40 yaşında kadınla ne işim olur mu diyor.? :))))))) İrkekleri de bilmesek yeriz.
sormayın aptal var sanki karşısında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yaşında kadınla ne işim olur mu diyor.? :))))))) İrkekleri de bilmesek yeriz.
Sizden sonra gider 20 yaşında dünyadan habersiz bir saf kız bulur bu. Onları kandırmak daha kolay. Heheh.sormayın aptal var sanki karşısında
Sizden sonra gider 20 yaşında dünyadan habersiz bir saf kız bulur bu. Onları kandırmak daha kolay. Heheh.
Oturun bir çay için. Bunda hiç bir sıkıntı yok ki... O çayı yudumladığınız an sevgili olmayacaksınız adamla, adamın -sizin ölçüleriniz/beğenilerinize göre- dikkate değer olup olmadığıyla ilgili kanaat sahibi olacaksınız o kadar. Sosyal medyadaki yazışma kırıntılarından bir şey anlamaya çalışmaya göre, çok daha net, medeni ve makûl bir yöntem bu. Eğer isterseniz, arkadaşça görüşmeye başlarsınız, hazır hissedince ilişki olur. Sevgilisiyle ayrılmaya giderken eşiyle tanışmış üyeler var burada.
Annenizin tavsiyesi, kıymetlidir. Ergenlik-geç ergenlik ruhundan kurtulunca insan, anne denilen şeyin esasen yaşıtlarınızdan 20-30 sene daha fazla yaşam tecrübesine sahip, sizin için iyi şeyler dileyen bir kadın olduğunu görüyor. Samimiyetini sorgulamak zorunda olmadığınız ileri yaşta bir dost işte. Hastalıklı ruhlar istisna.
Gecenin bir buçuğunda arayıp ama yaşadıklarımız diyebilecek kumaşta insanlarla ilişki kuran, bu kurduğu ilişkileri de yönetemeyip, telefon açmayarak-mesaja dönmeyerek kaçak güreşen tipleri de boş verin.
Buraya günde 3 öğün de konu açabilirsiniz elbette ama iki aylık ve o 2 ay içinde yüzyüze gelmediğiniz ama sevgili olduğunuz birine yüklediğiniz anlam, açtığınız konular çok fazla değil mi? Şimdi kalkmış çivi çiviyi söker mi diyorsunuzsökülecek birşey yok ki ortada. Sanırsınız yılların ilişkisi bitmiş. Görüşün görüşmek istiyorsanız.
Sevgiliniz çok terbiyesiz. Ne olmuş kadın, çoluklu çocuklu ve boşanmışsa. İngiltere prensi bu vasıflarda bir kadınla evlendi. Sevgiliniz kim oluyor acaba. Peygamberimiz de 40 yaşlarında olan Hz. Hatice ile evlendi. Bak sinirlendim.pardon yanlış anladımız size neden inanamayayım estagfurullah ben orda adamı kastettim. Gecenin 1.5 unda aramasından çıkardım. Öncesinde mesaja atmış müsaitsen konuşalım diye açmamış 2 kez aramış açmamış filan. Kadın sevgilisimi o bile belli değil aralarında al gülüm ver gülüm ilişkide olabilir. Bana gelmiş kadın 40 yaşında çocuklu boşanmış benim onla neyim olabilir diyor
Sevgiliniz çok terbiyesiz. Ne olmuş kadın, çoluklu çocuklu ve boşanmışsa. İngiltere prensi bu vasıflarda bir kadınla evlendi. Sevgiliniz kim oluyor acaba. Peygamberimiz de 40 yaşlarında olan Hz. Hatice ile evlendi. Bak sinirlendim.
Neyse durum ortada. Karar sizin.
Çiviyi sökerken iyice dibine sokmayın da aman dikkat
Ben de seninle aynı durumdayım üstelik aralarında somut bir şey geçmediğinden eminim ama benimle evliyken başka bir kadına asıldı boşanıyoruz.Surpruz ne biliyor musun? Bu ilk degildiKafama takılan benleykende görüştümü konuştumu niye takılıyor bilmiyorum yaptığını hazmedemeğimden belkide. Sonuna kadar inkar ettiğinden belkide
Ay pardonkonu sahibi ben değilim ki beni alıntılamışsınız![]()
Ben de seninle aynı durumdayım üstelik aralarında somut bir şey geçmediğinden eminim ama benimle evliyken başka bir kadına asıldı boşanıyoruz.Surpruz ne biliyor musun? Bu ilk degildi
Ay pardon![]()
2 kere ilkinde çocuğumuz var dedim affettim 1.5 sene sonra yine onlar bile etmedi bana saygısı kalmadı çünkü affettim icinYaa kaç kez oldu nasıl yakaladın?
ve inkar ediyor mu?
Sürpriz değil aslında yapan bi daha yapar
Sende komşunun önerdiği kişiyle görüş, olmazsa aranızda bişey eski sevgiline geri dön.
Sonra baştan başlayın.
2 kere ilkinde çocuğumuz var dedim affettim 1.5 sene sonra yine onlar bile etmedi bana saygısı kalmadı çünkü affettim icin
Sanki yıllardır sevgiliydiniz adam sizi evlilik yolunda yüzüstü bırakmış gibi çivi çiviyi söker mı falan ne alaka ya. Amma dramatize etmişsiniz.
Yok farklı instagram hesabından konuşmuşlar inşallah ama pek kimseye bakacak kafada değilim artikNasıl yakaladın peki? İnş bundan sonra düzgün biri çıkar karşınıza aynı kişiylemi olmuş tekrar