Çivi çiviyi söker mi?

Oturun bir çay için. Bunda hiç bir sıkıntı yok ki... O çayı yudumladığınız an sevgili olmayacaksınız adamla, adamın -sizin ölçüleriniz/beğenilerinize göre- dikkate değer olup olmadığıyla ilgili kanaat sahibi olacaksınız o kadar. Sosyal medyadaki yazışma kırıntılarından bir şey anlamaya çalışmaya göre, çok daha net, medeni ve makûl bir yöntem bu. Eğer isterseniz, arkadaşça görüşmeye başlarsınız, hazır hissedince ilişki olur. Sevgilisiyle ayrılmaya giderken eşiyle tanışmış üyeler var burada.
Annenizin tavsiyesi, kıymetlidir. Ergenlik-geç ergenlik ruhundan kurtulunca insan, anne denilen şeyin esasen yaşıtlarınızdan 20-30 sene daha fazla yaşam tecrübesine sahip, sizin için iyi şeyler dileyen bir kadın olduğunu görüyor. Samimiyetini sorgulamak zorunda olmadığınız ileri yaşta bir dost işte. Hastalıklı ruhlar istisna.

Gecenin bir buçuğunda arayıp ama yaşadıklarımız diyebilecek kumaşta insanlarla ilişki kuran, bu kurduğu ilişkileri de yönetemeyip, telefon açmayarak-mesaja dönmeyerek kaçak güreşen tipleri de boş verin.

Oturun bir çay için. Bunda hiç bir sıkıntı yok ki... O çayı yudumladığınız an sevgili olmayacaksınız adamla, adamın -sizin ölçüleriniz/beğenilerinize göre- dikkate değer olup olmadığıyla ilgili kanaat sahibi olacaksınız o kadar. Sosyal medyadaki yazışma kırıntılarından bir şey anlamaya çalışmaya göre, çok daha net, medeni ve makûl bir yöntem bu. Eğer isterseniz, arkadaşça görüşmeye başlarsınız, hazır hissedince ilişki olur. Sevgilisiyle ayrılmaya giderken eşiyle tanışmış üyeler var burada.
Annenizin tavsiyesi, kıymetlidir. Ergenlik-geç ergenlik ruhundan kurtulunca insan, anne denilen şeyin esasen yaşıtlarınızdan 20-30 sene daha fazla yaşam tecrübesine sahip, sizin için iyi şeyler dileyen bir kadın olduğunu görüyor. Samimiyetini sorgulamak zorunda olmadığınız ileri yaşta bir dost işte. Hastalıklı ruhlar istisna.

Gecenin bir buçuğunda arayıp ama yaşadıklarımız diyebilecek kumaşta insanlarla ilişki kuran, bu kurduğu ilişkileri de yönetemeyip, telefon açmayarak-mesaja dönmeyerek kaçak güreşen tipleri de boş verin.

Ne güzel yazmışsınız 🥰 Çook teşekkürler❤️

Buraya günde 3 öğün de konu açabilirsiniz elbette ama iki aylık ve o 2 ay içinde yüzyüze gelmediğiniz ama sevgili olduğunuz birine yüklediğiniz anlam, açtığınız konular çok fazla değil mi? Şimdi kalkmış çivi çiviyi söker mi diyorsunuz 🤷 sökülecek birşey yok ki ortada. Sanırsınız yılların ilişkisi bitmiş. Görüşün görüşmek istiyorsanız.

Haklısınız süre kısa ama ben abartmışsaam demekki

pardon yanlış anladımız size neden inanamayayım estagfurullah ben orda adamı kastettim. Gecenin 1.5 unda aramasından çıkardım. Öncesinde mesaja atmış müsaitsen konuşalım diye açmamış 2 kez aramış açmamış filan. Kadın sevgilisimi o bile belli değil aralarında al gülüm ver gülüm ilişkide olabilir. Bana gelmiş kadın 40 yaşında çocuklu boşanmış benim onla neyim olabilir diyor
Sevgiliniz çok terbiyesiz. Ne olmuş kadın, çoluklu çocuklu ve boşanmışsa. İngiltere prensi bu vasıflarda bir kadınla evlendi. Sevgiliniz kim oluyor acaba. Peygamberimiz de 40 yaşlarında olan Hz. Hatice ile evlendi. Bak sinirlendim.
Neyse durum ortada. Karar sizin.

Sevgiliniz çok terbiyesiz. Ne olmuş kadın, çoluklu çocuklu ve boşanmışsa. İngiltere prensi bu vasıflarda bir kadınla evlendi. Sevgiliniz kim oluyor acaba. Peygamberimiz de 40 yaşlarında olan Hz. Hatice ile evlendi. Bak sinirlendim.
Neyse durum ortada. Karar sizin.

kızdım ne alakası var dedim güya beni ikna edecek işte gerizekalı nasıl konuşulacağını da bilmiyor kadına da teşekkür ettim aradınızda gerçek yüzünü gördüm diye kadında tuhaf gelmiş o benim oğlum yaşında diyor abla der bana diyor Allah ım ne insanlarla sınıyorsun isyan etmiyorum ama imtihan dünyası

Kafama takılan benleykende görüştümü konuştumu niye takılıyor bilmiyorum yaptığını hazmedemeğimden belkide. Sonuna kadar inkar ettiğinden belkide
Ben de seninle aynı durumdayım üstelik aralarında somut bir şey geçmediğinden eminim ama benimle evliyken başka bir kadına asıldı boşanıyoruz.Surpruz ne biliyor musun? Bu ilk degildi
konu sahibi ben değilim ki beni alıntılamışsınız :KK70:
Ay pardon🤭

Ben de seninle aynı durumdayım üstelik aralarında somut bir şey geçmediğinden eminim ama benimle evliyken başka bir kadına asıldı boşanıyoruz.Surpruz ne biliyor musun? Bu ilk degildi

Ay pardon🤭

Yaa kaç kez oldu nasıl yakaladın?
ve inkar ediyor mu?
Sürpriz değil aslında yapan bi daha yapar

Sanki yıllardır sevgiliydiniz adam sizi evlilik yolunda yüzüstü bırakmış gibi çivi çiviyi söker mı falan ne alaka ya. Amma dramatize etmişsiniz.

2 kere ilkinde çocuğumuz var dedim affettim 1.5 sene sonra yine onlar bile etmedi bana saygısı kalmadı çünkü affettim icin

Nasıl yakaladın peki? İnş bundan sonra düzgün biri çıkar karşınıza aynı kişiylemi olmuş tekrar

Back
X