütüye sahipsin bence.
Yangından mal kaçırmıyorsun ya.
Bekle biraz annenin dediği çocuk nasibinse zaten yıllar geçse bile bulur seni

Haklısınız bilmiyorum kafam karışık

Buraya günde 3 öğün de konu açabilirsiniz elbette ama iki aylık ve o 2 ay içinde yüzyüze gelmediğiniz ama sevgili olduğunuz birine yüklediğiniz anlam, açtığınız konular çok fazla değil mi? Şimdi kalkmış çivi çiviyi söker mi diyorsunuz 🤷 sökülecek birşey yok ki ortada. Sanırsınız yılların ilişkisi bitmiş. Görüşün görüşmek istiyorsanız.

Herkes 2 ay 3 ay diyor..muhim olan bize ne hissettirdigi degil mi? Bazen 3 yillik sevgilinin hissettirmedigini belki 5 aylik sevgili hissettirir. Deeee hanim kizimiz bence bu durumda gorusmek karsidakini yara bandi yapmaya esdegerdir.. birde yagmurdan kacarken doluya tutulmak var isin ucunda..

Kesinlikle. Annem de bi otur çay iç bakarsıb sadece diyor. Normalde istemem bu şekilde ama cidden kendi bulduklarımda ortada belki eş dost tanıdığı daha güvenilirdir ne bileyim. Ya iyi biriyse kaçırcaksın diyip duruyor. Öneren kişilere çok güveniyor

Kesinlikle. Annem de bi otur çay iç bakarsıb sadece diyor. Normalde istemem bu şekilde ama cidden kendi bulduklarımda ortada belki eş dost tanıdığı daha güvenilirdir ne bileyim. Ya iyi biriyse kaçırcaksın diyip duruyor. Öneren kişilere çok güveniyor
Tanis o zaman yani en fazla nolabilirki? Cay icio kalkarsniz

Balık baştan kokarmış. Sonradan pisman olacagin iliskilere girme derim bir iliski net bittiyse degil gece gun icinde bile beni arayamaz bende aramazdim bitirdigim birini.

Balık baştan kokarmış. Sonradan pisman olacagin iliskilere girme derim bir iliski net bittiyse degil gece gun icinde bile beni arayamaz bende aramazdim bitirdigim birini.

Haklısını ki şöyle duygusal anlamda ilişki yaşadıklarını da düşünmüyorum pek gerçi kadın bozuldu sevgilimin yanındayım diyince. Kadın iş yerinden 10 yaş büyük boşanmış çocuklu bi kadın benim ne işim olur onla o beni seviyordu diyor. Ama inanmam asla bitirdim o ilişkiyi sadece sonuna kadar inkar edip yeminler edince keşke hesap dökümünü isteseydim dedim.

Haklısını ki şöyle duygusal anlamda ilişki yaşadıklarını da düşünmüyorum pek gerçi kadın bozuldu sevgilimin yanındayım diyince. Kadın iş yerinden 10 yaş büyük boşanmış çocuklu bi kadın benim ne işim olur onla o beni seviyordu diyor. Ama inanmam asla bitirdim o ilişkiyi sadece sonuna kadar inkar edip yeminler edince keşke hesap dökümünü isteseydim dedim.
40 yaşında kadınla ne işim olur mu diyor.? :))))))) İrkekleri de bilmesek yeriz.

2 ayda bu kadar bağlanmasaydnz keşke . Çiviyi çiviyi bu konularda sökmez. Önce iyileşin snra mantıklı kararlar verin.

Senin aklinda hep soru isareti kalacak ki 2 aylik bir iliski daha bu kadar onemseme bosver bi de kendinden10 yas buyuk cocuklu bir bayanla ne yasandi bilmiyorum ama saglikli bir iliski de degilmis zaten bana gore benim kafama yatmaz boyle seyler

Back
X