- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Haber başlığında bir terslik yok cimcime, kaynaktaki gibi alıntılamışsın.Haber basligi "Giderkende Òlum" du yanlisMune abla duzeltirsen
Haber başlığında bir terslik yok cimcime, kaynaktaki gibi alıntılamışsın.
Cep telefonu uygulamasında farklı olabilir ama paylaştığın linkte haber başlığı senin paylaştığınla aynı, değiştirilmesine gerek yok.Burada bak abla Eki Görüntüle 1630528
Cep telefonu uygulamasında farklı olabilir ama paylaştığın linkte haber başlığı senin paylaştığınla aynı, değiştirilmesine gerek yok.
Özel harekatçıların bıraktığı bomba mı?
özel harekaçıların geride bıraktığı bombalar da ölüm saçıyor.
Yani ben inanamadım açıkçası ama askerlerin polislerin üzerine atılıyordur ya onlar bomba mı kullanıyorlar da şu neydi attıkları şeyin adı ya aklıma gemedi bi siz deyiverin bi uff neydi ya...Aynen cok saçma niye geride bomba biraksin ki askerlerimiz neyse cikar altindan bakalim ne oldugu
Umarım öyledir, ofis. İçim fena oldu.offff içim ürperdi yahu, şoka mı girmiş çocuk..
Yani ben inanamadım açıkçası ama askerlerin polislerin üzerine atılıyordur ya onlar bomba mı kullanıyorlar da şu neydi attıkları şeyin adı ya aklıma gemedi bi siz deyiverin bi uff neydi ya...
Gaz bombası tama şimdi oldu yok ya sanmam ben ama neyse belli olur ilerleyen saatlerde...xaysex molotof yada
arattım sadece cizreyle ilgili bu haber çıkıyorPc de olanlar resmi bir aratabilir mi ? Gerçekten cizredemi die?
arattım sadece cizreyle ilgili bu haber çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?