- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Sokağa çıkanların kimi isteyerek kimi istemeyerek çıkıyor. Çıkmayan pkkdan korkuyor kendilerini destekleyen halka bile acıması yok onların direkt vururlar sonra asker polis vurduO da ayrı bir komik. Doğu görmemiş insanların boş konuşması diyorum. 10 yaşında masum çocuk diye içi acıyor milletin, o 10 yaşındaki çocuk hafta sonu ağzını yüzünü kapatmış çete halinde karakol taşlıyor, lojman taşlıyor. Aman çok sevimliler gerçekten...
Valla bizzat ordan yasayan birilerinden aldigim haberde evlerin catilarindaki su bidonlarini keskin nisanci polisler silahla patlatip milletin susuz kalmasini saglayip olmelerini bekliyorlarmis varsa tanidiginuz sorabilirsiniz. Yaziklar olsun soklar icerisindeyim, ne desem az kalir..
Tuylerim urperdi su haberi nerden gördüm ben ya..
Allahim yardim et, sen goruyosun..
Resmen kalbim sıkısıyor. Ulke ne hale geldi yarabbim.
http://www.haber7.com/sirnak/1553449-cizrede-eli-kopan-kisi-hastaneye-kaldirildi. Haberi bir de buradan okuyun
Askere polise iftira atan atana.sonra da ülkemiz ne hale geldi barış nerede diye söyleniyorlar.ikileme gel!
Bırakın yersiz saçma iftiralari artık.nasıl ki bütün kürt halkina pkk li diye bakanlar varsa askeri polisi halka zulmetmekle suclayan zihniyette işte bunlarla aynı goruse sahip.hiç bir farkları yok.
O bizzat birileri pkk yanlısıdır, çamur atıyordur, sizinde işinize geliyor demek ki inanıyorsunuz böyle safsatalara, pes valla...
Hem kk da hem sosyal platformlarda asker ve polisi karalayan hic bir provokasyona asla izin verilmemeli bence.Bugun bir gazetede gordum olmeden once paralelci hain oldukten sonra sehit mehmetcik oldu diye...Ikilem degil o kadesa ikiyuzluluk o.
Hem kk da hem sosyal platformlarda asker ve polisi karalayan hic bir provokasyona asla izin verilmemeli bence.
kendileri uydurup kendileri inanıyor ya çok komikler!!!O bizzat birileri pkk yanlısıdır, çamur atıyordur, sizinde işinize geliyor demek ki inanıyorsunuz böyle safsatalara, pes valla...
Bir de bu pkklilar ne derse evet dogrudur kafasını anlamıyorum.
Asker sivil olduruyor, asker sivil halkin olmesini bekliyor. Kim diyor? Pkk!
Adamlar daha yeni ozel harekatci kacirdik diye akil hastasini kacirmislardi, yok Tunceli'ye isid bayragi asildi dediler de FB bayrağı çıkmıştı. Simdi de cikmis asker sivillerin olmesini bekliyordu. Biraksinlar bu isleri buna kargalar güler.
Guya bugun de Diyarbakir Sur da ozel harekat 14 yasindaki cocugu infaz etmis. Kim diyor ? Pkk . Kim inaniyor? Cok insancil tatli su humanistleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?